מיריל'ה בברל'ה, צאי החוצה

veredmp

New member
../images/Emo60.gif מיריל'ה בברל'ה, צאי החוצה ../images/Emo60.gif

היום מירי מופיעה בברל'ה בלהבות חביבה. אני שם! מי עוד מגיע? כל מי שמגיע - תהנו המון המון המון ותחזרו לפה אח"כ, שתפו אותנו בתמונות ובחוויות

veredmp

New member
וואוו, איזו הופעה../images/Emo70.gif

איכשהו תמיד בברל'ה יש אנרגיות מדהימות. היתה הופעה מהממת! באמת שכבר נגמרו לי כל הסופרלטיבים להגיד על האישה. הקול שלה פשוט חודר לי תמיד לנפש ועושה לה קווצ' קטן...... בתחילת ההופעה היא כל הזמן נתנה הנחיות לאיש הסאונד, מסתבר שהאוזניות הגיעו רק ממש לפני ההופעה כך שעשו בלאנס בלעדיהן, אז מירי (ואח"כ גם אורי) נתנו לו הוראות בין שיר לשיר. בשיר השלישי או הרביעי מירי אמרה לו שזה מושלם ככה, אז אורי אמר לו שעכשיו הוא צריך לפרוש בשיא
מירי הזמינה את פינטו ואת אייל הלר לשיר את שני השירים המקסימים של פינטו, שהם שרו באולפן השקוף. היא אמרה לנו שפינטו ישיר בספרדית, למרות שהוא בכלל במקור מטבעון
. בזמן השיר הספרדי מירי ישבה לה בצד וניגנה בתוף מרים, ובשיר בעברית גם קמה קצת לרקוד וכמובן השתתפה (תרקוד! תשיר!). היא שרה לי את "ילדה שהתבגרה" ליומולדת
כמובן שאחרי ההופעה היא באה אלי בטענות שבגללי היא איבדה כיוון בהופעה, אבל שווה לקבל ממנה נזיפה אם בתמורה היא שרה את השיר הכל כך מקסים ומעורר השראה הזה
תמונות בהמשך

veredmp

New member
מה אתם אומרים על השמלה החדשה?

השמלה היא מאיזו חנות שנינט המליצה לה, מירי מעולם לא שמעה עליה כי היא קונה רק בקסטרו
המחירים מתחילים שם ב-1,500 ש"ח לשמלה. היא לא אמרה לנו כמה בדיוק שלה עלתה
היא אמרה שזו שמלה איטלקית וזו מידה XXL, כי מסתבר שבאיטליה המידה שלה זה XXL, מה שגרם לה לרצות לעבור לאיטליה, ואז ישר לחזור בה, כי היא לא רוצה להיות XXL........

viko222

New member
שמלה יפה מאד.התמונות ממש יפות../images/Emo99.gif

לאט לאט היא מתחילה ללמוד להתלבש משמלה שחורה עם חגורה ירוקה וזהב באמצע היא לאט לאט הופכת להיות סטייליסטית

למעלה