התפקדות חודש מרץ

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XD Angels & Airwaves ../images/Emo99.gif

זוהי שמה של הלהקה של טום (
) ובטח זה היה - Everything's Magic המעולה מה ששמעת. הוו כייף, לך על הסנובוורד
~מקנאה~ את יודעת לנגן על תופים..?
לתופף כאילו.. XDDD

חחח לא מפגרת,

זה לא Everything's Magic של Angels & Airwaves, זה I Feel So של Box Car Racer!! אמרתי לך שזו הלהקה שהייתה לו מהצד, יחד עם בלינק 182!
מצטערת, הייתי חייבת להבהיר את העניין

lovemcfly2

New member
מתפקדת

שם:נועם גיל:ב20 לחודש אני אהיה בת 15 (לועזי) ובכ"ז אדר (עברי) כיתה:ט' מקום מגורים:גב"ש מסנג'ר:[email protected] כולכן מוזמנות להוסיףף... איסיקיו: הדבר הכי טוב החודש:פורום 1238... שיר שעשה לי את החודש:not alone מאכל החודש:שוקולדדד... למה מחכה בחודש הבא:מפגש פוורררווווום ויומולדדת מסר לאומה:אל תאכלו יותר מידי שוקולד - זה עושה כאב בטן

N e r d y

New member
אניאניאניD:

חזרתי מהטיול (מסעישראלי) היה מדהיםםםם
שם: טל
כיתה: יא
מקום מגורים: עין שריד
מסנג'ר: [email protected] תזדהוו
איסיקיו: לא נכנסתי מכתה ח' נראלי
הדבר הכי טוב החודש: מ ס ע י ש ר א ל י ! ! !
שיר שעשה לי את החודש: THE RED JUMPSUIT APPARATUS - guardian angel
מאכל החודש: דלי פקאן
למה מחכה בחודש הבא: מממ שום דבר מיוחד.. פורים?
מסר לאומה: מסעישראלי זה הדבר הכי מדהים שיש בעולם. באמת. >> כל השכבה עם נרות (איכות גרועה אבל שיהיה)>>

ואיי היה אמור להיות לי שנה

שעברה את הטיול הזה, מסע ישראלי וביטלו לנו אותו בגלל שהייתה שביתה |: העיקר שהיה לך כייף ^^

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo196.gif../images/Emo27.gifמתפקדת!../images/Emo37.gif../images/Emo196.gif

שם:
מורנצ'
MP
כיתה:
ח'1
מקום מגורים:
-___-
מסנג'ר:
[email protected] תאשרו אותי...המסן יש לו בעיות והוא כל שניה מתנתק ואני לא יכולה לחפש אנשים...אבל שאני אפתור את זה אני אתחבר כל הזמן^^
איסיקיו:
262791335
הדבר הכי טוב החודש:
היה לנו יום שדה... וביריה!!!!
היה שיא הכיף...
שיר שעשה לי את החודש:
הכל!!! ובמיוחד Bubble Wrap hold on -jonas
וכל הרגילים נו
מאכל החודש:
אוהווו יש הרבהxD שוקולד צ'יפס שוקו בננהXDDDD חלווה וניל
למה מחכה בחודש הבא:
יומולדת של דני!!!
פורים כמובן
בגדים ונעליים
אהמ...הוא>< שנאי אתאמן טוב יותר על הגיטרה!!!
ולא יודעת!מה שיבוא יבוא!
מסר לאומה:
החיים הם כמו אופניים.אם קשה לכם-סימן שאתם בעלייה
חחח נוו מה לא עולה לי לראש כרגע><
האמ...אני>< ויש עוד אחת

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo27.gif../images/Emo23.gifתמונה שנייה../images/Emo99.gif

אלכס
מאלכס ריידר מי שלא מכירה... התאהבתי בו קשות!!! *ושמתי לב שיש יותר מדי בועות בהודעה הקודמת>< *

גרבע

New member
XD אוי זה הוא?

הוא נראה כזה שונה פה OO" .בכל מקרה-על העטיפה של הספר הוא נראה ויתר טוב

MelMcFly

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo217.gifכפרעלייך ../images/Emo23.gif

לאביוו
אולי אני יעשה רק מאומץ אחד? > <

Yu vi

New member
מתפקדת~../images/Emo85.gif

שם: יובל גיל: 15 וחודש היום כיתה: ט' מקום מגורים: ראשל"צ מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: נופ הדבר הכי טוב החודש: יומולדת, הסתפרתי, ראיתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן. <: שיר שעשה לי את החודש: Me against the worls- Simple Plan Chills in the evening- Mcfly&V מאכל החודש: פנקייקים למה מחכה בחודש הבא: ממ פורים. מסר לאומה: אל תלכו לישון מאוחר, זה גורם לכאבי ראש בבוקר. <:

ענבז

New member
../images/Emo108.gifכן כן לא טעיתן זאת אני :) ../images/Emo26.gif

אהא --> חזרתי אחרי הנטישה שהרבצתי כאן לאיזה חודש XD חח פגשתי את קלי היום בבית ספר והרגשתי ממש לא נעים מההזנחה וזה.. אז אני חוזרת@ למרות המבחן מחר והמבחן בפיזיקה והערב מגמות והעבודה בתננ"ך והספורט וה.. והה.. טוב נו אני כבר כאן אז בלי לקטר XD שם: ענבר :) גיל: עוד חודשיים 15! ב10.5! טוב נו אני מנסה לחוש גדולה ולא הולך לי. כיתה: ט' 4! מופ"ת שניצחו היום את הערסים בכדורעף חופים :) מקום מגורים: חור העתיד - מודיעין מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: אינלי כוח להיכנס, שונאת אייסי! הדבר הכי טוב החודש: נמנמ..חברים מדהימים, יומולדת השנה שארגנתי לחברים הכי טובים שלי, ו..אוכל טעים?! שיר שעשה לי את החודש: טדי פיקר - ארקטיק מונקיז מאכל החודש: מרקים. מרק בצל. מרק עדים. מרק עם קוסקוס. מרק בלי קוסקוס. מרק בטטה. מרק פטריות. מרק אפונה :) למה מחכה בחודש הבא: ירידה במשקל :):):):) הלוואייי!!!! מסר לאומה: Sometimes I wish that it would rain here (כן זה מתוך Back home של Yellowcard, מילים חזקות סולן קצת פחות) סיום > תמונה שלי מיום שבת, היו לי שעתיים פנויות אז גררתי את בהמשפוחה לים

Maddie

New member
מתפקדת!../images/Emo185.gif

שם:נוי גיל:14 וחצי כיתה:ט'4 [מצויינות יההההה] מקום מגורים:כן בטח.. מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:לא נכנסת אליו בכלל הדבר הכי טוב החודש:התעודה לא הייתה כ"כ נוראה, היה טיול שנתי. שיר שעשה לי את החודש:Bubble wrap מאכל החודש:ספגטי
למה מחכה בחודש הבא:2 הופעות ופורים מסר לאומה:אין לי עצבים למסר. חודש נעים! ולפי איך שהוא התחיל אצלי, הוא לא כ"כ.

Bleed for Me

New member
מתפגרת כבר חח

שם:דניאל גיל:מחר עוד חודשיים 19 כיתה:צבא מקום מגורים:ר"ג מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:---- הדבר הכי טוב החודש:יומהולדת לאמא
שיר שעשה לי את החודש:Tal Bachman - Aeroplane מאכל החודש:פיייייצה למה מחכה בחודש הבא:פסח מסר לאומה:מצ'עמם לי..

למעלה