משחק האייקונים!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

עוד פעם את מתחילה עם זה?...
אוף די כבר שלי! די! לא נראה לי שהיא בכלל יודעת בת כמה את! אז די לנסות להראות לנו כמה את מסכנה שאת הכי צעירה בפורום! כי עובדה- כמעט לאף אחד פה זה לא מפריע אז די!

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif כ"כ צודקת ../images/Emo4.gif

לא נראה לי שהיא יודעת מה הגיל שלך , שלי
. היא לא מתנפלת עלייך בגלל הגיל שלך . לאף אחד זה לא מפריע כאן , אז אין שום קשר לגיל שלך
. קיי שלוש
לאף אחד זה לא מפריע

sweetie tweety

New member
אתם יודעים מה../images/Emo35.gif ../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

עכשיו אני באמת כועסת. לכמה שבועות אני נעלמת מהפורום הזה. ביי. אנח אחזור אח"כ.

RinRan

New member

זה פוגע רק בך...

RinRan

New member

מה הבעיות שלך??... קודם את רוצה את המסנג'ר שלי ואח"כ את מקללת אותי על משו נכון שכתבתי?? ילדה, אני באמת לא מבינה אותך... חוץ מזה- מה את רוצה שאני אעשה?? אתחנן בפניה שתישאר בפורום?? לא! היא רוצה לעזוב לכמה שבועות- פסה, זה פוגע רק בה!

REUT2004

New member
../images/Emo42.gifקארינוש..

לא התכוונתי אלייך התכוונתי אל הילדה הזאת עם החתולה והמוצץ סוריי

RinRan

New member

אהההה... זה נורא מבלבל
אמממממ... זה יהיה יותר קל אם פשוט תשרשרי להודעה שאליה את מגיבה

REUT2004

New member
../images/Emo42.gifפ'סדר צודקת../images/Emo8.gif

בפעם הבאה אשתדל לשרשר...

אוי נו שלי...

באמת! מה הקשר צעירה? אם אני הייתי רבה, ובגללי היו מפסיקים את המשחק, אז היא עדיין הייתה כועסת עלייך?!?! שלי, באמת כמו שקארין אמרה-לא נראה לי שהיא יודעת את הגיל שלך.. מה הקשר?!?! את כל הזמן מתלוננת שכול חושבת שאת קטנה ולא מבינה כלום וכו', אבל את מביאה את זה על עצמך. את כל הזמן אומרת שאת קטנה. זה ל-א משנה! אי אפשר לעשות משהו, ואז לצפות שלא יכעסו עלייך רק בגלל שאת קטנה. אם את וקארין הייתן הורסות משחק כלשהו, אז היו מאשימים רק את קארין כי "היא הגדולה"?? זה כבר ממש מעצבן. הנה, עכשיו, את באמת מתנהגת כמו ילדה קטנה. ואחר-כך את מתלוננת ששופטים אותך על-פי גיל. נכון, יש מקרים שזה באמת לא פייר, אבל מי שמכיר אותך לא שופט ככה, ורעות, לא שפטה אותך על-פי גיל. חוצמזה, מה שעשית באמת לא היה פייר. היא ניסתה לעשות משחק, אני היחידה שהבנתי שזה משחק כמו כל שאר המשחקים? למה להתנפל, שלי? על מה בדיוק את כועסת? כשתחזרי, תסבירי לי בבקשה. ואת יודעת שאני לא נגדך, אני הייתי חברה שלך מההתחלה והגנתי עלייך, אבל כאן באמת לא הבנתי ת'פואנטה. ביי. נתראה "בעוד כמה שבועות".

למעלה