שאלון אוקטובר

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo210.gifשאלון אוקטובר ../images/Emo79.gif

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏[URL='http://']‏‏‏‏‏עליכם[/URL]
שם – גיל – מזל – ימניים או שמאליים? צבע אהוב? -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? שיר שלא יוצא מהראש - איך אתם עם השעון חורף? אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? ספר טוב שקראתם לאחרונה - סרט טוב שראיתם לאחרונה - טרנד שנוא - שחקן אהוב - שחקנית אהובה- ספורט אהוב - הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת?

magenta73

New member
עונה

שם –הדס גיל –35 מזל –קשת ימניים או שמאליים?שמאלנית צבע אהוב?מג'נטה!
-כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) -הופעה של לאונרד כהן באותנה. הייתי על הברזלים, מטר מהמאסטר וזה היה שמימי. ושלושת ההופעות של פיית' נו מור בארץ. אני לא אוהבת לראות הופעת "לייף" בדיוידי, זה לא אותו וייב מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? עיניים וכפות ידיים. שיר שלא יוצא מהראש - עכשיו זה tfm איך אתם עם השעון חורף? שונאת אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים?אוסטרליה ספר טוב שקראתם לאחרונה -מאוד אהבתי את הבושם. סרט טוב שראיתם לאחרונה -עג'מי טרנד שנוא -כמעט הכל... אבל פייטים זה בלתי נסבל בעיני. אה, וכריות כתפיים. בעעע. שחקן אהוב -ג'וני דפ
שחקנית אהובה-מריל סטריפ ספורט אהוב -
הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי?שונה לגמרי. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת?לילי אלן. היא מגניבה. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת?מיקה! האמת שיש כאלו שטוענים שזה ששיחק את מייקל מנמלטים הוא הומו, עכשיו זה יכול להיות שילוב של שני גברים מהממים ביופים. יאמי.

nini18

New member
אוי זה מנמלטים מדהיםםם אבל נראה לי שזה יהיה

שני טופים .. לא נראה לי שזה הולך ביחד. חחח קראתי גם את הבושם ממזמן אחלה ספר

../images/Emo45.gif כריות כפתיים ../images/Emo5.gif

זה פשוט מזכיר לי את אמא שלי בשנות ה-80... מה לעזאזל יפה בזה ?

magenta73

New member
אמא שלך????

או שאת צעירה או שאני זקנה. או ששתי התשובות נכונות....

R o c k s e n

New member
חחח אפשר להגיד את זה על המון דברים

מהשנים האלה, ככאילו מה הם חשבו לעצמם? לדעתי לא יהיה יותר מזעזע מהמכנסיים הגבוהים עד החזה כמעט של שנות ה90 והחולצות הקצרצרות..

mokasosex

New member
עונה ../images/Emo6.gif

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏עליכם שם – מירב גיל – עוד מעט 15 מזל – עקרב ימניים או שמאליים? ימנית צבע אהוב? סגול מטאלי כהה עם נצנצים עליו (פשוט כי זה הלק שלי) -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - אדם בטור :) מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? לא יודעת .. שיר שלא יוצא מהראש - גלאמורייז לא עוזב אותי לאחרונה ובאופן מפתיע גם TFM איך אתם עם השעון חורף? חברים טובים. אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? לונדון ספר טוב שקראתם לאחרונה - All American Girl סרט טוב שראיתם לאחרונה - תחושה מוקדמת טרנד שנוא - יש מלא, כרגע החצאיות הגבוהות הפרחוניות השקופות האלה.. שחקן אהוב - טום וולינג, ג'יימי בל, סטיוארט וולס ויו לאורי שחקנית אהובה- קריסטין קרוק, אליסון מק, לייטון משהו מגוסיפ גירל ספורט אהוב - שחיה וריצה הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? משהו קצת פחות קטצי ויותר בוטה, שהקול של אדם יותר יבלוט.. לאדעת ממש. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? ידידיה ויטל נראהלי הטעם שלו .. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? בראד בל (הוא סוג של זמר לא .. ? )

mokasosex

New member
אופסססס ..

לא שמתי לב שזה זכר או נקבה.. :-X אממ אז אם שחקנית / זמרת , קייטי פרי

nini18

New member
בראד בל זה השם של ציקס?

ולא רשמתי אותו רק כי הוא לא מתאים לקטגוריה. אבל אני איתך בתנאי שבאמת התכוונת לציקס

mokasosex

New member
בטח שצ'יקס אלא מי ? ../images/Emo3.gif

והוא סוג של זמר, שחקן, מובטל ........ ואיךךךךךךךך שכחתי את קריס וטום וולינג[למרות ששניהם "נשואים"] !?

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo42.gif I will always remember october

ואיזה אוקטובר מטורף זה היה..
שם – רחלי גיל – 19 ו4 חודשים
מזל – סרטן ימניים או שמאליים? ימנית צבע אהוב? צהוב,תכלת,ורוד,סגול, ירוק, טורקיז. -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - ההופעה של ביונסה מהדיוידי של הטור שלה (the beyonce experience). היא הזמרת הכי מדהימה ופרפורמרית ענקית שזה לא להאמין. מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? מבחינה חיצונית זה גומות(לייק מיי BF , ואיזה גומות יש לו.
הו וגם הגומה של אדם סקסית. גם לי יש רק גומה אחת כמוהו .SHOOTS, שתיים זה הכי יפה -__ - ) ועיניים בהירות. מבחינת אופי אז חוש הומור גבוה,קלילות, קצת קצת ביישנות ויחד עם זה בטחון (כמוני וכמו אדם :]) וכל הדברים הקיטשיים והנדושים שמובנים מאליהם. פייי חפרתיייייי. שיר שלא יוצא מהראש - BEP - Meet Me Halfway איך אתם עם השעון חורף? לא חברים טובים. מדכא אש. אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? דרום אמריקה ספר טוב שקראתם לאחרונה - סרט טוב שראיתם לאחרונה - לחנך את ג'ני טרנד שנוא - הסנדלים הנוראיות האלה שכל העולם וגיסתו הולכים איתם @_@ http://msc.wcdn.co.il/archive/577977-5.jpg שחקן אהוב - (כמובן שאי אפשר לציין אחד) יו ג'קמן,ג'ראד בטלר, רוברט פטינסון, אריק דיין, דייויד אנאבל, ג'וני דפ, אוון ווילסון, בן סטילר, ג'ון סטיימוס, מת'יו פרי, ג'וש דומל ועוד ועוד.. שחקנית אהובה- סקרלט ג'והנסון, נטלי פורטמן, קיירה נייטלי, אוליביה ווילד, אן התאווי ועוד ועוד. ספורט אהוב - כדורסל וטניס. הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? דומה אבל לא לגמרי. עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? בלי קשר לזה שהוא אמר שהוא אוהב אותה, מייגן פוקס. לדעתי לשניהם יש יופי מיוחד שמתאים. מהארץ אין לי מושג. בר רפאלי? חח לא יודעת. עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? מהארץ נראה לי רן דנקר חח לא יודעת משהו שם מסתדר, ומחו"ל ... פרז הילטון? אמממ יש המון שאני יכולה לחשוב עליהם.

heart1soul

New member
אוי אני מתה על השיר של BEP חחח לא יודעת למה

אבל זה ממש ממש נדבק לי לראש.. ובקליפ פרגי פשוט מהממת!!!!

nini18

New member
את רוצה שהוא ייצא עם פרז הילטוןןןן ../images/Emo2.gif

השתגעת???
מייגן פוקס מדהימה אבל סתם נעלולית ופריחה זו הסיבה היחידה שלא רוצה אותה איתו. אבל חייבת להודות שיהיו להם ילדים מדהימיםםם

t r e c o o l

New member
חחח אבל האת יש משהו..

אנחו יודים כבר שפרז מאוהב בו.. והפכים נמשכים.. ןפרז ממש מצחיק..נו..רוחלי מבינה אותי..

למעלה