היום יום שישי?

Neta558

New member
גל, קבל ../images/Emo24.gif וגם...

בההה! מה זה אמור להיות? זה שג´ון מפקירה את פינתה "בחילת השבוע" לא אומר שאתה יכול להקיא לי פה על השבלולים! אני דורשת שתתנצל בפני השבלולים מיד, תנקה להם את הקונכיות ותמצא לפחות משהו טוב אחד להגיד על השבוע שהיה!
אבל חוץ מהנזיפות, קבל
וגם
ואפילו "יהיה בסדר" שכזה
אגב, אם אתה לא מרגיש טוב, זה אומר שנזלת מן יעשה לנו קמבאק קטן (ענק)? נטע (שרוצה שגל ירגיש סופר דופר מעולה, אבל למה זה צריך להשמיד את נזלת מן?)

Gal-Mo0D

New member
ניקוי קונכיות יספיק ?

כי נראה לי שציור ה
נראה יותר כמו תפוז עם חרא בפה... וזה בטוח לכלך להם את הקונכיות!

נסיון ל-../images/Emo60.gif...

רק עכשיו אני עובר על ההודעות (מיום חמישי לא הייתי בבית) - אז אני רק אחזור על מה שאמרתי לך פנים אל פנים (רק כדי לוודא שלא תשכח. ולוודא שאיזה מישהו חסון ושווה יקרא את זה...): לגבי "אהבתך שאינה יודעת שובע לגברים".... רווח נקי למין הגברי...
ו... לא ביאסת אף-אחד. גם אם עכשיו אתה קצת ב-down - זה מצב זמני, ותראה שמכאן המצב-רוח רק יעלה... בסוף הטובים ינצחו!!... (מספיק שתעשה מעבר זריז על התגובות של האנשים כאן, בשביל להבין שהעתיד יכול להיות רק ורוד...
)

lifegirl

New member
מצאתי ברלה, נראה לי... ../images/Emo60.gif

הכנתי סופגניות טבעוניות, שיצאו מוצלחות מהצפוי (כמה א/נשים הכינו סופגניות טבעוניות היום, ושלי הוכרזו כמוצלחות מכולן... איזה כיף להשוויץ!!)
נטע קיבלה פטור!
פגשתי היום מליון א/נשים שאני אוהבת
מחר אין ביצפר
אבל מחרתיים יש!
ירד השבוע הרבה גשם
היה לי קר וכיף!
היום היו ה-מון בלוני הליום!
קיבלתי מסאז´ מצויין!
והכי חשוב- נראה לי שיצאתי מהבאסה, והצלחתי למצוא כמה ברלה... <עכשיו נראה רק כמה זה יחזיק>

rastotman

New member
תרגישי חופשיה להשוויץ

כשאני הכנתי סופגניות מהמתכון של אנונימיס יצאו לי חתיכות בצק בתוך קרום ממש ממש קשה, וזה אפילו בלי להזכיר את הנסיון סופגניות שעשיתי מהשמרים הכי ישנים בעולם שהפכו איכשהו מפירורים לבנים למישחה חומה (אמא זרקה לי את הבצק בטענה שהוא סכנה לשלום הציבור, גם חלק מהסופגניות-קרום-ממש-ממש-קשה שלי היא זרקה ולא השאירה לי להביא לבית ספר להראות מה יצא. ככה שבהחלט מגיע לך
. L7
.

dylan

New member
אממממ...

פעם ראשונה שאני מופיע בשרשור הזה..
יצא לדילן אלבום חדש (בערך.. הופעה מ75) ומשובח..
סוף סוף הצלחתי למצוא אנשים בצ´אט (של הפורום השכן.. חלק מהאנשים (בעצם אחת..) מהצ´ט המקומי. אמנם היה מאוד קצר (כולם היו עסוקים..
) אבל לפחות היה...
(
הנה גל, עשית עוד מישהו שמח..
) ראיתי חזיר בר מת (מפגיעת מכונית כנראה..), עצרתי את האוטו והסתכלתי עליו מקרוב כדי לוודא שהוא מת, היה די עצוב..

Neta558

New member
יש לי עוד ../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

איזה כיף לי!
אכלתי היום בגלידה הסיצליאנית, יאאאאאמי! גזר-תפוז-לימון זה טעם מגניב ביותר, וגם הקוקוס לא רע בכלל... (כן, שני, קוקוס, עשית לי את זה...)
לא רק שאכלתי גלידה, גם עשיתי זאת בחברה טובה של שני חברי קומונה לשעבר (טלי הבריזה-והפסידה!)
נראה שמזג האויר משתפר. אולי לא ירד עלינו גשם ונהיה יבשים וחייכניים.
הכנתי בצהריים דייסת קוואקר
עם סלט פירות. טעים, באמת שטעים!
מצאתי עוד שבלולים. ככה זה, הם תמיד צצים אחרי הגשם
נטע (טוב
אחד בלב, משניים שאוכלים לך את החסה במקרר)

Veggie John

New member
לא מפקירה ולא בטטות

מאחר וכל השבוע האחרון עבר ספק בגעגועים הזויים ספק בהתנתקות מחשבתית, ה-
היחידי ששווה לפרסום הוא כמובן כדלקמן:
רועי חזר לסופשבוע ראשון מהצבא, לאחר שבועיים, שבועיים שלא התראינו!! ולמה שאקדיש ולו שניה אחת של טרוניה מתוך שלושים שעות האושר הצרוף שניתנו לי? (ומלבד זאת, בחילת השבוע תגיע מחר, והיא מעלת חימה וגירה מתמיד, אז הא לך נטע´לה) ועוד כמה ברלה´ז, בשביל השוונג-
רונאל הצוציק מגיע אלי מחר ומתנחל בקביעות עד הודעה חדשה. צפו להופעת אורח בבחילה! <
פרומו
>
לאחר זרם מחמאות, אני מתחילה להתרגל לתסרוקת הארורה. (אם כי הצעות להתנקשות אנונימית בספר המרטש עדיין יתקבלו בברכה)
במסגרת לימודי הפסיכומטרי מסתבר שאני מבינה במצולעים משוכללים יותר ממה שחשבתי. ולבסוף,
- אכן, גגגגגגגגגששששששששששםםםםםם

../images/Emo128.gif|../images/Emo128.gifשבלול...../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אני תיכף מסתלקת מפה מהסיבה הזאת.. אמנם אבקר, אבל פעם ב.. (עוד לא החלטתי כמה.) בינתיים, שיהיה לכם חג שמח-שמח-שמח-שמח! ומגש פורום עוד יותר שמייח!
[והחותמת הרשמית:
]

ואני משבללת ../images/Emo60.gif

שמועות מספרות ש"אנונימוס חיפה" (לא, לא הוקם סניף) קיבלו תפושות מאנונימוס ת"א. פרה ותרנגולת.
יש לנו מתנדבים חדשים, רציניים.
סוף סוף תחרות ללבבי!
אני אוהבת לעצב חולצות.
אולי יהיו הרצאות והקרנות סרטי זוועה בבית אבאחושי.
יהיה דוכן בגראנד קניון ועכשיו לחלקים האיכסיים של השבוע (איפה בחילת השבוע???)
היה לי הלילה סיוט
אבל התגברתי בסוף!
באה אלי בת דודה שלי והיא כל הזמן מספרת לי כמה שהיא לא צריכה להיות צמחונית, אבל כיסחו אותה יפה אתמול בצ´אט.
סבתא שלי הכינה חמין בשרי וכולם סיפרו כמה שהיה טעים. איככס.

Neta558

New member
התחרות עדיין פתוחה! ../images/Emo13.gif

אני אשמח לשמוע את הרעיונות שלך לחולצות! (ולא לשכוח להתחנף, כמובן...
) נטע (חסכים בתשומת לב, האמנם?)

../images/Emo60.gif חדש

התעוררתי והתחלתי לחייך מכל השבלולונים כאן. עכשיו אני נראית כך
התעללתי לי בסורק ויצא תעלול אחד טוב במיוחד. ראוהו בתמונה.

rastotman

New member
../images/Emo6.gif

ויש לי עוד שבלולים
קמתי בבוקר ולא רק שמצאתי תמונה חמודה בשירשור שבלולים, גם הוכנסתי לעידכון השבועי, ככה שזה בהחלט היה בוקר טוב
ולמרות שכבר כמה ימים לא יום שישי, אני עדיין רוצה לציין את המסיבת חזרה מהודו המוצלחת של ענת ואת הערב טרופיות המענג שבא אחריו
- פעם היו סמלים של זכר ונקבה בסמיילים, ועכשיו אין כנראה שפשוט תיצטרכו להיתמודד עם הכינוי שלי
.

טוב, אני גם אנסה לשבלל.

היה שבוע רע למדי, אבל בכל זאת...
זה שייך ליום שישי שעבר, אבל לא נורא. קניתי שלושה דיסקים חדשים, וויש יו ור היר (סופסוף), לורנה מקקניט (זמרת אירית עם קול מדהים, ודיסק אוסף של ג´ו קוקר, שעלה 30 שקל.
היה רוקי, אמנם באתי במצב רוח רע, ונהניתי פחות מבד"כ, אבל זה עדיין משהו חיוב.
ירדן בא לבקר אותי לכמה שעות ביום שני, והיה מאוד נחמד לראות אותו.
היתה הפגנה מעולה מול כלא ארבע, והיו בה הרבה סופגניות טבעוניות טעימות.
היה יום ללא קניות, היה מיצג מגניב בכיכר דיזינגוף, ומצאתי כמה בגדים ממש מגניבים בשוק קח-תן שהיה שם.

S H I L G I

New member
MY ../images/Emo67.gif & MY ../images/Emo60.gif!!

מחר מצלמים אותי לידיעות אחרונות
אני צמחונית כבר 8 חודשים בערך!!
נולי היתי נחמדה היום לשם שינוי!!
פרסומות חמודות לחברת החשמל!(תקע & שקע)
נטלי, תסתכלי על המצב הכלכלי, נטלי, תחסכי ו___(שכחתי) בשבילי, נטלי, פשוט צלצלי!!! D-(
אני וחברה שלי פתחנו אתר חתולים חדש :city.boom.co.il/my_cat
אני לא יכולה לבוא למפגש פורום כי זה רחוק לי וגם בגלל שמצלמים אותי...
היום התחרתי בתחרות קפיצות מכשולים (סוסים) ונפסלתי בגלל ששכחתי להקיף מכשול וזה הרס לי הכל!! דמט!! ובפעם השנייה שהתחריתי היום היה לי הלק אאוט!! ברצינות!!!אררגגג...
הפרסומת של השניצל ברוקולי החדש של טבעול משגעת לי תשכל!
הפסטיגל משגע אותי (היכל הספורט, שם יש הופעות של הפסטיגל בחיפה, הוא מול הבית שלי, וכל הזמן אני שומעת שירים ומאוחר יותר גם צרחות של בנות כי הזמרים שלא יודעים לשיר יוצאים והן מחכות להם וצורחות..)

למעלה