על חיסונים ודיאטה..תפוזLive

../images/Emo41.gifיום לפני היומולדת שלי../images/Emo41.gif

כשהזמנו את הכרטיסים אז היו גם כרטיסים ל-18.4 אבל הם היו רחוקים מהבמה (בלעעעעעע)

REUT2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאני לא יודעת איך אלך../images/Emo4.gif

או דרך ההגרלה ששלחתי או עם אחות של אימא שלי, שתשיג לי כרטיס בחינם !! יו!! איזה כיף להדס שיש לה 2 הופעות !!

שלום!--->

איים באק... הייתי בטיול ליומיים, לגליל. היה...המממ...נחמד, מעצבן, מעצבן, קשה, מעצבן, קשה. *לפני שתי דקות, כתבתי את כ-ל הטיול, ומשום מה, בדיוק בסוף, תפוז מחק את זה!!!!!!!! כתבתי ה-מון!! שעה וחצי. טוב, אין לי כוח לכתוב את הכל, אז אני רק יכתוב אפיה היינו: מסלול של שלוש שעות בהר מירון, שהכל במדרון, והכל בוץ. כל הנעליים התלכלכו... אחר-כך היינו בפקיעין, כפר דרוזי, שמה כמה ילדים קטנים זרקו על ילדה אחת אבן, ונתנו לכמה ילדים מכה עם חבל או משו (אבל אמרו לנו שזה רק כמה ילדים, שזה חינוך שהכמה ילדים האלו קיבלו בבית, ושרוב הילדים שם בסדר...) אחר-כך נסענו לאכסנייה. בבוקר הלכנו לאתר זיכרון לשיירת יחיעם, היה נחמד+. אחר-כך הלכנו למסלול של ארבע שעות, 6 קילומטר. כל הדרך היא רק אבנים, עצים, ונחלים. מה גם שהמדריך שלנו החליט שאנחנו רוצים ספורט אתגרי, אז הלכנו גם בתוך סבך של עים, וחצינו את הנחל רק על אבנים, אבל זה היה כיף, ממש הרגשתי כמו מוגלי. רק שהשלוש שעות הנוספות לא היו כיף, במיוחד בגלל העובדה שהייתי עם מגפיי פלטפורמה דיי גבוהים. כיף, הא? בקיצור, היה לא משו, אבל נחמד. לאף יו
,

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

שרונוווווווש! שמחה שהיה לך כיף
עכשיו אני בבי"ס ביי דה וויי... so... אה היום אני נפגשת עם נגוש!!! יאיקס

Alexis14

New member
רינ'וש!../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

כנסי לאייסיקיו דחוף ווי ניד טו טוק!... באמת שזה דחוף. או שתתקשרי הבייתה.

REUT112

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאתן חברות טובות?

איזה כיף לכן..
הייתה לי חברה טובה בפורום טלנובלות ששמה נטלי אך היא עזה. ואני חושבת שהיא גם פה..
הכינוי שלה זה "מלכת היופי של 2004"

RinRan

New member

אממממ... את מתכוונת- אם אנחנו חברות טובות מהאינט'? אז כן, כי... בעקרון הכרנו מהפורום so...

RinRan

New member

נגה היתה פה לפני איזה חצי שעה וצילמנו קצת תמונות במצלמה הדיגיטלית וקצת תמונות ברגילה אז הנה התמונות מהדיגיטלית, וסליחה שאני לא נשמעת כזאת מתלהבת, פשוט אני קצת בדיכי
so... הנה תמונה אחת [לא יצא כ"כ טוב...]

RinRan

New member

...והתמונה השניה
[באישורה של נגה
]

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה...

כי אני בטוחה שתגיבו לי פה... מממ... מישהו יודע כמה עולה ספר אחד בסדרה "גיל 16 המתוק"? כי אני הולכת לקנות את הסדרה (3 ספרים... אני לא בטוחה שזה כל הסדרה... ממש אין לי מושג...) במחיר מוזל ביותר.... חחחח... 10 פאונד...!!! שזה 70 שקלים... (רגע הפאונד הוא שמונה שקל אז 80!!!) נכון שזה זול??? בכל מקרה... אני אגיד לכם מה דעתי על הספרים... בה ביי...

Alexis14

New member
זה זול...../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

בארץ ספר של סוויט סיקסטין עולה 40 ש"ח. בארה"ב ובקנדה זה עולה 4-5 דולרים שזה נגיד 25 שקלים... אז זה זול ב80 שלושה ספרים אבל זה לא כל הסדרה כי יש איזה 7 ספרים בסדרה ועומדים לצאת גם עוד...

REUT112

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifהאמת שאת נראית די נחמד

וגם נגה {בלי להעליב}

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

זה ממש ממש זול... אבל פאונד זה לא נראה לי 8 שקל כי לפני כמה זמן זה היה 6 וחצי והפכו את זה ל 7 נראה לי... אבל על זה אני לא יפתח דיון עכשיו...

RinRan

New member

מה בלי להעליב? את נותנת מחמאה ואת מצפה שאני איעלב?

RinRan

New member

*בדיקת חתימה
*

למעלה