סדרות ילדותתתת

אמיקו

שלום רב חברים מה שלומכם לא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מליונר גם לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר מה נשמע חבר מה נשמע לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי להצטער[?] גם לא נשיא שלקולו חובה לשמוע רק חבר שלכם ולא יותר רק חבר שלכם ולא יותרר וזאת האמת לאמיתה חברים

../images/Emo60.gifיאאא רוניי וליטללללללל

אנייי מכירררררררה אבל שכחתי מה זהה תזכירי לי יותרררר על זה ווווואיזה יצור כחול?!! ופפפפפפפפשווששששששששוןןן היה לי באותה תקופה כלב שקראו לו על שמוווו יאאאאאאאאאאאאאא אההההההההבתי את זהההההההההההה

יצור כחול שדומה לחתול..שעזר לפשוש

אני גם שכחית מה זה רוני וליטל ת'שם אני זוכרת אבל כל השאר לא ממש אבל בטח יש את זה מוקלט איפשהו יש לי איזה 100 קלטות עם כל הסדרות הישנות האלו.. יש גם את סיילר מון..

סיילר מום זאת סידרה איטלקית

שהייתה בערוץ איטלקי בלי תרגום אבל סידרה שאווה הייתה לי בובה של סיילר מון http://www.afunk.com/other/sailormoon/

../images/Emo60.gifיא זה נראה מהמםםם

ובאתר שהבאת יש משפחת פלינסטווונסססססס אאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifשאלתיאל קוואק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני זוכרת שהקליפ פתיחה הראו אותו מחופש לכל מיני דברים, בקליפ סיום הראו אותו כשהוא בוקע מהביצה ושהיתה לו חברה כושית כזאת מזה יפה
ושאבא שלו היה חפרפרת

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifיוהההההההוו!!!

הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה בואו ילדים לשבת הצטרפו לנסיעה ובהם נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה ה ה צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק הנה באה הרכבת וכולם נוסעים!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאיפה נשחק היום?!

במגדלור של סולטי!!!!
-המומינים! לייק דההה! -דרדסים! איך שכחת?! -הקטקטים! טיפ טיפ וטיפטיפוןןןן!
-עליזה בארץ הפלאות! -המחסן של כאילו!

../images/Emo60.gif

טחחח מה זה הקטקטים?! וחחחח עלללליזזזזזזה רושמים אליסההה חחחחחחחחחחחחח עללייייייייזה נזכרתי ב: -תאומי הגוררלללל -בננות בפיז'מות עם מולי אפי ולילי טחחח

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifפחעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo6.gif

לאמא של עופר מלכה קוראים עליזה! אני מדמיין אותה בארץ הפלאות! טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעע!!!!!!
פה מאחורי ההר תבוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מקרב מי זה פה עורב? בואו נעזור בואו ונישמור ביחד! תן לטבע יד בכח תו ליער עד ליפרוח שיר את שיר היעד בקול גדול! בוא נישמור על החלום, על פרח ועל עץ- מים זורמים, רוח נעים פה מאחורי ההר בתוך היער גרים הדובוננננננים!
אני יודע את כל השירים!

../images/Emo60.gifאאאא מסיבת גןןןןןן

עם ג'ולייאןןן על הספאא הזאתתתתתתתתתת הלבנה עם נקודות שחוורותתת הוופה הייייייייי ולא קשור - צעירי ת"א אאאאאאאאא ועוד משהו לא קשור - משהו עם הפוך על הראש בעע..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifפלאי פלאאאאאאאיםםםם!../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

מה מסתתר מאחורי המסך? פלאי פלאים! פלאי פלאים פלאאי פלאייייים! פלאי פלאים פלאי פלאאאאאאאאאאאים!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo12.gifבמגדלור של סולטייי

יאאאאאאאאאאאאאא אני כל כך זוכרת את זה
ועיר התינוקות איך אהבתי את זה

למעלה