יה-יה
י ילדה מושלמת 14 New member 23/7/05 #19 יה יה../images/Emo127.gif היא כזאת מושלמת הלוואי שהיא תיזכה!!!!
ס סופגנייה16 New member 23/7/05 #21 ניקול ניקול ניקול ניקול זה היה מזעזע מה שעשו לניקול בפרק של אמש. שכחו אותה פעמיים!!! רציתי לרצוח את הבמאית לא זוכרת ת'שם ואת טיירה! ניקול, את תמיד תהיי המנצחת בשבילי.
ניקול ניקול ניקול ניקול זה היה מזעזע מה שעשו לניקול בפרק של אמש. שכחו אותה פעמיים!!! רציתי לרצוח את הבמאית לא זוכרת ת'שם ואת טיירה! ניקול, את תמיד תהיי המנצחת בשבילי.
T taltal252 New member 23/7/05 #29 איזה מעצבן ששכחו אותה, אה? מאוד מעליב ששכחו אותה היא מאוד חמודה ! היא מזכירה לי את האדמונית מהסדרה "סקס והעיר הגדולה" שישייה לה בהצלחה
איזה מעצבן ששכחו אותה, אה? מאוד מעליב ששכחו אותה היא מאוד חמודה ! היא מזכירה לי את האדמונית מהסדרה "סקס והעיר הגדולה" שישייה לה בהצלחה
N niranat New member 24/7/05 #34 היא לא כל כך מזכירה אותה ../images/Emo4.gif סתם לשתיהן יש שיער קצר אדום.. כאילו לא יודעת בפנים עצמן הן לא ממש דומות וגם לא בהתנהגות [לדעתי]
היא לא כל כך מזכירה אותה ../images/Emo4.gif סתם לשתיהן יש שיער קצר אדום.. כאילו לא יודעת בפנים עצמן הן לא ממש דומות וגם לא בהתנהגות [לדעתי]
A Avichai Dei New member 23/7/05 #28 ../images/Emo127.gif ניקול../images/Emo127.gif - <הסבר> כ"כ ריגש אותי איך היא בכתה, מתי שהעיפו אותה, רואים שהיא ממש רצתה להישאר חבל..
../images/Emo127.gif ניקול../images/Emo127.gif - <הסבר> כ"כ ריגש אותי איך היא בכתה, מתי שהעיפו אותה, רואים שהיא ממש רצתה להישאר חבל..
י ילדת סיקסטיז New member 24/7/05 #38 כולן שם רוצות להישאר. ההבדל בינה לבין יה יה או אמנדה למשל, זה שלניקול הגיע להישאר.
N niranat New member 24/7/05 #39 ../images/Emo45.gif מילים כדורבנות! ../images/Emo6.gif כל כך הגיע לה להישאר, ולעומת זאת לאמנדה וליה-יה כל כך לא הגיע להישאר!
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות! ../images/Emo6.gif כל כך הגיע לה להישאר, ולעומת זאת לאמנדה וליה-יה כל כך לא הגיע להישאר!
ש שירוש לאב פלורוש New member 23/7/05 #30 ../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifאמנדה../images/Emo70.gif
ש שירוש לאב פלורוש New member 23/7/05 #31 ../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifאופסיי שכחתי../images/Emo127.gif
C chenbit New member 23/7/05 #32 ../images/Emo127.gif יה יה כמה שאתם חושבים שהיא מגעילה, (והיא לא כזאת, קורה לפעמים..) היא יפה, ובישביל זה היא באה לשם להיות הטופ מודל הבאה... היא אמורה להיות יפה, והיא כזאת...
../images/Emo127.gif יה יה כמה שאתם חושבים שהיא מגעילה, (והיא לא כזאת, קורה לפעמים..) היא יפה, ובישביל זה היא באה לשם להיות הטופ מודל הבאה... היא אמורה להיות יפה, והיא כזאת...
• •••SeXy BoY••• New member 24/7/05 #37 אין כמוךך!אמנדההה שליטה../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif