ושלא ייצא משם,אני אומרץ
F French Vanilla Ice New member 28/11/10 #21 ../images/Emo45.gif אני לא מבינה למה הוא כל כך הצליח... הקול שלו נשמע כמו קול של כל זמר ממוצע. אני מיוחד בו...?
../images/Emo45.gif אני לא מבינה למה הוא כל כך הצליח... הקול שלו נשמע כמו קול של כל זמר ממוצע. אני מיוחד בו...?
מ מוני אלמוני New member 28/11/10 #26 ../images/Emo45.gif like הוא בכלל לא יודע לשחק... מי הוא חושב שהוא?!
מ מורי לנצח New member 28/11/10 #27 הוא חושב שהוא קורט קובייין כן הוא אמר את זה פעם חי בסרט קשה הילד ...
מ מיה מהאגדות New member 28/11/10 #33 ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo254.gif../images/Emo254.gif אולי בנטיה האובדנית,ואז הוא יגאל את כולנו מייסוריינו
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo254.gif../images/Emo254.gif אולי בנטיה האובדנית,ואז הוא יגאל את כולנו מייסוריינו
מ מורי לנצח New member 28/11/10 #20 אני מוכנה בתנאי אחד!!!../images/Emo58.gif לעונה 2 שדיימון סטפן קתרין וקרוליין ביחד! משפדים אותו ושותים לו את כל הדם
אני מוכנה בתנאי אחד!!!../images/Emo58.gif לעונה 2 שדיימון סטפן קתרין וקרוליין ביחד! משפדים אותו ושותים לו את כל הדם
מ מורי לנצח New member 28/11/10 #23 או עוד אופציה ../images/Emo58.gifלעונה 2 שזה יהיה ליל ירח מלא וטיילר יהיה בסביבה
מ מוני אלמוני New member 28/11/10 #25 חעע נראלי הוא בכלל יהיה ניצב בדמות של הילדה הזו שבורחת בצרחת שהערפדים רודפים אחריה ביער. חחח
B Ballerina 4ever New member 28/11/10 #28 הוא ממש לא מתאים! ואם כבר אז שיאכלו אותו, זה יהיה מצחיק! לא שיש לי משהו נגד ג'סטין, אבל הוא לא מתאים לסדרה
הוא ממש לא מתאים! ואם כבר אז שיאכלו אותו, זה יהיה מצחיק! לא שיש לי משהו נגד ג'סטין, אבל הוא לא מתאים לסדרה
T TwilightFan New member 28/11/10 #34 יש שמועה ../images/Emo58.gif שהוא זה שישחק את קלאוס. אלוקים, תגאל אותי מייסוריי!!!!!!! ועכשיו ברצינות, אם הוא זה שמשחק את קלאוס - כל הסדרה נהרסת!!!
יש שמועה ../images/Emo58.gif שהוא זה שישחק את קלאוס. אלוקים, תגאל אותי מייסוריי!!!!!!! ועכשיו ברצינות, אם הוא זה שמשחק את קלאוס - כל הסדרה נהרסת!!!
מ מורי לנצח New member 28/11/10 #36 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כך כך ברור שזה לאנכון אפילו המחשבה על זה מצחיקה אותי
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כך כך ברור שזה לאנכון אפילו המחשבה על זה מצחיקה אותי