יש לי 2 טעויות:)
ה הדסי מתה על אגמי New member 18/12/06 #27 ניצחתי../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif חחחח צדקתי בהכל . מאשה ראית איך אני מכירה אותך מעולה?
E einatit4 New member 18/12/06 #23 ../images/Emo187.gifיום ראשון, שבוע הבא מי תהיה? טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טאאאאאאאאאאאאם עדי [עדידוש 56] **את מוזמנת להתחיל לחשוב על משפטים** נתראה בשבוע הבא
../images/Emo187.gifיום ראשון, שבוע הבא מי תהיה? טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם טאאאאאאאאאאאאם עדי [עדידוש 56] **את מוזמנת להתחיל לחשוב על משפטים** נתראה בשבוע הבא
E einatit4 New member 18/12/06 #26 ../images/Emo187.gifהייתה הרשמה לפניי איזה שבועי שבועיים** אני אכניס אותך לרשימה ואגב, כל מי שרוצה גם ולא נרשם אני אכניס אותו לרשימה [בתור האחרון, כן? ]
../images/Emo187.gifהייתה הרשמה לפניי איזה שבועי שבועיים** אני אכניס אותך לרשימה ואגב, כל מי שרוצה גם ולא נרשם אני אכניס אותו לרשימה [בתור האחרון, כן? ]
E eynav br New member 18/12/06 #28 וואי, אף אחד לא מכיר אותי כמעט פה, אז יהיה לכן קשה והכל בטח יהיה ניחושים אבללל את יכולה לרשום אותי אני רק מקווה שאני אראה את ההודעה כשתהיה...חחח אני נכנסת לפה מדי פעם רק..
וואי, אף אחד לא מכיר אותי כמעט פה, אז יהיה לכן קשה והכל בטח יהיה ניחושים אבללל את יכולה לרשום אותי אני רק מקווה שאני אראה את ההודעה כשתהיה...חחח אני נכנסת לפה מדי פעם רק..