../images/Emo98.gif ../images/Emo42.gif I will always remember october
ואיזה אוקטובר מטורף זה היה..
שם – רחלי
גיל – 19 ו4 חודשים
מזל – סרטן
ימניים או שמאליים? ימנית
צבע אהוב? צהוב,תכלת,ורוד,סגול, ירוק, טורקיז. -כללי-
ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - ההופעה של ביונסה מהדיוידי של הטור שלה (the beyonce experience). היא הזמרת הכי מדהימה ופרפורמרית ענקית שזה לא להאמין.
מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? מבחינה חיצונית זה גומות(לייק מיי BF , ואיזה גומות יש לו.
הו וגם הגומה של אדם סקסית. גם לי יש רק גומה אחת כמוהו .SHOOTS, שתיים זה הכי יפה -__ - ) ועיניים בהירות. מבחינת אופי אז חוש הומור גבוה,קלילות, קצת קצת ביישנות ויחד עם זה בטחון (כמוני וכמו אדם :]) וכל הדברים הקיטשיים והנדושים שמובנים מאליהם. פייי חפרתיייייי.
שיר שלא יוצא מהראש - BEP - Meet Me Halfway
איך אתם עם השעון חורף? לא חברים טובים. מדכא אש.
אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? דרום אמריקה
ספר טוב שקראתם לאחרונה - סרט טוב שראיתם לאחרונה - לחנך את ג'ני
טרנד שנוא - הסנדלים הנוראיות האלה שכל העולם וגיסתו הולכים איתם @_@
http://msc.wcdn.co.il/archive/577977-5.jpg שחקן אהוב - (כמובן שאי אפשר לציין אחד) יו ג'קמן,ג'ראד בטלר, רוברט פטינסון, אריק דיין, דייויד אנאבל, ג'וני דפ, אוון ווילסון, בן סטילר, ג'ון סטיימוס, מת'יו פרי, ג'וש דומל ועוד ועוד..
שחקנית אהובה- סקרלט ג'והנסון, נטלי פורטמן, קיירה נייטלי, אוליביה ווילד, אן התאווי ועוד ועוד.
ספורט אהוב - כדורסל וטניס.
הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? דומה אבל לא לגמרי.
עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? בלי קשר לזה שהוא אמר שהוא אוהב אותה, מייגן פוקס. לדעתי לשניהם יש יופי מיוחד שמתאים. מהארץ אין לי מושג. בר רפאלי? חח לא יודעת.
עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? מהארץ נראה לי רן דנקר חח לא יודעת משהו שם מסתדר, ומחו"ל ... פרז הילטון? אמממ יש המון שאני יכולה לחשוב עליהם.