התפקדות חודש אוקטובר

../images/Emo61.gifהתפקדות חודש אוקטובר../images/Emo70.gif

שם-
מקום מגורים:
שיר אהוב של קלי:
מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA
מה אתם חושבים על הכינוי שלי
חחח לא סתם... אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter" אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון
איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו

מתפקדת לעצמי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם:הילה
תאריך לידה: 16.2.1990
מקום מגורים: קיבוץ באזור טבריה
שיר אהוב של קלי:BOY
מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA
רוקית
מהממת
מה אתם חושבים על הכינוי שלי
מהמם
חחח סתם,רק בגלל שהוא שיר של קלי. אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו
הייתי אומרת שלום קודם כמו בן אדם,ואחרי זה "מראיינת אותו" על קלו'ש
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"
מהמם
בעיקר כי היא הייתה חולה אז ועדיין הקול שלה היה מהמם
אבל ראו שהיא סבלה. אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון
טיפול קוסמטי,להסתפר קצוות,ולהשתגע
איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו
BOY

talitook

New member
../images/Emo9.gif

שם- טלי מין- בת גיל:13 תאריך לידה:6.3.1992 מקום מגורים: תל אביב שיר אהוב של קלי: BTHE מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA-לא ראיתי מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"- לא ראיתי גם אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון-אין לי מושג איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו- באמת שאין לי מושג

breakaway girl

New member
הילה!..זה רק בשבילך!

אמממ.. שניה את גרה באלומות השם משפחה שלך זה סורגה? ולאחותך קוראים לירון?!

breakaway girl

New member
די!

חחח די את משקרת !!!...חח..אני בשוק!! את אחות של לירון!! היא כבר עם רשיון?!?! מה איתה?! היא עדיין בבית ירח? את גם לומדת בבית ירח?!

tamir107

New member
../images/Emo119.gif

שם- תמיר
מין- זכר
תאריך לידה: 11.3.91
מקום מגורים: נען
שיר אהוב של קלי: ביקוז אוף יו, addictet, ואווק אווי
מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA- איפה? לא ראיתי כנראה
מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... 100מם
אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: הייתי נותן לו פתק שבתוכו יש את הכתובת אימל שלי, ואומר שלו שיתן אותה לקלי P: וגם אני אמסור לו שהוא מנגן חבל על הזמן...חח
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"- לא ראיתי
אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו" הייתי רוצה שהיא תשיר לי את בהיינד איז אייזל אייז... (לא זוכר איך כותבים.)

D4Ever

New member
עונה

שם-דניאל מין-נקבה גיל:16 תאריך לידה:4.5.89 מקום מגורים:ר"ג שיר אהוב של קלי:BOY מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA-הייתה ממש מאגניבה! אהבתי את הגשם:) מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם...אחלה כינוי,אחלה שיר אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו?שלום אמא
חחח,בטח הייתי נהפכת לגוש קרח או משהו.. מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"? היה מהמם!! כל הכאאאבוד לה! אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון?גוש קרח!
איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו? BTHE,AMLT

../images/Emo9.gif

"מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם...אחלה כינוי,אחלה שיר"
חתימה,חתימה-כולם להסתכל

otollo

New member
שאלה../images/Emo3.gif

אממ שמת כזאת תמונה יפה של קלי שתמונה דומה לה הייתה פעם על השער של מעריב לנוער..אז יש עוד תמונות כאלה ?? ומאפיה השגת אותן בכלל?

timtamtum1

New member
VMA? אוקטובר? זה כזה אוגוסט!../images/Emo13.gif

מתפקד..
שם: מין: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: עם כל הסקרים בשבוע האחרון אתם צריכים לדעת את הפרטים האלה בע"פ! חחחח שיר אהוב של קלי:BOY מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMAמאגניבה מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם...מקורי
אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לומה קורה גבר? מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"
OMG!%^@ מעולה! השיר גם מאוד יפה!!
אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשוןאין לי שמץץץ איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולוBOY

ספטמבר נגמר../images/Emo7.gifתעירו את בילייייייי!!

שם:הדר מין:
גיל:15 תאריך לידה:26/9 מקום מגורים:הרצליה שיר אהוב של קלי:HEAR ME
מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA? מדהימה
מה אתם חושבים על הכינוי שלי? חחח לא סתם...יפה
אבל שלי יותר
אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו? מבקשת ממנו את הגיטרה שלו ושואלת אותו איפה קלי
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"? הביצוע הכי מרגשה שראיתי בחיים שלי
אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון? אמממ...כותבת לה מכתב סביר להניח איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו? היר מייייייייייייייי

למעלה