כל מיני

זִיגזַג

New member
למה ????

ליאן יקירתי.. היום, ה 16 לאוקטובר הוא יום התייחדות עם השבויים והנעדרים! הבלונים הכחולים שאנו תולים הם לזכרם של כל השבויים והנעדרים! ולא רק רון ארד!! למה לשכוח את כל השאר ???

מקסימה1

New member
נראה לך????

נראה לך שאם נדלקתי על מישהו ואני לא יודעת איך להתחיל איתו או שאם אני מתגעגעת לאקס שלי אני אלך לטלויזייה??? לדעתי הרעיון נחמד אבל הכל יהיה בהחלט מבויים. מישהו מסכים איתי?????????????????

כאילו, הלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

היום בשעה 17:00 יתארח דני סגל מחברת סוני אריקסון בפורום סלולארי. דני הוא מנהל מותג סוני אריקסון, שהוא שילוב של שתי החברות, במסגרתן יצאו לשוק דגמי הטלפון הסלולארי: T200, T300, P800 והדגם החדש שנחנך לפני מספר ימים: T68i. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול שאלות בנושא.

2_be

New member
../images/Emo32.gif נפתח פורום "מדע פופולרי"

כולכם מוזמנים לפורום מדע פופולרי שנפתח בניהולי
זה המקום לספר לכולנו על התגלית החדשה שגילו בעולם ושעליה שמעתם אתמול, להביע את דעתכם על חתולו של שרדינגר, לכתוב על המולקולה שתשנה את העתיד ,לדון על שיבוט ולהמליץ על הספר בתורת המיתרים שקראתם שלשום. ותודה לליאן שנתנה לי את הראישור לפרסם פה

../images/Emo56.gif קונקטינג פיפל ../images/Emo56.gif

אירה כהן מחברת יורוקום תקשורת יבואנית נוקיה לישראל, יתארח היום בשעה 17:00 בפורום סלולארי. אירה מכהן כבר למעלה מ-3 שנים כמנהל פיתוח עסקי, מוצרים ויישומים בחברת יורוקום תקשורת סלולרית נציגת NOKIA MOBILE PHONES בישראל. כמו כן נמנה בין המייסדים של IMIF , הפורום הישראלי לאינטרנט נייד, ומשמש כבר 3 שנים כיושב ראש של הפורום. אירה ישוחח עם הגולשים בפורום על תקשורת הסלולאר, עבר הווה עתיד, יישומים עתידיים, "הדור השלישי" בסלולאר, מוצרים ושירותים. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר הודעות כבר עכשיו!!!

../images/Emo41.gifפורום מומלצים בתפוז המחודש

גלשתם לכם בהנאה בפורומים השונים ,כתבתם הודעות, הגבתם לכל מיני הודעות או סתם השתוללתם בפורומים. אבל לפתע תפסה אותכם הודעה מהממת , ראיתם הודעה מרגשת, הודעה מצחיקה או סתם הודעה חשובה, והייתם חייבים אבל חייבים לשתף גולשים אחרים בחוויה הזאת. אז יש לנו פיתרון בשבילכם , פורום מומלצים בתפוז , פורום שבו תוכלו לפרסם את ההודעה בין אם היא שלכם או של חברכם או סתם של גולש אחר . הפורום המחודש יוצא במתכונתו החדשה ועם המון רצון לתת לכם במה לפרסום הודעות. אז נצלו את הכלי הנהדר הזה וגם אתם מוזמנים לעיין בהודעות מומלצות של גולשים אחרים. חוויה מובטחת.

taz512

New member
פורום חדש לכל אוהבי הבשר!!!

סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה. מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו. זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים. אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה. אז הצטרפו אל החוויה עכשיו! anashim.tapuz.co.il/meat טאז, השד והבשר

למעלה