התפקדות חודש אוקטובר

talitook

New member
../images/Emo9.gif(אאיזה טלפטיה הולכת פה..לא סתם)

גמ'ני..
זה הכינוי שלי במסנג'ר
*סמיילי גאה בעצמו*

MeetLofe

New member
מ-ת-פ-ק-ד

שם-מוטי מין-ז גיל:17 תאריך לידה:31.05 מקום מגורים:ת"א שיר אהוב של קלי:אני נורא אוהב שהיא מבצעת את Natural Woman מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA-לא ראיתי:/ מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם...-אחלה שיר אחלה כינוי:) אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו-שימסור לקלי שאני רוצה ילד מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"-לא ראיתי:/ אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו-לא יודע ואת Nobodys Wife לא יודע למה זה עלה לי פתאום:p

להתפקד זה צבאי מידי

שם- אסף מין- זכר גיל: 19 תאריך לידה: 27/6/86 מקום מגורים: חולון שיר אהוב של קלי: Breakaway מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA: מדהימה אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: שישיג לי חתימה מקלי
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter": אחד הביצועים הכי יפים ומרגשים שלה אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון: לקנות 20 פילים למצלמה איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו: "מתי נתחתן" של איזה בנאי אחד

patito ƒeo

New member
אני :) ../images/Emo107.gif

שם- רותם מין- נקבה גיל: 15 תאריך לידה: 2.8.90 מקום מגורים: מושב ליד עפולה שיר אהוב של קלי: Addicted מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA: לא משהו.. שתפסיק לצעוק כבר:) מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: שיתחתן עם קלי!
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter": היא מדהימה שם.
אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון? קופצת, קופצת, קופצת, קופצת ועוד פעם קופצת. (נו נסו אותי
) איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו? אממ... ברייקאוואי!

keisamit

New member
יש../images/Emo70.gif

שם- קיסמית [שם ישראבלוגי בדוי
] מין- נקבה גיל- 13 תאריך לידה- 12.11 מקום מגורים- מודיעין. אל תשאלו...
שיר אהוב של קלי- כלכך כלכך ביקוז אוף יו! כי הוא כלכך כלכך כלכך מדהים!
מה אתם חושבים על ההופעה של קלי בVMA- שלטה. אבל, היא קצת צרחה...לא נורא, אחלה הופעה... ויש לך אחלה כינוי. את ביוטיפול דיסאסטר! אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי), מה הייתם אומרים לו?- הייתי אומרת לו שלום אמא. ושקלי שולטת, וגם ישראל. מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"?- לא ראיתי...
אם הייתם יודעים שבטוח אתם הולכים לפגוש את קלי, מה הייתם עושים דבר ראשון?- סוטרת לעצמי, כי בטוח הייתי מאבדת שליטה. ואז אומרת לה שיש לה את הקול הכי יפה בעולם. הקול הנקבי. איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו?- BOY. השליטה...
להת'.

breakaway girl

New member
מתפקדת..

שם-דרידר (שם חיבה) מין-נקבה! גיל:עוד מעט 17..עוד חצי שנה..זה קצת זמן מה לא? תאריך לידה:31.3 מקום מגורים:חיפה שיר אהוב של קלי:boy מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA:מהממת!!! מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם...:חמוד!! אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו:לא יודעת!! מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter":אין לי מושג לא ראיתי..אולי כדאי שמישהו יעלה את זה! אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון:קופצת עליה וצורחת!! איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו:boy

Shiri from the block

Active member
אנייייי שם- שירן מין- נקבה גיל: 18 תאריך לידה: 21.7.87 מקום מגורים: מעלה אדומים שיר אהוב של קלי: מיס אינדפנדט מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA: אהבתייייייי!../images/Emo99.gif מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... ../images/Emo12.gif אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: לא יודעת../images/Emo3.gif מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter": לא ראיתי.. אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון: צורחת מהגג?../images/Emo12.gif....../images/Emo3.gif איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו: stronger של בריטני../images/Emo152.gif

עונה../images/Emo3.gif

שם-דפנה מין-נקבה
תאריך לידה:25-10-1992 מקום מגורים:רמת ישי שיר אהוב של קלי:BOY,BTHE,GONE ועוד מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA?לא ראיתי מה אתם חושבים על הכינוי שלי?יפה
אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו?אממ..שינגן לי איזה כמה שירים של קלי..לא יודעת
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"?כל הכבוד
אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון?לא יודעת
איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו?BOY ו BTHE

a charmed girl

New member
מתפקדת../images/Emo97.gif

שם- ליאור מין- נקבה גיל: 16 עוד חודשיים בערך... תאריך לידה: 1/1/1990 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב של קלי: Behind These Hazel Eyes מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA - לא ראיתי..מורידה מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו- שם אני מנגנת בגיטרה...ושיקרא לקלי
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter" - לא ראיתי חח גם את זה אני מורידה... אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון-משוויצה חחח איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו - Behind These Hazel Eyes

Shai B

New member
אח, ימי הצבא..התפקדות עלק..

שם: שי מין: זכר גיל: 21 תאריך לידה: 21/1/1984 מקום מגורים: חולון שיר אהוב של קלי: יותר מדי ואני לא בוחר אחד! מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA: מעולה אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: מה העניינים? איפה קלי?
מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter": ביצוע מדהים ומרגש
אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון: צובט את עצמי כדי להאמין
איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו? מה שבא לה, אני לא בררן כשזה נוגע לקלי, העיקר שתשיר לי סולו!

adida12

New member
חח תשובות

שם- עדי מין- בת גיל: 14 תאריך לידה: 21.8 מקום מגורים: ליד ירושלים שיר אהוב של קלי: יש 2- behind this hazel eyes ו- breakway מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA- יפה מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: שכל הכבוד לו שהוא עובד עם קלי ושימסור לה ד"ש חח מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"- מדהים! אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון- קופצים משמחה!! איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו- אמ.. breakway

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo41.gif

שם- ציפי מין- לא תודה.. - נו טוב, חרוש.. חח גיל: 16 תאריך לידה: 27.10 תכףף מקום מגורים: רעננה שיר אהוב של קלי: כרגע אני בהתקף נוסטלגיה למיס אינדפנדנט מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA? מדהימה התמכרתי ברמות מה אתם חושבים על הכינוי שלי חחח לא סתם... חח מהמם אם הייתם פוגשים את דני (הגיטריסט של קלי),מה הייתם אומרים לו: ROCK ON מה אתם חושבים על הביצוע של קלי במופע הצדקה של נפגעי סופת הקטרינה עם השיר "Shelter"- מושלמת אם הייתם יודעים בטוח אתם הולכים לפגוש את קלי,מה הייתם עושים דבר ראשון- קופצת במקום עשרת אלפים פעם ומודיעה לכל העולם שאני האדם הכי מאושר שקיים איזה שיר הייתם רוצים שקלי תשיר לכם סולו? ברייקאווי

purple rain2

New member
../images/Emo127.gifמתפקדת!../images/Emo11.gif

שם
הילית מין
מרכז/שרון
שיר אהוב של קלי
קשה לי לבחור
SUBG או ברייק או BOY
מה אתם חושבים על ההופעה של קלי ב-VMA
מזעזעת. באמת, נורא התאכזבתי
מה אתם חושבים על הכינוי שלי