מומלצי השבוע

talia1 222

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)כתמים בשמש מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)נפוליאון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>מצורף עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ הרפתקאות עליסה בארץ הפלאות
לואיס קרול משהו שהרס לכם את השבוע-נאדה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-כנ"ל מסר לאומה-אממ מנוחת השכל היא מלאכתו של השטן(?)

dsol

New member
יש להכניס נושא להודעה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - עברי לידר - על קו המיים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט - החיים כבית ! סרט פשוט מדהים @ משהו שהרס לכם את השבוע- אנשים מעצבנים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ניצנים !!! מסר לאומה- מי זו אומה ? מצטער לא מכיר אותה

hila3000

New member
עונה ועונה :)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): אממ.. תעצמי עיניים :) מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): שיר למעלות :) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אחרי התמונות שהיו פה עד עכשיו, לא מתחרה ;) חח ובכל מקרה לא ראיתי משו.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ..אה כן, הלחינו לי שיר. :) משהו שהרס לכם את השבוע- הרס? לא יודעת אם הרס אבל סתם.. שהדואר לא עושה מה שצריך כדי להביא חבילות לייעדן!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אין ממש משו כזה... מסר לאומה: חם. מאוד.

JALULA2

New member
כל היום כל היום...

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- היא לא אומרת כלום! מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-מלאך-של אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-התמונה שאל שלי צילם אותי בפלאפון =} עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר-ילדי יום ראשון של אביב (מומלץ) משהו שהרס לכם את השבוע-שאני לא הולכת להופעה של אביב בניצנים :( זה ממש הרס לי את השבוע! אבל הולכת למטרופולין:) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-ההופעה של מטרופולין בניצנים! מסר לאומה-רוצים שינוי? אנחנו דור מזויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה