חכו חכו לאחרי שיראו את הפרקים

יהודי31

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חכו חכו לאחרי שיראו את הפרקים../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה יכול להביא למלחמת עולם... תלוי מי יראה את זה... אם זה יהיה ליז.. ואוו ואוו... איזו מאכל היא תבשל מזה.... שישאיר אותה לפחות עוד שבועיים בהווילה.. מהריבים שייוצר מזה.. מי הכי מעניין יהיה אם יראה את הפרקים לדעתכם?

KEEK

Member
ייאייי ענבר זכתה ../images/Emo99.gif

עכשיו סוף סוף היא תקבל דק' מסך בערוץ 10

KEEK

Member
בן החוצפן אומר לענבר לקחת את יוני

לא סובל את הגברים שם...

קשקשה9

New member
../images/Emo2.gif מה פתאום יוני../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

noaxxx

New member
באמת חוצפן..

זה בא בעקבות זה שענבר הודתה לבן שעזר לה, לכן הוא הרגיש שיש לדעתו משקל בבחירה שלה. ענת אמרה לו שיפסיק ואז אתי אמרה, אף אחד לא יגיד לך את מי לקחת, תקחי את איילת וזהו. לדעתי ענבר מעדיפה לקחת את ענת.

KEEK

Member
לדעתי היא רוצה להחזיר לאיילת

שלחה אותה כשהיא זכתה

noaxxx

New member
אני חושבת שענבר מאגישה יותר בנוח עם ענת

בימים אלו.. היום כמעט לא ראיתי... אז אני לא יודעת מה הלך הרוחות בוילה

goodpink

New member
אם היתה יכולה היתה לוקחת את ענת וזה יותר נכון

בשבילן בגלל שענת יותר רגישה לניואנים ותוכל לקלוט הרבה דברים מהר גם מהשידורים היא תאכל להגיד לענבר אם יראו את הקטעים עליה ששודרו מה מושך את הקהל וכו' אבל איילת גם ככה מקנא בחברות בין ענבר וענת והיא תהיה מזה ריגשי עם ענבר תבחר בענת עדיף שתקח את איילת ולא תהיה חייבת לה יותר ההפקה התערבה כאן שאלות קלות לענבר בסיבוב האחרון לא להאמין שהיא לא ידע את התשובה על בן גוריון מה עובר עליהם

רגע רק רגע

Active member
ודווקא אתי אומרת לה לקחת את איילת...

מה פתאום יוני... רק בגלל שבימים האחרונים הוא התקרב אליה? ענבר חייבת לבחור באיילת. זה המעשה הנכון.

חייב לפרגן,שצריך אז צריך.אתי יצאה בסדר גמור..

נתנה לענבר את העיצה הכי טובה. קחי את החברה הכי טובה שלך-איילת,זו שפרגנה לך בשופינג בקניון. אני לא הספקתי לראות אם ענבר בכלל התלבטה,אבל אם כן אז זה סדק רציני ביחסים שלה עם איילת.

Klayhamn

New member
היא התלבטה לפני כן

כנראה בהקשר אחר, של הדייט עם איתן וההצבעה הקרובה בנושא אחרי הזכיה היא לא בדיוק התלבטה בקשר לאיילת, אבל התגובה שלה הראתה סוג של חוסר שביעות רצון, כאילו היא הייתה רוצה לקחת מישהו אחר (ענת) ולא את איילת

רגע רק רגע

Active member
הפליא אותי שאתי לא פירגנה לעצמה בפני ענבר...

העצה בהחלט תיזקף לזכותה של אתי. אמרה את הדבר הנכון ובזמן הנכון.

noaxxx

New member
כ"כ לא מצפים מאתי להיות הוגנת.. שכשפעם אחת

היא אומרת משהו נורמלי, כולם בהלם. אז להזכירכם.. היא עדיין לא הביאה שלום עולמי... ומה שהיא אמרה, אם זה היה בא מכל אחד אחר, זה היה עובר ליד האוזן

למעלה