תודה! מגניב ואין לי מושג בקשר לדדווד.
I I Tusha I New member 27/11/06 #22 ועוד שתי שאלות ../images/Emo3.gif מתי מדיום תגיע בעונה חדשה? והאם ידוע על תאריך בו האוס תשודר בש"ח מההתחלה? זה הכל
ועוד שתי שאלות ../images/Emo3.gif מתי מדיום תגיע בעונה חדשה? והאם ידוע על תאריך בו האוס תשודר בש"ח מההתחלה? זה הכל
A axnholic New member 28/11/06 #24 מדיום עונה 2 - פבואר 2007. אם אני לא טועה, רק לפני כמה שבועות האוס התחיל מההתחלה. לא נראה לי שערוץ 3 יעשה זאת שוב בזמן הקרוב.
מדיום עונה 2 - פבואר 2007. אם אני לא טועה, רק לפני כמה שבועות האוס התחיל מההתחלה. לא נראה לי שערוץ 3 יעשה זאת שוב בזמן הקרוב.
א אהובה.א New member 29/11/06 #25 החברה הגבוהה מישהו יודע מה קורה עם הסדרה אנגלית המקסימה הזאת? הורידו אותה באמצע ולא אמרו כלום על כך. האם היא תחזור לערוץ?
החברה הגבוהה מישהו יודע מה קורה עם הסדרה אנגלית המקסימה הזאת? הורידו אותה באמצע ולא אמרו כלום על כך. האם היא תחזור לערוץ?
B Bleed for Me New member 29/11/06 #26 הסדרה שודרה במלואה בארץ לא הורידו אותה באמצע,היא פשוט נגמרה. סביר להניח שהיא תשודר שוב כל הפרקים נמצאים בVOD בחינם.
הסדרה שודרה במלואה בארץ לא הורידו אותה באמצע,היא פשוט נגמרה. סביר להניח שהיא תשודר שוב כל הפרקים נמצאים בVOD בחינם.