שירשור פרק 63 - ארמדילו

dar dahan

Member
מדובר בטיימרים (כאלה שיכולים לנסוע בזמן) אז..

צ'יף או אפילו אחד מהילדים שבחבורה שם אותו שם אחריי באי אחריי שהוא נולד ומאז הוא גדל שם...

Org289

New member
אם תסתכלו על הקטע שהוא הורג את צ'יף שוב

אפשר לראות ולהבין (זה לפחות מה שאני הבנתי) שהוא לא הרג אותו בכוונה.. מישו דחף אותו מאחורה או משו ונלחץ לו הרובה.. אפשר גם לראות שהוא היה מופתע, אם הוא הרג אותו למה שיהיה מופתע?

gilad94

New member
זה כמו בעונה הקודמת

בטח ג'יני וצ'יף היתאהבו ואז צצ'יף שלח את דילן ל1894 ובגלל זה הם בכפר באותו זמן

נו נכון...

טוב, אני ינסה להסביר אבל בטח יהיה לי קשה לנסח. ג'יני וצ'יף היו אמורים להתאהב ולהביא לעולם את דילן (ההיסטוריה הראשונה) לפי ההיסטוריה הזאת אין בעיה שנראה את דילן כי הוא יכול פשוט לחזור בזמן. בהיסטוריה הזאת דילן קיים כי הוריו ניפגשו. אבל ברגע השריק ירה בצ'יף הוא שינה את ההיסטוריה ולכן בהיסטוריה הזו דילן לא קיים. אם החבורה תגרום לג'יני וצ'יף להתאהב דילן יהיה קיים מפני שהוריו נפגשו, תזכרי שהוא טיימר וכל עוד ההיטוריה לא משתנה נוכל לראות אותו בכל זמן. הבנת או שאני סתם מבלבלת את השכל?

NoFaR815

New member
ממ בערך...

איפה הימים שהיינו צריכים להבין ש12 4 8 זה סמל של מרצדס

פרק טוב

סופסוף מתקדמים קצת, יון היה בסדר, נראה לי שהתקופה שלו בחשופים רק שיפרה אותו...אבל עדיין יש לו משהו במימיקה שהוא לא משכנע במיוחד

Yarinv

New member
פלורנס../images/Emo9.gif

ליהוק מצויין, חולה עליה ב"החיים זה לא הכל" עם המבטא הזה שלה
אגב, באירוע השקה של העונה השניה הראו את הקטע שדילן וג'יי מגיעים לכפר מסוף הפרק. ידעתי שברגע שריק בא אל הילדים בטוב זה אומר שהוא מתכנן משהו אבל כשראו שהוא ממש נתן להם לחזור בזמן כבר התחלתי להאמין שהוא באמת השתנה. פיקח לא קטן הריק הזה. אם יוצא לכם לצפות בפרק הזה שוב תוכלו לראות בסצנת החוץ כשג'יי רודף אחרי דילן יש קהל שצועק ומעודד אותם - אחת מהבחורות היא ליאת מורשת, אחותו הגדולה של דניאל, ואחד מהבנים זה לא אחר מאשר... בן ברייר
היה פרק מצויין! אהבתי מאוד!

Yarinv

New member
אה, וגיורא שיחק אותה עם הבחירה של השיר

של סטיבי וונדר

Shai11101

New member
פרק אחלה

סוף סוף זכינו לראות את דילן... וגילינו שהוא שובב לא קטן
רק לי יש תחושה שביום ראשון יחזירו לנו את העלילה של 2009 עם קרמיט והמתנגדים?

שירטע

New member
דילן../images/Emo99.gif

אהההה
ממש לא ציפיתי לזה XD וה"התחפשתי לקבוק" - הרג אותי XDD

Double U

New member
אוי פרק טוב!

"פורים 2001...התחפשתי לקבוק"
איזו יציאה טובה. היה כ"כ צפוי שריק ישלח אותם כדי שהם ייכשלו במשימה. סוף סוף דילן הופיע לפלחות. אחרי יותר מ10 פרקים...הגיע הזמן.

zivnew

New member
בכוונה הם עשו את אמה נצלנית כזאת?

או שזה רק בראש שלי

דעות

התחפשתי לקבוק
פרק טוב ומרעננן לא ציפיתי להתנצלות של ריק הייתי בטוח שהוא ייקח את הרובה מג'יני

למעלה