סדרות ילדותתתת

../images/Emo60.gifסדרות ילדותתתת

תשרשרו לכאן שמות של סדרות מצויירות(עדיף ישנות לא פוקימון ואלה) בנוסף למה שעכשיו אני רושמת -המלך בבר -אבא בונה -דנבר הדינוזאור האחרון -בת הים הקטנה -פיטר פן -הקוסם מארץ אוץ -הקלברי פין*הלם* -עיר התינוקוותתתת -פינווווקיווו גגאאדדד -הדובונים הנועזים או איך שלא קראו לזה -הסדרה הזאת שהיו בה יצורים בצורת זרע... בתוך מים! -דלפייי -סדרה אחת עם ילד עם שיער אדום שיש לו כלב והם מטיילים בעולם -מומינים -באביייייי -ביממבבההההה -זעפן תתתתעזרו ליייי אני רוצה להזכר בשירים ובכלל בנוסטלגיה מהסדרות

../images/Emo60.gifאני מוסיפה עוד חיחי

-דר הדווררר -המגלור של סולטי - נאאדיייייי -טייני טונס -טלטלית

../images/Emo60.gifגם טומי ואוסקרררר

וגםםם נעלללללללולייייייי הפפפפפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

וגם בית של פיסטוק וג'ם

והחיים והיה היה וכל הסרטים האלה של רכבת ההפתעות פינוקי בולי איש השלג ודובשנים

../images/Emo60.gifאוווווו גגגגגאדדדדדדדדד

בווווווווולייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ררככבבתת ההפתתעעעותתת איזה שיר מפחיד היה לזהה צ'יק צ'יק צ'אק על הפפפסייייים הנה באה הרכבבתתת בעעעעעעעעעעעעעעעעעע פפפפפפפיננוווקייייייייייי מוווווווווווושלללללללםםם כמו פולדי כמעט מה זה דובשנים?!!! מוכר לי יש לך עוד!?!!

דובשנים זה הארנבים האלו...

דובוני אכפת לי המעופפים הנועזים נילס[?] יש לי עוד הרבה אני רק צריכה להיזכר יש את זה עם יצור כחול מוזר שהילד קורה לו שהואצריך עזרה והוא גם רם סבא וסבתא שלו שלסבא יש תסרוקת כמו הנסיכה הזאת ממלכמת הכוכבים וקוראים לו יהושוע..

../images/Emo60.gif

זה עם היצור הכחול זה לא הטריטון של נד אולי? בעעעעע יהושוע!?!! חחחחיחי ודוובבבבבבבבבוני אאאככפפתת לייי - טלטאביז זה חיקוי זול שלהם עם הבטן! נייייייייילס אאאאאאא

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifהטריטון של נד

היצור הכחול שמחליף צורות כל החיים שלו וצריך להאכיל אותו כדי שהוא יהיה גדול

../images/Emo60.gifתמיד אותה אני שוכחתתתת

אאא נו סעמק זאת חני נחמיאססס איזה עוד קולות היא עשתה?

../images/Emo60.gifאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה הילד הזה עם השפם שיש בהתחלה שיר לסדרה שהוא טובע בדולרים או משהווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה זה?!!! ואם לא אז מה זה ומה מה שאמרתי?

זה נראה לי קוף.. כן זה זה

"וזאת האמת לאמיתה חברים.. להתראות" יש את טוב טוב הגמד החתולים הסמוראים הקוסם מארץ עוץ פיטר פן טאו טאו וגיליתי שלבימבה קוראים בעצם בינבה

../images/Emo60.gifיאאא אמיקוווו../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

הייתי עוקבת אחרי זההההההההההההה ואני עכשיו נזכרת בקול שלווו ובמשפט שאמרררתתתתתת יאאאאאאא ומה זה טאו טאו!?

הדוב פנדה הזה..

לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה להיות מליונר . . . רק חבר שלכם ולא יותר רק חבר שלכםם ולא יותרר וזאת האמת לאמיתה חברים להתראות

../images/Emo60.gifיאאאאאא

אתת פשוטט הורגגת אותתתתתי גגאאדד ההשיררררררררררררררררררררר *הלם* אני זווווכרת גם היה משפט לא רוצה ללכת לבית הספר משהו...

למעלה