חכו חכו לאחרי שיראו את הפרקים

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo12.gif את מספרת לי?

ועדיין, אמרה את הדבר הנכון. מה... שנקטול אותה גם על זה? יהיו עוד מספיק הזדמנויות לזה

goodpink

New member
סליחה אבל היא עדיין הראתה את האינטרסטיות שלה

מי היא שתחליט שאיילת החברה הכי טובה של ענבר על חשבון ענת למה חברה טובה מצפה שענבר תחזיר לה לא שאיילת באמת מצפה זה לא צריך להיות ככה שנותנים מכל הלב וזה לא מקריות שאתי אמרה את זה בגלל שהיא כל הזמן מנסה ללכלך על הזמן מההתחלה עם בן מנסה לפגוע בה לפני כולם וגם היום עם אורן שאמר דברים טובים על ענת לא יכלה לשמוע את זה וניסתה להניע אותה מלהתעניין בענת ושילך על ענבר

רגע רק רגע

Active member
ואם הייתה ממליצה על ענת...

מה אז היית אומרת?
איילת לקחה את ענבר לטיול בקניון... הדבר הנכון הוא להחזיר טובה תחת טובה.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תחת../images/Emo9.gif../images/Emo254.gif

goodpink

New member
חברות טובות לא מצפות להחזר. זה לא משנה ענבר צ

צריכה לבחור לבד בלי רגשי מחויבות זה מגוכך. אבל עדיף שתיקח את איילת בגלל שהיא תהיא ריגשי אחרת זה לא הנקודה הנקודה היא שאתי היתה אינטרסטית מי היא שתקבע שאיילת היא החברה הכי טובה של ענבר? שלושתן חברות ויחסי הקירבה בינהם שונה בנושאים שונים אתי הראתה לא פעם ולא פעמים שהיא תעשה תגיד הכל לפגוע בענת דוגמא מה שקרה היום בצהריים עם אורן זה היה פשוט מגוכך

noaxxx

New member
../images/Emo140.gif רק ציינתי עובדה...

וזה שהיא אמרה את הדבר הנכון, לא אומר שזה לא יצא לה בגלל איזה אינטרס כזה או אחר. הרי בסופו של דבר, כולנו כבר יודעים מי זאת אתי. לכן, לא אמרתי לקטול, אבל גם לא מגיע לה עודף פרגון.

רגע רק רגע

Active member
עודף פרגון... לא הגזמת.

כולה מילה טובה אחת. כמה זה כבר עולה? אל תדאגי. מבטיח לך שעד סוף הערב... אני אקטול אותה לפחות פעם אחת

noaxxx

New member
../images/Emo24.gif אם אתה מבטיח אז אני אשמח לקרוא../images/Emo8.gif

ואגב, מילה אחת, ממש לא עולה... פשוט אני לא חושבת שהיא ראויה לזה, זה הכל...

noaxxx

New member
לא עוזר הצדדים כשרואים את המוצר המוגמר

והיא בן אדם על הפנים

shoa

New member
ברצוני להזכירכם שזאת לא הפעם הראשונה שאתי

הוגנת, גם כשדניאל בכתה לאחר הדייט של איתן ואורטל היא זאת שישבה איתה בשרותים ועזרה לה, כך גם קרן ששמעה מאתי שדניאל בוכה מיד היתה שם ושוחחה עם דניאל, למרות שגם לה קשה הקשר הנוסף של אורטל ואיתן. היו עוד הרבה פעמים שהן עזרו לבנות בזמן שהיה להן קשה. אבל לאנשים כאן קל מאוד לצאת בהצהרות של " שלישיית הרוע" לא רואים גם את הדברים הטובים. בעניין של ליז קל מאוד להאשים אותן למרות שרוב הבנות בבית אינן מסתדרות עם ליז. קרן אתי וליהי מדברות בינהן על ליז. גם בנות אחרות מדברות אך שוב "חבורת הרוע" אשמה. ליז בחורה מקסימה אך יש לה בעיות חברתיות והיא מעידה על כך. היא מחכה שכולם יבינו אותה ולא מוכנה להשתנות . לדעתי גם ליז אשמה בכל מה שקורה ועלתה על הגל של המסכנה. היא די חכמה להבין מה קורה ולמה. רואים זאת בשיחות שהיא מנהלת שהיא מתחרטת על מה שאמרה, אבל אני שונה ואמיתית. בחיים לא צריך הכל להאמר יש דברים שלא אומרים. קשה לי מאוד לקרוא כאן תגובות של אנשים , מחמירים מאוד עם ליהי , קרן ואתי למרות שהן לא המעודפות שלי בתוכנית אני לא מסכימה תמיד עם ההתנהלות שלהן אך לכנות אותן "שלישיית הרוע" זה מוגזם.

noaxxx

New member
שלישיית הרוע... זה במובן ה- 'פשט' של המילה..

אם ראית אותן בחודש האחרון, בלילות, לא יכול להיות שאת לא מבינה מאיפה הכינוי הזה התחבר דווקא אליהן.... כי הן היו, פשוט, רעות.

MICHI2404

New member
אתי נתנה את העצה הזאת רק מהסיבה שהיא פוחדת

שיוני יראה דברים שהוא לא צריך לראות.... קוסטה, מתפלא עלייך בחור חכם אתה...

goodpink

New member
אתי שונאת את ענת. איילת לא החברה הטובה היחידה

של ענבר שם. אתי בכל מצב מנסה אכשהו לפגוע בענת. גם שאורן אמר לה בצהריים שהוא התקרב יותר לענבר וענת ורוצה להכיר אותן טוב יותר היא אמרה לו תלך על ענבר ....היא לא סובלת שאומרים משהו טוב על ענת עדיף שענבר תקח את איילת ולא תהיה חייבת לה יותר למרות שנכון יותר בשביל לחשוף את ציר הרוע לקחת את ענת היא תקלוט יותר דברים מהשידור

למעלה