היום יום שישי!

rastotman

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo60.gif../images/Emo128.gif

הנה החוויות שלי מהוועידה: ניסינו להגיע לאוטובוס ראשון שיצא הרבה לפני הרכבת, עלינו על זה של שבע וניתקענו בפקק הכי ארוך שפגשתי בזמן האחרון (זמן להביע את שינאתי לכל מי שנוסע לבד באוטו בחיפה תל אביב)---עד שהגענו לת"א היה כבר תשע ועמיר היתקשר לשאול איפה אנחנו כי כבר מתחילים להיתפרק שמה. בכינו וצרחנו שיעצור את כולם כי הגענו מחיפה ומגיע לנו להיות שמה והוא אמר שנחליט מה אנחנו עושים כי נשארו שמה עוד כמה אנשים. עמדנו בתחנת מרכז ליד הרכבת רבע שעה וחשבנו אם לנסות להגיע לשם או לפחות לעשות טיול לעזריאלי ולקחת משם רכבת- אז ניזכרתי שהרכבות משום מה ניגמרות נורא מוקדם אז בדקתי בלוח זמנים שלי רק כדי לגלות שהרכבת האחרונה עזבה בתשע---למי שלא עקב---בתשע אנחנו עמדנו כימעט בתוך התחנה בלי לדעת שזאת הרכבת האחרונה. -לפחות שיעשענו את אלוהים. אז כבר לא יכולנו להיתרחק יותר מדי מהתחנה ורצינו רק לקנות פיסת מזון וקולה לפני שאנחנו חוזרות לחיפה רק שהאוטובוס בחזרה כבר חיכה לנו בתחנה ועמד לצאת. בקיצור הייתי בת"א פחות מחצי שעה אבל יש
בכל הסיפור הזה- ענת הייתה ילדה טובה ונסעה איתי והיה דווקא די נחמד.
.

dylan

New member
אמממממ...

פעם שניה שאני בשרשור הברלה
(זהו.. לא קרה לי כלום השבוע..)

שבלולי השבוע

היה מפגש פורום מגניב ומשעשע.
היה ערב במה מאוד כיפי...
מאור בא אלי לסופ"ש, ואני עדיין חייבת לו משימה מהנבר (אני לא אשמה שהוא היה מצונן), אבל היה נפלא לראות אותו.
שיחקתי משחק תפקידים בפעם הראשונה בחיי. וזהו. לא רואה עוד נקודות אור השבוע.

ronelalala

New member
השבוע שלי. :)

היה לי שבוע נהדר :))) הרגילה הזאת שהיתה לי השבוע היתה הרגילה האחרונה שתהייה לי בכלל :))) חוץ מזה הייתי כל השבוע אצל ג´ון, ועשינו חיים משוגעים. :))) וזהו, והאווירת חורף הזאת פשוט נפלאה אני כל כך אוהב קור :)))) ועכשיו אני יוצא לנגן על מפוחית בחוץ. :)

Neta558

New member
אהה, מפוחית!

כמה מגניב!
נטע (מפוחית-פחית. איפה שמעתי את זה קודם?)

F L O P P Y

New member
ה../images/Emo60.gifים שלי...

מן הסתם רובכם לא מכירים אותי כי אני ממש חדשה, אז למי שלא זוכר, קוראים לי יעל ואני צמחונית (אבל שוקלת ברצינות להפוך לטבעונית) והנה שבלולי:
בימים רביעי- חמישי הייתי בחיפה עם החבר (גם צמחוני) והיה פשוט מושלם!!!
הצלחתי "להמריד" את חברה שלי נגד מקדונלדס (לידיעת המתעניינים: לפני כן היא היתה אוכלת שם בערך כל יומיים)!!!
בפעם הראשונה בחיי טעמתי מוצר טופו טעים (הגבינה הצהובה ההיא)!!! אני אחשוב על עוד ואמסור דיווח מלא בהמשך

Veggie John

New member
*אנחה*

רועי יצא לסופשבוע מהטירונות ובילינו יום וחצי נפלאים יחד. למה זה היה חייב להגמר?
עד בואו של הרועי, רונאל שהה אצלי ועשינו שטויות לרוב, ובפסגתן מצוי השיא העולמי של 130 שקל בבקושי שעתיים דוכן. *תוקעת קנאק אצבעות מרשים*
פגישה ראשונה נערכה במתכונת החדשה אצלנו באנונימוס י-ם, ולפי תגובות הנוכחים הצליחה מעל המשוער. כן ירבו! וכעת, לקיטורים: דיסקליימר: בחילת השבוע, בניגוד לתת-הפינה האנטי-שבלולית הזו, מיועדת לרטינות ועצבים על דברים שקשורים לזב"ח ולטבעונות בלבד. כאן אנחנו מתבכיינים על ענייננו האישים
ייתכן ורועי לא יצא בשישי הקרוב.. עליהם לאייש את המחנה. ישנה אפשרות שכמה יחידי סגולה החביבים על המפקדים יצאו על התנהגות טובה, אבל אני לא מעזה לקוות..
באותו דוכן היסטורי, התנפל עלי מטורף עם קוקו והחל להאשים אותי בכל צרות האנושות מאז ימי בראשית. אוף.
החורף נעלם לי! אין מספיק גשם! נטע, עם מי צריך לדבר בשביל להזיז עניינים (ועננים)?

haleth

New member
הפגישה אכן הצליחה

תשואות לג´ון! ורונאל נבחר לגזבר - תשואות לרונאל! (הבטחתי שרשור ברכות, לא?)

ננסה לשבלל...

נכנסתי סופסוף לתחפושת הפרה (
) האגדית של אנונימוס, נורא כיף שם בפנים!
היו שבוע שעבר שני דוכנים מוצלחים!
חסכתי מעט במוות, לקחתי מחנות הדגים דגים (
) מתים מדממים ומגעילים במקום לקנות מזון חתולים (אם כי ייתכן וזה צריך להיות בפינת ה
או ה
). ועכשיו ל
-
הדגים היו מה שנקרא בשפה יפה - איכסססססססססס. מקווה שהחתולים יתגברו על המאמץ הכרוך בנשיכת העור וקריעת חתיכות גוויה, וכמובן הכנסתן לפה הקטן שלהם.
לא הספקתי לשמוע אתמול את כ-ל התוכנית בWFM
שוב חלום זוועה הלילה
היה חופש... (היה)

ה- ../images/Emo60.gif הכי משמעותי!

היום קראה לי המורה-מתלמדת שקיבלה ממני פעם חומר הסברה על תעשיות שונות... היא סיפרה שהיא קראה ונדהמה... היא עברה על הכל... היא מפסיקה לקנות מוצרי קוסמטיקה שנוסו על בעלי חיים, והיא אומרת שהיא תחשוב פעמיים לפני שהיא תאכל בשר בפעם הבאה (מה שאומר שהיא במילא מצמצמת צריכה מפעם לפעם). ועכשיו רק נותר להגיד את מילת המפתח -
מגיע ל
הזה עוד חברים, ולכן אני מקווה שכ-ל המורים-מתלמדים שיקבלו ממני חומר הסברה ישבללו להנאתם.

הי נטע..שאלה לי אליך..

תגידי, זו את היום בידיעות אחרונות? יש במוסף טור על מישהי בשם נטע מחיפה, שפעילה באנונימוס/ צימחונית וכו´.. אז תהיתי..

למעלה