בלב המפרץ את פונה שמאלנה סעי ישר ישר ישר ישר ישר ישר ישר ישר ישר ואת ביקנעם. >.<
A AvtipuS New member 2/7/06 #20 בלב המפרץ את פונה שמאלנה סעי ישר ישר ישר ישר ישר ישר ישר ישר ישר ואת ביקנעם. >.<
א אביק הוופל New member 2/7/06 #21 אוקי קבלו ביטול זאתי מהיידפארק שפירסמה את זה בפורום.... טעתה לגביי עיר הבירה. אין XD חח לפחות אין שייגעצ. מובן? :]
אוקי קבלו ביטול זאתי מהיידפארק שפירסמה את זה בפורום.... טעתה לגביי עיר הבירה. אין XD חח לפחות אין שייגעצ. מובן? :]
א אביק הוופל New member 2/7/06 #23 כן!!!1 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
B B a m b o o k New member 3/7/06 #33 אביק לשניה אחת נבהלתי עד שפתחתי את ההודעה... אם גם היו מבטלים לי את שייגעצ הייתי הולכת להרביץ להם
F Felix dude New member 3/7/06 #24 למה זה קורה לי למה?? למהה???? אני טסה יום אחרי זה. יום אחרי זה. יום!!!!!11 עינאלאביאביאביאביהם!!! יווואווו וגם שהם יהיו באילת אני יהיה בחול!!! כוסאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמקקקקקק טיפשיייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.......!!!!!
למה זה קורה לי למה?? למהה???? אני טסה יום אחרי זה. יום אחרי זה. יום!!!!!11 עינאלאביאביאביאביהם!!! יווואווו וגם שהם יהיו באילת אני יהיה בחול!!! כוסאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמקקקקקק טיפשיייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.......!!!!!
A AvtipuS New member 3/7/06 #25 ../images/Emo168.gif העיר האדומה ../images/Emo168.gif 25.7 יום ג' שייגעצ ואז הראל מויאל ואז שלומי זידן (מי!?)
../images/Emo168.gif העיר האדומה ../images/Emo168.gif 25.7 יום ג' שייגעצ ואז הראל מויאל ואז שלומי זידן (מי!?)
A Another Perfect Day New member 3/7/06 #29 ../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifנ-י-צ-נ-י-ם-!!!!!!!!111111 10/8! שייגעצ! ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייי~~~!~@#@$@#%GBH#%^BY^&$& איזה כיף. יש ניצנים ! ובניצנים!
../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifנ-י-צ-נ-י-ם-!!!!!!!!111111 10/8! שייגעצ! ייאייייייייייייייייייייייייייייייייייי~~~!~@#@$@#%GBH#%^BY^&$& איזה כיף. יש ניצנים ! ובניצנים!
ג גוני קפלן New member 3/7/06 #30 שאלה מישהו יודע אם יש ניצנים השנה כי כתוב באתר של שייגעצ שהם מופיעים ובשום אתר אחר לא כתוב על זה וגם כתוב שזה באוגוסט תודה מראש גוני קפלן
שאלה מישהו יודע אם יש ניצנים השנה כי כתוב באתר של שייגעצ שהם מופיעים ובשום אתר אחר לא כתוב על זה וגם כתוב שזה באוגוסט תודה מראש גוני קפלן
A Another Perfect Day New member 3/7/06 #31 ../images/Emo204.gifתשובה. יש ניצנים.. הפירסומים ככל הנראה יתחילו בזמן הקרוב..
A Another Perfect Day New member 4/7/06 #37 ../images/Emo204.gifאת לא קונה.. את אוספת 15 פקקים של קוקהקולה, מפיקדשה אותם באתר ומקבלת קוד לכרטיס... אם לא הבנת, פשוט תחכי לפירסומים, הכל יהיה ברור :]]
../images/Emo204.gifאת לא קונה.. את אוספת 15 פקקים של קוקהקולה, מפיקדשה אותם באתר ומקבלת קוד לכרטיס... אם לא הבנת, פשוט תחכי לפירסומים, הכל יהיה ברור :]]
I indistinct mood New member 6/7/06 #39 ../images/Emo121.gifאז השמועות נכונות../images/Emo9.gif ניצנים יהיה בין ה8.8 עד ה22.8, כנראה.