היום יום שישי?

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי? ../images/Emo60.gif

כן, היום יום שישי, מסתבר... אז הנה זה: הפינה האופטימית לסוף השבוע. אני מרגישה זוועה, אז העולם לא משהו אופטימי, אפילו שיום שישי. אני אנסה בכל זאת חזק חזק, ואתם תחפו על מה שישאר, בסדר?
הסעיף השערוריתי בחוק הכלבים בוטל.
כתבנו מכתבים (לפחות אלון ואני) לנעמי חזן להודות לה על הענין הראשון. תוכי מאולתר, אבל יעיל
היה היום יום ללא קניות, ובטח היה ממש מגניב לכל מי שהצליח לקום, לזוז ולצאת מהבית לאירועים השונים...
N o s f e r a t u הפכה לטבעונית. Weird Eyal צמחוני כבר שנה.
אלון הציע לאגד יחד את כל המחקרים שמקשרים אליהם, ואני בטוחה שאם הוא יעשה את זה זה יהיה
נפלא (*קורצת ברמיזה*)
כל החיות החמודות של כולם מככבות בגלריה חדשה.
מפגש פורום בחסות יעל ואלי המוסר שלה (ואולי של כולנו?)
עוד שרשור
ענקי משתלט על חיינו. איזה אחוקים-מגניבים אנחנו... ועכשיו, יש לכם איזה
בשבילי? נטע (זוועות מתרחשות מעבר לצג המחשב שלכם, פשוט לא תאמינו...)

אני חושב שלא סיפרתי לך...

הבאתי לך מתנה מפולין!!! אני אחזיר לך אותה יחד עם המצלמה!

lifegirl

New member
שבוע מגעיל. אין ברלה! ../images/Emo128.gif../images/Emo60.gif../images/Emo128.gif

MooN aka asdfgh

New member
חיכיתי כ"כ לפינה הזו לספר לכם...

השבוע היה לי מבחן תאוריה... הייתי נורא לחוץ כל השבוע (זה היה ביום רביעי) ולמדתי בכל רגע פנוי. בגעתי למבחן עם לחץ דם של 600 בערך ועשיתי אותו בידים רועדות... יצאתי מהמבחן ואחרי מספר דקות המורה שלי לנהיגה הגיע והתחיל לחלק את תוצאות. הוא חילק את של רוב האנשים וראיתי שכולם נכשלו! כשהוא סיים לחלק באנו אליו אני וכל מי שלא קיבל ושאלנו אותו למה לא קיבלנו והוא אמר "מי שלא קיבל עבר!" התחלתי לצרוח ולצווח באמצע הקניון בשמחה!!! אחרי שיצאתי משם הלכתי (יותר רקדתי) לתחנת האוטובוס שהיה אמור לקחת אותי הביתה, כשעל קיר התחנה אני רואה גראפיטי של "בשר=רצח" אני מתאר לעצמי שאני יודע מה תגידו, אבל זה בהחלט השלים לי את השמחה!!! חג שמח ושבוע טוב!

MooN aka asdfgh

New member
ועוד משהו...

ביום ראשון אני מתחיל את הקורס במד"א!!! זה אמנם אומר שאני לא אוכל לבוא למפגש הפורום, אבל זה לפחות מסיבה טובה...

rastotman

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif

קיבלתי השבוע מאה בלשון ו-(תחזיקו חזק) מאה במתמטיקה. זה בהחלט שינוי חיובי אחרי כל השנים שנהגתי להיכשל בהן בכל מה שנתנו לי להיכשל בו. אם אתם שואלים אותי זה בגלל שאני טיבעונית- אל תזלזלו בקארמה!
אמא קנתה טופו רך מאוד (שכתוב עליו מאחורה משום מה שהוא במירקם אקסטרא פירם), והקפיצה לי פירורים ממנו עם קצת נבטים שמנים ובצל וזה יצא ניפלא- אני לא יודעת מה יש בטופו הזה, אבל הוא לא רק גוש חומצות אמינו, הוא ממש טעים! זה זמן טוב לדעתי להודות לטיבעוני ארצות הברית, לתאגידונים שמאכילים אותם, ולמי שמייבא לנו את האוכל שלהם. אז לכבודם, למרות שהם לא כחולים או לבנים, אני מוסיפה עוד
. מה עוד היה השבוע? התחיל החורף
. רוב השבוע סיימתי ב-12 כי המורות היו באילת, והיום גם התחלתי ב11 (למי שקשה לו עם חשבון- למדתי שעה אחת, שגם בה לימדו אותנו שאלבום בעיברית זה תלקיט, אקורדיון מפוחון, וביסקויט זה מרקוע), אז לכבוד כל זה-
. היום סוף סוף אבא ואמא עוזבים את הבית לכמה שעות ואנחנו מארגנים כאן מסיבת חזרה מהודו לענת (למרות שהיא מעולם לא הייתה שם), אז למרות שדווקא היום החליט לרדת גשם-
. מחר אנחנו נוסעים לעפולה ואני לא צריכה לקחת חניכים מדינור שירביצו לי כל הדרך, וזה בהחלט סיבה ל
.
ודיברתי עם אבא שיחה מאוד ארוכה והיה לשנינו מאוד נחמד אה, והיום נר ראשון
של חנוכה, חג שמח וחופש לרוב
.

../images/Emo60.gif אני צמחוני כבר חודשיים!

שיהיה לי במזל טוף!
צרבו לי את CRY OF THE CELTS! מוזיקה אירית מאגניבה!
היתה לי אסיפת הורים ובכל המקצועות חוץ ממתמטיקה וצרפתית עברתי את ה80! וואהו!
נקודות זה טוב!
פילים זה עוד יותר טוב! האוסף שלי גדל והולך! וזהו בינתיים... לצערי, לא שבוע משובלל מדי

xenocide

New member
טוב..

היה לי שבוע די מחורבן בכללותו בעיקר בגלל שהבנתי שאין ליש ום סיכוי לעבור את הבגרויות בהסטוריה ואזרחות כל עוד אני לומדת עם המורה שלי (מורה אחת לשני המקצועות). אבל...
אתמול קיבלתי אישור מהמחנכת שלי לא להכנס יותר לשיעורים שלה עד שלא יתברר העניין עם היועצת
אח שלי בבית! נאי אמנם רואה אותו הרבה אבל זה תמיד משמח שאחים שלי באים הביתה וכן, כן. כמה שזה עצוב זה כל הדברים השמחים שהיו לי השבוע. אמרתי מראש שזה היה שבוע מחורבן בכללותו... הדר

MooN aka asdfgh

New member
תעשי מה שאני עשיתי....

המורה שלי להיסטוריה לא פחות מחורבנת מהמורה שלך, מה שאני (ורוב הכיתה שלי) עשיתי זה הורדתי סיכומים לבגרות מהאינטרנט ועברנו עליהם בשיעורים ולפני המבחן. את הסיכומים כתבה מורה שמלמדת היסטוריה ואז היא יודעת למקד אותם בדיוק לשאלות שיהיו במבחנים ובבגרויות. ועובדה: במבחן האחרון בהיסטוריה קיבלתי 90 בלי לפתוח את הספר או את האזניים בשיעורים. אם תרצי אני אתן לך קישור לאתר, יש שם חומר מעולה!!!

../images/Emo60.gif של אחותי..

וולוולה, החתול של אחותי, (או אולי יותר נכון לומר: Velvale, הוא אמריקאי..) ישב עליה היום בפעם הראשונה! (וגם "ניגן") זהו יום מהפכני כי המשפחה הקודמת שלו, העבירה לו את המסר שאסור להתקרב לאנשים (האבא ממש לא אהב אותו..
) והיום, לאחר שיחה שהייתה לו עם אחותי, (ה"טיפול בדיבור" מרים ראש!) הוא ניגש אליה, והפך להיות החתול הכי מפונק שיש!
[מתה כבר לטוס לארה"ב ולראות אותו!]

ronelalala

New member
שברים טובים :)

הייתי באילת ושנירקלתי וראיתי המוווווון דגים ממש יפים, וחלק גם קצת מפחידים אבל בתור אחד היחידים שבאמת נתקעו עם תסביך רדיפה ממלתעות זה די מובן. :)
אני יוצא ביום ראשון לרגילה האחרונה בשירותי הצבאי. :))), ומה יכול להיות יותר טוב מזה... :)
גשם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :::)))

ה../images/Emo60.gifים שלי!!

קיבלתי את גיליונות ההערכה, ואם לא ישתנה הרבה עד ציוני סוף הסמסטר - תהיה זו התעודה הטובה ביותר שלי מאז ומעולם! כן כן!
זה כולל הצלחה במקצועות מסריחים במיוחד כמו ספרות, תנ"ך ואנגלית!
קיבלתי זימון לקב"ן! נכון, אני עדיין לא יודע מה אני בדיוק אומר לו, אבל בכל זאת זה שימח אותי מאוד.
היה ערב חנוכה שכבתי, והיה נהדר: הכיתה שלי ניצחה בתחרות משחקי החנוכה וזכינו ביום כיתתי ב"חמת-גדר" (מעיינות חמים שכאלה, למי שלא מכיר... אך אליה וקוץ בה - זכינו גם בארוחה על האש...
). בנוסף הלהקה המשעשעת שלי ניגנה גירסאות כיסוי מטאליסטיות לשירי חנוכה, והיה משובח בהחלט.
גבר חמוד וטבעוני בישר לי שהוא מאוהב בי.
רוני (N o s f e r a t u) הפך (ולא הפכה, 558 יקירתי!) לטבעוני. וה
החשוב ביותר - חזרתי לפורום! והוא מגניב פי תשעה משהיה! בתקווה לפגוש את כולכן/ם ביום שני, מאור

Neta558

New member
אוי, סליחה רוני!

זה כנראה יום ההתנצלויות שלי. בלבול שכיח בפורום שלנו...

Neta558

New member
A snail mail snail... ../images/Emo60.gif

הגיע לי
מיוחד ונהדר בדואר!
קיבלתי פטור!
נטע
(עוכרת ישראל גאה, עם תעודות!)

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo67.gif הקונטרה ל../images/Emo60.gif

אמא שלי גילתה בדרך לא דרך על אהבתי (שאינה יודעת שובע
) לגברים.
מסתבר שגם אח שלי יודע על אהבתי זו... וזה לא דבר טוב.
בארוחת שישי בערב, השתכנעתי סופית שהמשפחה שלי משוגעת לחלוטין (והחלטתי לכתוב על זה ספר)
אני לא מרגיש טוב.
יש לי שני ימי עיון במתימטיקה בחופש הזה
יש לי לחיות עוד לפחות שלוש שנים בבית המסריח הזה עד שיהיה לי מספיק כסף ושכל לעבור דירה (ואני עוד לא בן 18) מצטער שביאסתי אתכם... נא לשרשר דברי ניחומים לכאן!

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo67.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo67.gif

לא מספיק שדפקתי ביאוס רציני לפורום - גם הרסתי אותו! עזרו לגל, ילדים, למצוא את נקודת האור שבחייו.

דדי שי

New member
../images/Emo60.gif נקודת אור לגל

תמיד רציתי להשתתף בשרשור ה
ים השבועי, אבל אף פעם לא מצאתי ברלה טוב מספיק כדי - עד שבא גל וטרח להמציא את ה
... וכאלו אני בטוח שאוכל למצוא לי (איכשהו הם בדרך כלל לא במחסור...), אז הנה לך נקודת אור...
בזכות גל, מעכשיו גם אני אוכל להשתתף בשרשור השבועי!

למעלה