סדרות ילדותתתת

y a ® d e n a

New member
חחחחחחחחח....

אני זוכרת שהלכתי לראות את ההצגה הזאת... ואז קניתי את הקלטת של המחזמר רק עם השירים ואני וחברות שלי היינו עושות כל מיני הצגות של ספר הג'ונגל...חחחחח

השיר של מוגלי ובאנהההה חחחחחחחחחחחח

מילים:
באנה, המון דברים הרגשתי כבר ביער פחד קנאה שמחה וגם בושה אבל מה שכאן עכשיו בפנים עובר לי זו הרגשה לגמרי חדשההההה מוגלי, המון המון דברים אני כבר חשתייי צער חמלהה שמחה וגם כאבבב אבל אף פעם באמת עוד לא הרגשתי את התחושה המוזרה הזו בלבבב אולי אנחנו לא יודעים את המילה המדוייקת כדי לחביא את התחושה המשונההה זו אהבההההה לא יודעת לא יודע כי בשביל שנינו זוהי פעם ראשונהההההההההההההה
מדהייייייים
!
!
!
!
[[אין לי כוח לכתוב תהמשך חח
]]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמחסן של כ-א-י-ל-ו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

במחסן של כאילו מסתתר אתם לא תאמינו כוכב שעכשיו רק גילינו
כמוני, ככה קוראים לו!!!
אדון כאילו אתכם יארח וכמוני יתן לו יד כמוני הוא כמעט כמוך, וכמוך אין עוד אף אחדדדד

עודד אמרררר

מה מה מה הוא אמר?!~?!?! עודד אמר להרים ידיים *להרים ידיים* עודד אמר לשים ידיים על הראש *ידיים על הראש* עודד אמר למחוא כפיים *למחוא כפיים* עודד אמר לספור עד שלוש *אחת שתיים שלוש
* עודד אמר לקפוץ קדימה *לקפוץ קדימה* עודד אמר להתקרב קרוב קרוב *להתקרב קרוב קרוב* עודד אמר לצרוח איזה עולם *א-י-ז-ה ע-ו-ל-ם*
עודד אמר עכשיו לדהור לדהור..*לדהור לדהור
* חח אוווךךך היו זמנים

y a ® d e n a

New member
גינת ההפתעות../images/Emo41.gif

בתוך הרעש בעיר בין כמה רחובות יש גינה אחת קסומה, גינת ההפתעות תקשטו את הגינה מיד תוכלו לראות כאן צומחים בה סיפורים, שירים והרפתקאות השמש כל הזמן עולה בגינת ההפתעות כל פגישה היא התחלה של ניסים ונפלאות בגינת ההפתעות

y a ® d e n a

New member
טוב טוב הגמד../images/Emo41.gif

בוא איתנו, נשב בתוך עולם מופלא שם נגשים חלום וכל משאלה זהו טוב טוב - גמד זעיר ומיוחד לעזרת כולם יוצא הוא מייד כאן בממלכת כל הגמדים יש תמיד הרפתקאות כאן הכל יכול לקרות כאן בזכותו של טוב טוב הגמד יישאר עולם זה טוב לעד. זה הרגע לפגוש את כל החברים ולראות מקרוב כיצד הם חיים גם אם טוב טוב נתקל בטרול רשע אחד לא זה יהיה מכשול, יראה זאת מיד. כאן בממלכת כל הגמדים...

y a ® d e n a

New member
נילס הולגרסן

בוא נילס, בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל, מעבר לדרך עם האווזים לאופק, בוא נעוף הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח, אל האור והתכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף בוא נילס בוא נעוף אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק, בוא נעוף

y a ® d e n a

New member
שאלתיאל קוואק../images/Emo41.gif

אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד, אקפוץ, ארחף באוויר כדי שתשמח בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים אני קצת מתעכב כי סתם אני שוכח מבין טיפות המים רואים את השמיים אני פה מחכה עד שיצא ירח לה לה לה... בין טיפות המים נהדר כפליים עוד מעט אבוא בין טיפות המים נהדר כפליים אבל אני כבר פה

y a ® d e n a

New member
רוני וליטל../images/Emo41.gif

רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל על מיטת פלאים למסעות יוצאים מבילי השדון תמיד תמיד חומקים כדורי הצמר חברים טובים בכל צרה תמיד תמיד עוזרים רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל

y a ® d e n a

New member
הדבורה מאיה../images/Emo41.gif

הרחק בארץ זימזומיה בתוך כוורת הומיה חייתה דבורנת עליזה פיקחית אבל גם קצת פזיזה ומי היא הדבורה העליזה, זו מאיה את הכל רוצה לדעת, מאיה מאיה, אהובת כולם מתעופפת בעולם כן זוהי הדבורה החמודה, זו מאיה מפרחים, מצוף שותה לה, מאיה מאיה, מה קרה לך, מאיה? מאיה, מאיה, מאיה, מאיה גלי לנו סודך!

y a ® d e n a

New member
עליסה בארץ הפלאות../images/Emo41.gif

מה קרה פתאום כך סתם בבוקר יום החום הפך לקור הזמן רץ לאחור ובמראה נראים פרצופים כל כך מוזרים הו עליסה בארץ הפלאות ארץ ניסים ונפלאות בחלומות רק שם זה יכול לקרות הו עליסה בארץ הפלאות ארץ של צחוק ושל דמעות ארץ של הרפתקאה ושיר מה קרה היום צפון הפך דרום ההר עמוק מתהום שחור נראה אדום כולם אומרים שלום אך הולכים הם לשום מקום הו עליסה בארץ הפלאות...

y a ® d e n a

New member
בולי איש השלג../images/Emo41.gif

לילה אחד בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף לאיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי קטן וליזי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שם חבריו הטובים של בולי הקטן. בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום. בולי קטן וליזי גם...

y a ® d e n a

New member
הביגבגים../images/Emo41.gif

בחצר האחורית לא נגעו כמעט שנה אז החלטנו שצריך להקים שם תחנה באו כל הביגבגים שגרים פה בסביבה ומאז הם משדרים לכולם באהבה בין גבעולים ועלעלים שולחים גלים ומבלים ושוב ביחד מגלים עולם כל כך נפלא יורדים, עולים וצוללים ומשדרים כמו הגדולים מתבגבגים ומתחילים הכל מהתחלה ביגבג ביגבג ביגבגים ביגבג ביגבג ביגבגים ביגבג ביגבג ביגבגים...

y a ® d e n a

New member
אוטובוס הקסמים../images/Emo41.gif

לחגור חגורות הלוואי שזה יהיה טיול רגיל הפעם עם פריזל? מה פתאום! יוצאים שוב אל הדרך עם פריזל לטייל זה תמיד מתחיל רגוע עד שהיא מתחילה להשתולל טסים אל השמיים נוגעים בכוכבים או מתחת למים לומדים על החיים אז בואו איתנו באוטובוס שלנו מהרו לשבת כי לא תרצו לרדת הדקו היטב ת'חגורות כאן הכל יכול לקרות אנחנו פה בשביל לחקור ויש הרבה חידות לפתור אז בואו איתנו באוטובוס הקסמים אוטובוס הקסמים

y a ® d e n a

New member
בינבה../images/Emo41.gif

בובי, בינבה ופונפון יוצאים למסעות מה קורה להם בדרך אילו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בינבה בינבה בובי, בינבה ופונפון זעם הרשע מנסה לתפוס את בינבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה כי בינבה חכמה היא!

y a ® d e n a

New member
הקטקטים../images/Emo41.gif [../images/Emo99.gif

בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טרילילילילי...

../images/Emo60.gifאביגלגליג ומנשננננננשששששששש

אאאאאאאאאאאאאאאאאאא פעם התחפשתי לאביגלגליג

y a ® d e n a

New member
וואייייייייייייי../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif

אני זוכרת שהם היו בתוך הלול ופעם מנשנש לא הצליח להירדם כי נעלם לו הבקבוקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושתמיד אביגלגליג צחקה על עודד......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ווואייייייייי שהיתה להם הביביסיטר שהם שנאוווו חחחחחחחחחח חחחחחחחחחח ושפעם באו אליהם חיזרים... חחחחחחחחחח

למעלה