שירשור פרק 63 - ארמדילו

Yarinv

New member
../images/Emo60.gif שירשור פרק 63 - ארמדילו ../images/Emo60.gif

שבוע שלישי של "האי 2" מגיע לסיומו. האם העובדה שג'יני הביטה בתמונה של דילן רומזת שסוף סוף נזכה לראות אותו היום בפרק?
מהו ארמדילו? יונק שידוע יותר בשם ארמדיל. כל התגובות, הדעות, השאלות והתיאוריות לגבי הפרק הזה - רק לכאן. צפייה נעימה!

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo6.gif התחפשתי לקבוק

איך ידעתי שריק הזה יכן להם מלכודת, הוא פשוט חרא של בן אדם ותככן לא קטן וטומי/דילן הרג אותי מצחוק.

gilad94

New member
אגב כל מי שהיה בהקרנה

ראה כבר את הסצנה הזאת שג'ין רודף אחרי דילן גיורא חמיצר הראה לנו אותה כדי להראות לנו איך העיניינים יסתבכו עוד יותר הוא אמר שהיא תיהיה בפרק 9-10 שלה עונה אבל בסוף היתה הייתה בפרק 13 של העונה חחחחחחח יש לי אותה מצולמת במחשב מההקרנה D: וגם את הסצנה שליבי עונה לטלפון :p

שובללבל

New member
אעאאאאאאאאאא

יואוווווווווווווווו רק עכשיו שמתי לב איך התגעגעתי ליוניון יאאאאאאאאאאאאאאאאא איך המשחקן שלו המשתפררררררררררר איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךך גאוןןןןןןןןןןןןןןן שלייי אני כזה רוצה לראות כבר את הפרק הזה שוב. ידעתי שמשהו מוזר בהתנהגות הזו של ריק. איי הייט הימ. איי סו סו סו סו הייט הימ. מעניין מה יקרה עכשיו.

יוןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif

אחד ה-פרקיםP: ריק הוא פשוט זבל של בנאדם, ידעתי שזה שהוא טוב פתאום זה מוזר מדי...

8דושנקה8

New member
דילן השובב ../images/Emo99.gif

סוף סוף! הוא היה ממש חסר! אבל לזה האמת שלא ציפיתי!
חבל שליבי לא שם כדי לראות את זה...
ואיזה מאניאק ריק! מההתחלה לא קניתי את ההצגה שלו למה הם האמינו לו למה?
הפרק היה ממש טוב! מעניין איך ג'יני ידעה שמישהו אמור להציל אותה ב9.9... דילן הגיע שוב עם ספר אדום מוזר שמצטייר מעצמו? או שעלמה גם נמצאת שם ועם קצת יותר אי-קיו מהעלמה העתידית?
בכל מקרה מי שהזהירה אותם ככול הנראה הייתה ליבי למרות שזה לא בטוח... אז יכול להיות שהיא כן ראתה את דילן
ומתי דון תגיע? אני מקווה שבפרקים הקרובים... מזמן לא ראיתי אותה משחקת...
ולמה יש רק 4 פרקים בשבוע? אני במתח! למה?!.....

Yarinv

New member
היא הופיעה בתמונה הקבוצתית

שג'יני החזיקה בפרק הקודם, את יכולה להסיק מזה שהיא תופיע כבר בשבוע הקרוב. ומסכים לגבי ה-4 פרקים בשבוע, אין לי כוח לחכות

אמר להם ../images/Emo185.gif

להגיד שהם מארמדילו, שזו עיר קרובה לכפר הזה של הטיימרים. אך מאוחר יותר התברר שב1.8 (שבעה ימים אחרי התאריך שהחבורה הגיעה) ארבעה פושעים ברחו מארמידלו וברגע שהם יגידו שהם מארמדילו-ישר יחשדו בהם וזה יסבך אותם. אבל אני לא הבנתי משהו..למה דילן נמצא שם? הוא לא אמור להלווד בכלל.. או שההיסטוריה מתמשכת ולמרות שדילן היה קיים ב1910, כאשר ג'יני וצ'יף לא נפגשו ב9.9.1909 אז בגלל זה דילן לא הגיע ב9.9.2009?

הם חזרו בזמן

לתקופה שלפני "האסון" כלומר, לפני שצ'יף מת. רק אחרי שצ'יף מת דילן נעלם כי זם שינה את ההיסטוריה וגרם לכך שג'יני וציף לא יתאהבו.

dar dahan

Member
כנראה שצ'יף לא הספיק להציל את ג'יני בגלל...

שריק ידע משהו בקשר אל דילן או אל צ'יף וג'יני ובקשר לעוד נבואה ולכן הוא החליט להרוג את צ'יף ולמנוע מהנבואה להתרחש...

NoFaR815

New member
השאלה היא למה דילן נמצא שם?..

אם ג'יני וצ'יף היו צריכים להיפגש רק ב9.9 ולהתאהב... והם נמצאים ב8.8....

למעלה