הידעת ש...

einatit4

New member
../images/Emo61.gifהידעת ש...../images/Emo61.gif

[[בכל פעם יבחר מישהו אחר מהפורום והוא יכתוב על עצמו 10 משפטים [יכולים להיות גם קשורים לאגם כמו-פגשתי את אגם 8 פעמים. וגם לא קשורים לאגם] 5 נכונים ו5 לא. אנחנו נצטרך לנחש מה נכון ומה לא. ביום שני הוא יכתוב מה היה נכון ומה לא היה נכון.]] והיום בפינתנו:
מאשה
שוטי

מאשה

New member
אוקי אז..

1.אני חצי הולנדית 2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים 3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא 4.אני שונאת מישהי בשם נוי 5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק 6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד 7.הכלבה שלי מפליצה הרבה [
]סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת
8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא 9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו 10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב

אניניניניניניני../images/Emo41.gif

1.אני חצי הולנדית-נכון 2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים-לא נכון 3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא-לא נכון 4.אני שונאת מישהי בשם נוי-נכון 5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק-לא נכון 6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד-נכון 7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת-לא נכון 8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא-נכון 9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו-לא נכון 10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב-נכון

מנחשת..../images/Emo204.gif

1.אני חצי הולנדית
2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים
3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא
4.אני שונאת מישהי בשם נוי
5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק
6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד
7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ..קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת
8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא
9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו..שלגייה?!
10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב

einatit4

New member
../images/Emo187.gif

1.אני חצי הולנדית
2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים
7.קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת
9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו

אייללוש

New member
אני מנסה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo47.gif

1.אני חצי הולנדית
2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים
7.קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת

נמנמנמנמנמנמ../images/Emo108.gif

1.אני חצי הולנדית
2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים
7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת

מממ...

1.אני חצי הולנדית
2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים
7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת

מנגותות

New member
אני:p לפחות אחד אני אדע...

1.אני חצי הולנדית | לא נכון 2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים | נכון 3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא | לא נכון 4.אני שונאת מישהי בשם נוי | נכון מאוד, גם אני 5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק | נכון 6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד | לא נכון 7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת| נכון 8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא| נכון 9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו |לא נכון 10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב | לא נכון מקווה שזה נכון...:p רותם

מנסה../images/Emo110.gif

1- נכון? 2- נכון 3- לא נכון 4- נכון 5- לא נכון 6- לא נכון 7- נכון 8- נכון 9- לא נכון 10- לא נכון בטוח לא צדקתי:p לא נורא:]

אני עונה.. ../images/Emo3.gif

אני לא כ"כ מכירה את מאשה אז ניחשתי ה=כ=ל=!=.... מקווה שיהיה משפט אחד נכון לפחות
1.אני חצי הולנדית-לא נכון 2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים- נכון 3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא- לא נכון 4.אני שונאת מישהי בשם נוי- נכון 5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק- נכון 6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד -נכון 7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת- לא נכון 8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא- נכון 9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו- לא נכון 10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב- לא נכון מקווה שצדקתי.. עדי

../images/Emo214.gifאני חושבת ש..../images/Emo132.gif

1.אני חצי הולנדית-בטוח נכון
2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים-אין מצב
, רק לי יש עוד מעט מאה!
3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא-איןןןןן מצב!!!
4.אני שונאת מישהי בשם נוי-היא קוראת פה?
[זה אמת!] 5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק-לא נראה לי
6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד-רק בגלל שגמאני לא הייתי..אז...אמת
7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ.. קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת-לא! 8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא-כן. 9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו-לא! 10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב-כן.

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמחר מאשה תגלה מה היה נכון ומ

ומה* לא. אחריי שהיא תגלה אני אגיד מי תהיה שבוע הבא

einatit4

New member
../images/Emo187.gifואל תדאגו יש לי רשימה מסודרת

אני לא ממציאה בעצמי

מאשה

New member
אוקי..אז התשובות הן..

1.אני חצי הולנדית-נכון 2.יש לי במסנג'ר 83 אנשים-נכון 3.אני עוברת לגור לבאר שבע עם אמא-לא 4.אני שונאת מישהי בשם נוי-נכון 5.המקום הכי שנוא עליי בעולם זה הלונה פארק-נכון 6.אף פעם לא הייתי בגלגל הענק כי זה מפחיד-לא נכון,באמת לא הייתי בגלגל הענק אבל זה לא בגלל שזה מפחיד
7.הכלבה שלי מפליצה הרבה []סתם אממ..- קיבלתי כולה 24 מתנות ליום ההולדת-נכון 8.בחיים לא ראיתי את סבתא וסבא שלי מצד אמא-ההפך,לא ראיתי מצד אבא אז..לא נכון 9.יש לי שלושה פוסטרים של אגם מההצגה של שילגיה תלויים בחדר,כל פוסטר על קיר משלו-יש לי דווקא שניים,אבל רק אחד תלוי..אז..לא נכון 10.הצבע עליי יותר מכל הצבעים הוא צהוב-בעעעעעעע.לא נכון

למעלה