מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo60.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מסר לאומה-

בוווווווו!

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) מלאכים (הסתה) מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) בוטן מתוק בקרקס-כל מה שנשאר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-לא נותנת>< עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-השבוע אין ממש=]] משהו שהרס לכם את השבוע-השעמום:| משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-כלום, בעיקרון.. מסר לאומה-עזרו להשמיד את חוות מזור!!

PikachU6

New member
.....!היי אני חדשה!.....

..................................................................... מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-Hold you down תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר והאסיר מאזקבאןץץץץץץ משהו שהרס לכם את השבוע- זה קצת אישי אבל בכללי היה לי שבוע סבבה... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אין.... מסר לאומה- בובספוג הורס אותנו!!!!!!!
הלו אני חדשה פה!

chen010189

New member
טרילילי

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)צחוק הגורל של פיטרוטטט :) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>ממ.אין אחת כזאת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-פסטיבל בשקל! תלכו לשם שנה הבאה.זה שווה! משהו שהרס לכם את השבוע-כלום משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-שההורים שלי יחליטו לתת לי כסף להופעה של מה קשור היום למרות שזה כבר לא ייקרה.. מסר לאומה-יש מלא הופעות החופש יייהיי!

EcstaLarge

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - מלאכים הסתה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - פזמון - קאשי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - חח הוספתי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט יורוטריפ..חח סרט קורע בטירוף משהו שהרס לכם את השבוע- בקושי ישנתי בגלל העבודה..מזכיר את התקופה של הבית ספר משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- טיסה לחו"ל!
מסר לאומה-החיים הם כמו מנה פלאפל..איפה שלא תסתכל הטחינה תמיד תזנל [שלום אסייג]

למעלה