וואו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif *עדיין מתרגשת*
אוקיי, נתחיל בזה שהגעתי מרחובות, ולא היה לי מושג איך מגיעים לשם! אז כל הנסיעה הייתה מלווה בפחדים. בסוף הסתבר לי שזה בגזרה שלי (איו"ש - הייתי שם קצינת מבצעים.) אז עברתי את עין שמר, ונרגעתי כשהבנתי איפה אני. ההופעה הייתה מדהימה.
מירי כזאת נסיכה... נכנסתי לברל'ה, וראיתי מישהו שממש מוכר לי, [אח של חיילת שלי] אז שאלתי אותו אם הוא אח שלה, ו"מה אתה עושה כאן?!"
והוא השאיר אותי עם פה פעור כשהוא ענה לי שהוא מנהל המקום. חבל שלא ידעתי קודם.
בכל אופן, הקהל בהופעה היה כיפי ונחמד, מירי הצחיקה את הקהל בכל מיני סיפורים ומקרים, (לא ידעתי שהיא כל כך חמה ופתוחה לקהל.) השירים שהיא ביצעה - מושלמים.
במיוחד הופתעתי מהשיר "על הגשר הישן" בביצוע כל-כך מדהים שלה. אף פעם לא שמעתי אותה שרה את השיר הזה, והיא מבצעת אותו כל-כך יפה. (זה השיר שאני הכי אוהבת של רמי קלינשטיין, אז לשמוע אותו בקול שלה - הייתה הפתעה מרגשת ממש.) כשהיא שרה את "ברכת המלך" ואת השיר "ילדה שהתבגרה" לורד - הייתי מהופנטת. ביצועים מרגשים. ואפילו את הקטע הקטן מתוך השיר "ירושלים של זהב", מהסיפור שהיא סיפרה על צרפת, היא עשתה בקול אלוהי !!! בסוף חיכיתי כדי לראות אותה ואולי להצליח להצטלם, היא הצטלמה בשמחה, נתנה לי נשיקה וחיבוק... ואני מרוב התרגשות לא יכולתי להוציא מילה. אז היא שאלה אותי איך קוראים לי "כדי שאני אזכור" (כן... ממש, מכל האנשים שהיא רואה כל הופעה.) זהו, אני הולכת לישון, מחר צבא. לילה טוב...
ושבוע טוב לכולם!