שאלון אוקטובר

mokasosex

New member
ואו אז בגלל זה קל להם לראות פריטים

שהנוירו טיפיקלים מפסידים בד"כ ? זה פשוט עולם אחר בתוך העולם שלנו.

mayarel

New member
סרט על אישה אספרגרית מרתקת

טמפל גרנדין http://www.youtube.com/watch?v=46ycu3JFRrA אולי יעניין אותך
היא מרגישה שהאוטיזם שלה עוזר לה להבין בעלי חיים, כתבה על ספרים שחלק תורגמו גם לעברית כמו השפה הסודית של בעלי החיים, והיא פשוט נורא מעניינת. יש לה תובנות ממש יפות גם על אוטיסטים וגם על לא אוטיסטים.

mokasosex

New member
וואו, היא אישה ממש מרתקת !

כרגע סיימתי לראות את החלק השני וזה טוען לי את השלישי. היא סוג של דוקטור דוליטל, לא? בד"כ אני לא מסוגלת לראות סרטים דוקמנטריים, זה מרתק אותי במיוחד... לא הבנתי במיוחד את ההשוואה של הניצול שואה, למוחזקים במחנות ריכוז לילדים האוטוסטים בבית הספר שהוא ניהל. מה שניהם בורחים ממשהו מכאיב? אני מכירה אמא של ילד אוטיסט שיחלה שיוולד לה ילד, כלכך שמחה שנכנסה להריון ומטפלת בו באהבה ובחם.... אין קשר בין הדברים ! *לא קשור במיוחד, אבל היא וBB הכי אוהבים את הלוואין

mayarel

New member
דברים מאוד שונים עכשיו. תחשבי שטמפל היתה

הראשונה שהיתה אוטיסטית שכתבה ספר על "מתוך האוטיזם"
ילדים אוטיסטים היו כולאים בבתי חולים לחולי נפש מגיל צעיר. לא ידעו איך לתקשר.. מה מפריע להם.. מה כואב.. וזה יכול להיות דברים לגמרי לא מובנים מאליהם- צליל של מתכת נוגעת במתכת... קיר לבן שבוהק מידי או אור של נורת פלורסנט שהם קולטים את ההבהובים שלה..
מורכב. ומרתק. טמפל הראשונה שתארה את תהליך החשיבה של חלק מאוטיסטים כחשיבה בתמונות. לא בשפה. תחשבי על זה.. זו שונות מדהימה.. אנחנו מתחילים מהחשיבה שלנו.. כנראה שאנשים כמוהה וכמו הבן שלי חושבים בקליפים
לא בטקסטים מוקראים בראש..
כל עוד הם לא היו מובנים הם היו אלימים ופגעו בעצמם גם מתוך התסכול ומתוך הכאב. יש עדיין אוטיסטים שפוגעים בעצמם או שאי אפשר ליצור איתם תקשורת, אבל פחות ופחות.. לא כל אוטיסט יגיע לתפקוד שיאפשר לו עצמאות, אבל הם כבר לא אומללים. אני מכירה הרבה מאוד ילדים אוטיסטים. רובם אפילו דיי מאושרים
ואמהות שמתות על הילדים האוטיסטים שלהם??? ברורררררררר . הם מקסימים אי אפשר שלא. אי אפשר

mokasosex

New member
לאשפז ילדים קטנים? ../images/Emo2.gif

אם כך האוסטרי והאמריקאי, היו הראשונים שהבינו מזה אוטיזם? האוטיסטים שפוגעים בעצמם הם עם דרגת תפקוד נמוכה, או שלא בהכרח ? מההתנסות הקצרה שהייתה לי עם ילדים אוטיסטים הם הדבר הכי מדהים וטהור שיש.

mayarel

New member
לא לא בהכרח

זה נובע הרבה פעמים מרגישות ייתר או מתסכול... וזה יכול להיות גם בתפקוד גבוה. זה לא מתוך רצון להרע.. זה מתוך חוסר אפשרות וחוסר כלים להתמודד עם הסיטואציה. תחשבי על מצב שבו את לא מבינה אנשים כי את עיוורת לשפת הגוף שלהם.. אנחנו מתקשרים המון בלי מילים
או מצב שאת רוצה משהו אבל אין לך את היכולת להגיד את זה לעולם מסיבה כלשהי.. אישפזו ילדים קטנים כי באמת לא הבינו, וטעו מאוד. אני בטוחה שלא כל משפחה הסכימה. טמפל גרנדין היתה יושבת בפינה ויורקת או יושבת בחצר ונותנת לגרגי חול לנזול מבעד לאצבעות שלה. זה כל מה שהיא עשתה עד איזה גיל 5 או 6. התחילה לדבר מאוחר.. לקח לה הרבה זמן להפסיק לדבר כמו רשמקול שבור שחוזר על משפטים בתגובה לאותן סיטואציות.. לא כל הורה היה יכול אז להתמודד עם זה. והיא עוד מתקשרת.. יש ילדים שממש קשה נורא ליצור איתם קשר. רק מתנדנדים וממלמלים.. כל כך מוצפים מהעולם שקשה לעבור את המחסום הזה איתם.

adi dion

New member
גם את אוהבת את הלנה!!!! ../images/Emo13.gif

אני סוגדת לך!
מוזמנת לקומונה, הקישור בחתימה שלי. יש לי מחסור באנשים

R o c k s e n

New member
גם אני

גיל –23 מזל – קשת ימניים או שמאליים? ימנית צבע אהוב? ירוק תכלת וצהוב -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דעיוידי \ מחשב \ ) - R.E.M - live at atlanta מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? אני בעקרון נמשכת לכל אחד בערך חחח אז הכל עובד עליי בערך..בעיקר גומות ועיניים. שיר שלא יוצא מהראש -Foo Fighters - Wheels איך אתם עם השעון חורף?לא סובלת את זה וגם החום הלא קשור הזה בלילות מעצבן..לפחות בלילה שיהיה קריר. אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? לאיזה חוף איים יפייפה ספר טוב שקראתם לאחרונה - המון זמן לא קראתי האמת סרט טוב שראיתם לאחרונה - טרנד שנוא - כל התוכניות אופנה האלה.. שחקן אהוב - מאט דיימון שחקנית אהובה- ג'ניפר גרנר ספורט אהוב - הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי?שונה עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? אלישה סילברסטון עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? ג'סטין טימברלייק. הוא גבר יפה ומצחיק ונראה לי שהסגנון של אדם. למרות שהוא לא כ"כ נמוך כמו שהוא אוהב [=

Musical Abuse

New member
טוב נו, אני גם אענה ../images/Emo3.gif

שם – אסתי גיל – 26 מזל – סרטן ימניים או שמאליים? שמאלית (לא שמאלנית
) צבע אהוב? כחול כמובן! -כללי- ההופעה הכי טובה שראיתם (לייב \ דיוידי \ מחשב \ ) - כריס קורנל בארץ לפני חודשיים, היה מ-ע-ו-ל-ה! מה הכי מושך אתכן אצל גברים ? עיניים כחולות
ועוד כל מיני דברים שעדיף שאני לא אכתוב כאן
שיר שלא יוצא מהראש - TFM
איך אתם עם השעון חורף? בסדר, אני יודעת..העיקר שנגמר הקיץ
אם יכולתם לברוח לאן הייתם בורחים? חזרה לניו יורק
ספר טוב שקראתם לאחרונה - לא קראתי כבר המון זמן... סרט טוב שראיתם לאחרונה - The Soloist טרנד שנוא - קרוקס בצבעים מזעזעים
שחקן אהוב - אממ שאלה קשה..יש המון..אדוארד נורטון, ג'ים קארי, רוברט דאוני ג'וניור, ג'ושוע ג'קסון..וכו' וכו' שחקנית אהובה- ג'ניפר אניסטון, אלכסיס בלדל...וכו' וכו' ספורט אהוב - שחיה, למרות שלא יצא לי לשחות כבר זמן מה
הסינגל של אדם - בסגנון של TFM או שונה לגמרי? אממ נראה לי שעדיף שונה. למרות שאני מ-א-ו-ד אוהבת את TFM
עם איזו שחקנית \ זמרת מהארץ או חו"ל היה מתאים לאדם לצאת? קייטי פרי, ללא ספק! עם איזה שחקן \ זמר מהארץ או חו"ל היוה מתאים לאדם לצאת? קריס אלן!

InbarKiii

New member
אויש אתן לא שפויותתתת

לשדך לי את אדם לפרז?!?!?!?!?!?!?!!! לאאאאאאאא לאלאלאלאלאאאאאא פשוט לאאאאאאא ואגב, אני מסכימה שרן דנקר יכול להיות מעולה ותמיד חשבתי שהראל סקעת יכול להתאים לו בטירוף D: הוא גם כזה קטן וקומפקטי,שיער חום,עיניים חומות מתוקות ובכלל מתוק אמיתי

ר ו ח ל י

New member
נכון??

דנקר ממש מתאים לו. לא יודעת לגבי סקעת.. ואני מצטערת שהצעתי שהוא ייצא עם פרז, עשו לי אמבוש פה
חשבתי שקשר ביניהם יעבוד טוב

למעלה