ניקול
• •°מיאויית•° New member 3/7/05 #45 ../images/Emo127.gifאמנדה לא נראה לי שיש מישהו שרוצה להעיף את ניקול...אז אני לא מצביעה לה..
N niranat New member 3/7/05 #51 עדיין לא, ההצבעה תיסגר ביום שלישי אבל בינתיים [לצערי הרב] אמנדה מובילה
N niranat New member 4/7/05 #54 אני לא יודעת... אבל את יכולה לספור בעצמך ולראות שלאמנדה יש הכי הרבה הצבעות בטח תום פרץ לכולם לשם משתמש והצביע לאמנדה.. חח סתאם
אני לא יודעת... אבל את יכולה לספור בעצמך ולראות שלאמנדה יש הכי הרבה הצבעות בטח תום פרץ לכולם לשם משתמש והצביע לאמנדה.. חח סתאם
• •••SeXy BoY••• New member 5/7/05 #57 קראתי את זה!!!!!!! חח.. חוצפניות!! נכנסתי כדי לראות אם אמנדה ממשיכה להוביל ופתאום אני ראיתי את ההודעות שלכן!! חוצפניות!! אני חולה על אמנדה נכון! אבל רמאי אני לא!! ואתן עוד חושדות בי שאני עשיתי את זה!! איזה חוצפה!! נעלבתי קשות!!
קראתי את זה!!!!!!! חח.. חוצפניות!! נכנסתי כדי לראות אם אמנדה ממשיכה להוביל ופתאום אני ראיתי את ההודעות שלכן!! חוצפניות!! אני חולה על אמנדה נכון! אבל רמאי אני לא!! ואתן עוד חושדות בי שאני עשיתי את זה!! איזה חוצפה!! נעלבתי קשות!!
N niranat New member 2/7/05 #4 זאת אמורה להיות תגובה להצבעת חסינות ??? אם כן אז תכתבי את זה שוב בשרשור של ההצבעה
J JULI4561 New member 2/7/05 #18 יופי ... אבל מה הקטע של ה- ../images/Emo127.gif חחח התבלבלת זה בחסינות בכלל