המצאת קנס

fef24

New member
../images/Emo60.gifהמצאת קנס

קיבלתי דו"ח לפני כשנה ולאחרונה קיבלתי הודעה לפני עיקול, כאשר על פי ההודעה לפני עיקול, הדו"ח הכפיל את עצמו, בהודעה שלא נמסרה לי. הפקידה בעירייה טוענת כי היות ומדובר בקנס, לא צריך אישור מסירה, ומספיק ששלחו לכתובת שרשומה בתעודת זהות שלי. זה נכון? כי אני יודע שבכתבי בי דין חייבים אישור מסירה. איך הם יכולים להגיד לי שקיבלתי הודעה על הקנס אם מעולם לא קיבלתי אותה, ואם גרתי במקום אחר? יש לי חוזה השכירות במקום האחר, כהוכחה אם צריך, זה יכול להעיד שלא גרתי ולא קיבלתי את הדואר המודיע על הקנס
עזרתכם בבקשה...

fef24

New member
../images/Emo60.gifעוד בקשה

הייתי רוצה שתפנו אותי לסעיף הספציפי המדובר, המרשה לבצע המצאה באמצעות דואר רשום בלבד, ככל שזה קיים. תודה

be_roo

New member
אכן אין צורך באישור מסירה במקרה זה

וחובת עדכון הכתובת במשרד הפנים חלה עליך.

fef24

New member
../images/Emo60.gifתודה, ושאלה

מצאתי את הסעיף האומר שאין חובה באישור מסירה, וברור לי שחובת עדכון כתובת היא עלי, אבל אם אכן לא קיבלתי את ההודעה, אני רוצה להגיש תצהיר על כך, ולבקש לשלם את הקנס המקורי טרם הכפל קנס. יש סיכוי לזה
אני רוצה להביא את הסכם השכירות שמעיד שגרתי במקום אחר, וכותב שבעל הבית ידע את הכתובת שלי להעברת דואר, אך לא העביר. מה הסיכוי

be_roo

New member
תמיד יש סיכוי. יש עיריות שיעדיפו 100% של

הסכום המקורי ביד מאשר לריב על הריביות. עוד משהו ששווה לבדוק הוא האם יש להם אישור על שליחת התזכורת בדואר רשום. עיריות רבות מציגות רק פלט מחשב כללי על תזכורות שנשלחו באותו יום, וכבר היו פסיקות של בתי משפט שזו אינה הוכחה לכך שהתזכורת אכן נשלחה כנדרש.

למעלה