היום יום שישי!

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif

הפינה האופטימית לסוף השבוע! תראו איזה יופי טופי של שבלולים היו לנו השבוע:
מפגש פורום! המון פסטה, אנשים נפלאים, פעילויות לגיל הרך... שבלולי למדי.
בעקבות המפגש (כן, כן, אנחנו ניקח את מלוא הקרדיט על הענין!) - הגר החליטה לעשות את המעבר המתבקש לטבעונות! שאי ברכה והווי דוגמה לכל הצמחונים!
חנוכה. חופשה עבור התלמידים שבינינו. יש שמועות על סופגניות טבעוניות מוצלחות אי שם באיזור כפ"ס, לי זה לא הלך
אלון אכל ארוחת צהריים מוצלחת.
פיצה האט התחילו למכור בחו"ל פיצות עם גבינת סויה. בקרוב אצלנו? כיתבו להם מכתב תמיכה ובקשה! (אל תהססו להתחנן!)
הייתי היום בצומת (תרגעו, לא כזה צומת!) והיה יופי טופו. אני אוהבת את הריח האנרגטי שיש באויר בתקופת בחירות
יאללה, שבללו את ה
שלכם... נטע (טיפוס על עמודי חשמל הוא מפחיד יותר ממה שהוא נראה מרחוק)

SMOLANIT1

New member
../images/Emo60.gif

היום החלטתי החלטה חשובה... אני עוברת לטבעונות!!!!
(אפילו אכלתי יוגורט מסויה...)

../images/Emo50.gif

זכרי שטבעונות זה לא מה שלא אוכלים - זה מה שכן אוכלים... טבעונית שלא תקפיד על תזונה מאוזנת תיצור נזק במאבק לשכנע אחרים לעבור לטבעונות... הקפידי על תזונה נכונה! את תמיד יכולה להיעזר בנו!

חחחח

את יודעת כמה פעמים אני החלטתי דבר כזה? אף פעם לא הלך... אבל אולי לך כן ילך... בכל מקרה בהצלחה! נקווה שיש לך יותר כוח רצון ממה שלי

חחחחח

את יודעת כמה פעמים אני החלטתי דבר כזה? פעם אחת. בברכת טבעונות זה קלי קלות, אלון.

גם אני, הפעם האחת.

אך יש לציין את הפעמים בהן פשוט לא ידעתי שיש במאכל חלב או ביצים. (חלב איתרתי ומייד הפסקתי לאכול, אך ביצים קשה יותר לאתר) טבעונות זה קלי קלות לרוב האנשים, נטע

rastotman

New member
שבלולי לשבוע זה

קודם כל אני רוצה לציין שאתמול היה יום שישי הקודם ושהשבוע הזה עבר פשוט ממש מהר שבלול ראשון יקבלו הימים הראשונים בשבוע שאהבתי למרות שהם כבר קילו שבלולים פעם- אז
מה עוד? אה כן, היו אנ שבלולים באמצע-
פעולה מזוויעה, ועוד
- אולגה הפסיקה להראות סימני חיים, שבלול חיובי לשורה זו- אולגה תראה המון סימני חיים כשיהייה לה כח לזה
. נסענו לת"א
לא היינו במושב, אבל זה לא נורא, היה מאוד נחמד בלי להתחיל לפרט את כל השבלולים, קניתי לי באנגילה יפה שעליה נאמר "זה לא הגודל שקובע זה.....החומר" (ולא בכוונות הלא חוקיות שזה מקבל כרגע, אמר את זה מוכר שוק פישפשי זקן) אז קבלו
. ועכשיו לשבלול המוצלח ביותר השבוע (אלא אם כן מישהו היתחתן או חזר מן המתים, אבל לא ניראה לי שסה קרה)- הלכנו לבקר את שאול בבית ואת הדלת פתח לנו אבי מוגרבי
שבלול|
מעבר להלם המזעזע שזה היה זאת בהחלט הייתה חוויה חיובית. (ומי שלא יודע מי זה מוזמן לעמוד בפינה עד סוף ההודעה.) אה, וגם ראינו את אורנה ומשה דץ ואכלתי גלידה סויה בעזריאלי (לא חקרתי לעומק אם אין שמה ביצים, ועל זה בטח תבוא הודעה נוספת) אז ביחד זה בערך
אחד. וגם היום הייתי בת"א, הפעם סבתא, היה נחמד
, קיבלתי המון כסף
, גיליתי מהדיונים באוטו שאמא מאוד מעריכה את מה שאני אומרת
אכלתי משהו תיאלנדי טעים למדי
והספקתי לקרוא הרבה בדרך
. ואולי מחר אני אסע גם לעשוקים אז הנה
על החשבון
.

Neta558

New member
עוד ../images/Emo60.gif חשוב

בקלאווה! יאמי יאמי! אמנם מהסופר, אבל עדיין טעים! לצערי, בקלאווה יהודית לא מגיעה לקרסולי קליפות הפיסטוקים של הבקלאווה הערבית... די למפגשי הקפה והחומוס, רק בקלאווה תביא שלום!
נטע (בקלאווה שווה, אבל קוקוטאקי שולט)

rastotman

New member
איך עושים פיסטוקים עוד פעם?

זורקים פיסטוקים לסוכר חם? -הולכת לבדוק מהר אם יש פיסטוקים בבית-
.

Neta558

New member
לא דבש - מי סוכר

וזה נכון להרבה ממתקים ערבים שנדמה שיש בהם דבש! יאמממי
נטע (יפת נפש אמיתית)

דדי שי

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

מפגש הפורום באמת היה כיף, חוץ מהקטע שהשיחה התדרדרה באופן ג´ובינאלי לנושאים שבפורום לא ניתן להעלות... הוי, נטע, *ליקוק*ליקוק* מה חבל שאין לך את היכולת למחוק לאנשים הודעות גם בעולם האמיתי!
ההצעה שלי בתחרות השבוע שעבר ("איכלו פירות, לא פרות!") קיבלה עדנה מחודשת בתחרות של שבוע הודות לענבלוש!
צבעתי את קירות חדרי בוורוד (מסעיר וחושני!) וכן... אני יודע שזה נשמע ממש איום ונורא. אבל זה באמת נראה טוב. זה לא ורוד צעקני ומזעזע, אלא גוון עדין, כמו של לבנת-חימר דהויה. ולסיום,
רקורסיבי... זו הפעם הראשונה שאני משתתף בשיבלול השבועי!

lifegirl

New member
יש לי ה-מ-ו-ן ברלה!!

<את ההודעה אני כותבת ביום שבת ולא בשישי, כי הייתי עסוקה מידי בלייצר ברל´ז אתמול...>
חופש!! אין לכן מושג (או שאולי כן?) כמה הייתי צריכה את זה!
4 שיעורי נהיגה בשבוע אחד. ואפילו לא דרסתי שומדבר (כמעט?)..
חמישי-שישי הייתי בירושלים (כן, נטע, מודה באשמה. אני מתחילה לאהוב את ירושלים)
אכלתי במרקייה... המרק (עדשים) לא היה מבריק, אבל מרקייה... איזה רעיון מאגניב!
פגשתי כל מיני א/נשים מופרעות... אני אוהבת א/נשים מופרעות!
ביום שישי הייתי כל היום עם מלאנת´לפים א/נשים שאני אוהבת
קיבלתי המווון חיבוקים!
הלכנו לאכול בעיר העתיקה... היה טעים (אבל לא יותר מידי)
בדרך, כשחיפשנו מסעדה, היו ברחוב מלא דוכנים של בשר על האש... איכססס, איזה סירחון! |שלול| היתה פעולה-שיחה ממש כיפית... בהזדמנות זאת- אם מישהו/מישהי רוצה להצטרף לנוער פרופיל חדש (בקרוב קבוצות בירושלים, ת"א, חיפה וכפ"ס, ואפילו לא חייבים להיות נוער בשביל זה!!)- לפנות אלי במסרים...
בירושלים יש שקיעות מדהימות. אבל קר מליון!
אכלתי בסיציליאנית ביום רביעי!
קניתי כלמיני בגדים יפים...
שתי א/נשים שאני אוהבת חזרו מחו"ל השבוע!
הכנתי מוס שוקולד טבעוני!!! וגם-
לסיום- את מי אני הולכת לראות בועידת ישראל לעשוקים היום בערב?

adipo

New member
אני בתור!

השבוע הייתי בטיול חנוכה של הנוער העובד והלומד, תנועתי היקרה, וחזרתי עם מספר שבלולים:
בתור צ´ופר חילקו לנו מדבקות של מאמא עוף, אלה שמודבקים על המוצרים עם התמונה ל התרנגולת המאושרת שמסמלת בעזרת אגודל מונפת שהכל סבבה איתה. אני עשיתי לי אדבסטינג קטן והחלפתי את ה"עוף" ב"טופו"- ככה שיצא: מאמא טופו- טופו טרי. ובצד מסביב ללוגו של תנובה כתבתי: "שומרים על החיוך של התרנגולת שלך" (בגלל שהתרנגולת נראית נורא מאושרת). וככה הסתובבתי לי כל ימי הטיול וכולם ראו את זה!
אחד ממדריכי הגרעין שלי הוא צמחוני עם נטיות טבעוניות ויש איזה 7 או יותר צמחונים בגרעין!
נתנו לנו פויקה שזה מן סיר מגניב כזה שעושים בו תבשילי ירקות.
היה כיף! מה יכול להיות רע בשלושה ימי טיול בצפון הערבה עם השמיים זרועי הכוכבים בלילות וערבי השירה בציבור סביב המדורה והפויקה, עם מסלולים יפים ומלאי מכשולים ועם סנפלינג מגניב??!!
אני חולה!
בגלל שאני חולה אני נאלצת לדחות שוב את תחילת הפעילות בנהריה (אוווף!!!) יום טוב וחג שמייח עדי

adipo

New member
ועוד משהו ששכחתי

היה לי טיול על טהרת הטבעונות- אני גאה בעצמי!

למעלה