מדהים. אין מילים.
T tatia New member 6/5/06 #16 שמיכה מהממת!! גם הסריגה, גם השילוב הצבעים, הכול!!! אין מה להגיד , יצאה לך פטפקט מכל הבחינות,ממש יפה ואושר לעיניים)
שמיכה מהממת!! גם הסריגה, גם השילוב הצבעים, הכול!!! אין מה להגיד , יצאה לך פטפקט מכל הבחינות,ממש יפה ואושר לעיניים)
W wantsummer New member 6/5/06 #18 בבקשה שלחי את הדוגמה של סריגת הריבועים. אני מחפשת כזו בנרות. כשהייתי ילדה סרגתי גם אני שמיכה משאריות צמר, ריבועים ריבועים סרגתי. אבל היום אני לא זוכרת כיצד מכינים. אודה לך מאד אם תשלחי את הדוגמא. א.
בבקשה שלחי את הדוגמה של סריגת הריבועים. אני מחפשת כזו בנרות. כשהייתי ילדה סרגתי גם אני שמיכה משאריות צמר, ריבועים ריבועים סרגתי. אבל היום אני לא זוכרת כיצד מכינים. אודה לך מאד אם תשלחי את הדוגמא. א.
ע עדיLEE New member 6/5/06 #22 כל כך צבעוני ויפה משגע כל הכבוד איז ו יצירתיות!! מוכתרת על ידי ל הריבועים
ש ש י פ New member 6/5/06 #23 מעבר לשמיכה לשימוש יוםיומי יצרת יצירת אמנות יפיפיה. לא פחות אהבתי את שילובי הצבעים של החוטים. מאד לטעמי.
מעבר לשמיכה לשימוש יוםיומי יצרת יצירת אמנות יפיפיה. לא פחות אהבתי את שילובי הצבעים של החוטים. מאד לטעמי.
ש שולי הסרגנית New member 6/5/06 #25 שרה המזוודות ארוזות ואת רגל אחת בדרך טיסה נעימה. תהני מכל רגע עם כולם שם. כתבי לנו בכל הזדמנות. אוהבת וכבר מתגעגעת. חיבוק ענק ונישיקות
שרה המזוודות ארוזות ואת רגל אחת בדרך טיסה נעימה. תהני מכל רגע עם כולם שם. כתבי לנו בכל הזדמנות. אוהבת וכבר מתגעגעת. חיבוק ענק ונישיקות
ג גלשי New member 7/5/06 #35 איזו שמיכה! פשוט מושלמת! כל מילה מיותרת! תמונה אחת טובה מ-1000 מילים! מדהים!