מיריל'ה בברל'ה, צאי החוצה

veredmp

New member
../images/Emo117.gif

"אף אחת", היה נדמה לי שהיא ממש כמעט בכתה. פשוט שיר מצמרר.

למה זה תמיד קןרה שאני לא נמצאת../images/Emo35.gif

אינעל אבוק על העולם בא לי למות איך אשרוד עד יום שלישי?

I מ י ר ב I

New member
איזה יופי!!

בטח את מאושרת עד הגג.שמחה בשבילך.מגיע לך! מסכימה איתך לגבי הברל'ה.אחלה מקום. תמונות באמת יפות,באלבום משום מה הן לא עולות לי.אולי בעיה אצלי. השמלה שחורה או חומה?

veredmp

New member
חומה

ואכן טרם ירדתי מההיי שלי, מניחה שייקח עוד כמה ימים

הוואנה ולהבות חביבה ערים תאומות! ../images/Emo6.gif

כך פסקה מירי לאחר קטע הרומבה של אמיר פיטנו ואייל הלר..שני תותחים! אייל הלר נגן מאין כמוהו, אין דברים כאלו בעולם..מלך! ואוו..איזו הופעה קסומה ומקוסמת! קודם כל מירי לבשה שמלה שחורה חדשה שיא קנתה השבוע בבוטיק מיוחד שנינט המליצה עליו . מיותר לציין שהשמלה עלתה 1500 שח. מירי כנראה לא שמעה על הבוטיק הזה , עקב זה שהיא טענה שהיא לקוחה מתמדת בקאסטרו
מירי היתה במצב רוח מצויין, פיזזה על הבמה כהרגלה עד שלפתע החליטה לשנות ליענקלה סגל את שם המשפחה ליענקלה יעקובסון . מיותר לציין שאורי ושאר הנגנים כמעט התעלפו מרוב צחוק. ורד, כנראה שבאמת ילדה שהתבגרה הוציא אותה מאיזון חחח (למרות שזה בכלל היה לפני ילדה שהתבגרה!) ילדה שהתבגרה שהוקדש לורד באמת היה מרגש ומקסים. מירי ישבה על הבמה ושרה את השיר, ולמרות שהיה לה דף עם מילות השיר מול העיניים, בשבילה ילדה שהתבגרה, ילדה עצובה, ילדה בודדה..הכל היה אותו דבר
סלט שלם חחח.. אבל היה מרגש בהחלט
היה כייף!! מירי איי לאב יו!!!

יש לי כמה תמונות שצילמתי..

אני אשתדל להעלות מחר..עכשיו המצלמה שלי החליטה לשבות.

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif *עדיין מתרגשת*

אוקיי, נתחיל בזה שהגעתי מרחובות, ולא היה לי מושג איך מגיעים לשם! אז כל הנסיעה הייתה מלווה בפחדים. בסוף הסתבר לי שזה בגזרה שלי (איו"ש - הייתי שם קצינת מבצעים.) אז עברתי את עין שמר, ונרגעתי כשהבנתי איפה אני. ההופעה הייתה מדהימה.
מירי כזאת נסיכה... נכנסתי לברל'ה, וראיתי מישהו שממש מוכר לי, [אח של חיילת שלי] אז שאלתי אותו אם הוא אח שלה, ו"מה אתה עושה כאן?!"
והוא השאיר אותי עם פה פעור כשהוא ענה לי שהוא מנהל המקום. חבל שלא ידעתי קודם.
בכל אופן, הקהל בהופעה היה כיפי ונחמד, מירי הצחיקה את הקהל בכל מיני סיפורים ומקרים, (לא ידעתי שהיא כל כך חמה ופתוחה לקהל.) השירים שהיא ביצעה - מושלמים.
במיוחד הופתעתי מהשיר "על הגשר הישן" בביצוע כל-כך מדהים שלה. אף פעם לא שמעתי אותה שרה את השיר הזה, והיא מבצעת אותו כל-כך יפה. (זה השיר שאני הכי אוהבת של רמי קלינשטיין, אז לשמוע אותו בקול שלה - הייתה הפתעה מרגשת ממש.) כשהיא שרה את "ברכת המלך" ואת השיר "ילדה שהתבגרה" לורד - הייתי מהופנטת. ביצועים מרגשים. ואפילו את הקטע הקטן מתוך השיר "ירושלים של זהב", מהסיפור שהיא סיפרה על צרפת, היא עשתה בקול אלוהי !!! בסוף חיכיתי כדי לראות אותה ואולי להצליח להצטלם, היא הצטלמה בשמחה, נתנה לי נשיקה וחיבוק... ואני מרוב התרגשות לא יכולתי להוציא מילה. אז היא שאלה אותי איך קוראים לי "כדי שאני אזכור" (כן... ממש, מכל האנשים שהיא רואה כל הופעה.) זהו, אני הולכת לישון, מחר צבא. לילה טוב...
ושבוע טוב לכולם!

veredmp

New member
כ"כ שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif

לא שהיה לי ספק, כמובן
אין כמו הופעה ראשונה!!

viko222

New member
אחח,ההופעה הראשונה איזה כיף זה!!

כיף לדעת שנהנת ושסוף סוף יצא לך להגיע להופעה.

תודה.../images/Emo140.gif

באמת שאני לא יכולה לתאר את ההרגשה... וכיף שזה היה במוצ"ש, כי ההופעות הבאות שלה הן בימי חול ואני לא אוכל להגיע. יאללה, ועכשיו חזרה לשטח.
שבוע מקסים לכולם!
.

למעלה