שרשור פרק 79 - התחרות, חלק א'

Yarinv

New member
../images/Emo61.gif שרשור פרק 79 - התחרות, חלק א' ../images/Emo61.gif

עוד פרק בהמשכים לפנינו, הפעם פרק בשני חלקים - היום ובראשון. יש לי הרגשה שהולך להיות מגניב
כל התגובות, התהיות והשאלות בנוגע לפרק - לכאן. צפייה מהנה!

Toxic Flavor

New member
אנשים, יש כפיל לעוז זהבי.

מה אתם אומרים? דומים או לא? כל דעה מתקבלת בברכה! 3>

ANGELUSPIKE

New member
פרק ענק ומצחיק

אנה שוב התחילה עם השטויות שלה והתנהגות הילדותית מהעונה שעברה, נראה לי שצ'יף וג'יני יזכו בתחרות.

לפחות לא היה מתח ../images/Emo185.gif

כי פרקי המשכים שמתפרסים על סוף השבוע ויום ראשון בדרך כלל מבשרים הכי הרבה מתח. חח איך נלי הביאה יציאה: "טעים רצח", כאילו שהיה סלנג ב1909. הפרק היה מצחיק קצת, חח עאלק פרצוף כלב מוכה. ג'יני וצ'יף הולכים לקחת לדעתי.

מישהו 2

New member
אולי הם יקחו מקום ראשון

אני בטוח אבל שהם הולכים לריב על זה המון.

dar dahan

Member
לא הייתה גם שפה עברית ב1909 ככה ש...

לא צריך לרדת לקטנות... אני חושב שהיה פרק הוויתי במיוחד, ופרק מאוד רגוע, מעניין מה יקרה אם ג'יני וצ'יף בתחרות הזאת.

dar dahan

Member
כנראה הייתה לי טעות, אבל עדיין...

השפה העברית לא הייתה אמורה להיות על אי באמצע שום מקום, אבל זה עניין אחר לגמריי.

שירטע

New member
כי הם באו מהעתיד

האנשים הראשונים של הכפר באו מהעתיד, כנראה ברחו מאדי או משהו כזה והקימו שם כפר טיימרים.

שרונית28

New member
דרך אגב חייבת לציין שזאת סדרה מעולה ואני כאמא

יושבת וצופה בה ונהנית כל כך. הבן שלי כבר יודע שלא מפריעים לי בשעה של האי

מישהו 2

New member
פרק ענק! וקצר!

לא ראיתי מההתחלה מההתחלה, אם אתם רואים את הפרק ישר מהנקודה שבה מסתיים השיר פתיחה זה נראה הרבה יותר קצר... שוב פעם, לדעתי ריק מקנא והוא לא סתם ביקש מסול להיות מאבטח. אני לא בטוח שהילדים צריכים לגרום לכך שג'יני וצ'יף יתאהבו אלה שזה משהו שלפי ההיסטוריה היה אמור לקרות בטבעיות, הם צריכים לתקן את הזמן בצורה כזאת שצ'יף יוכל להציל את ג'יני מהאסון וזה הכול. למרות שהיה ממש מגניב שריק בא לבקש מג'יני להיות הפרטנר שלה ואז צ'יף מופיע בפתאומיות ואומר שהם רשומים.

Yarinv

New member
תראה, זה לא ממש קרה ב-2010

ההיסטוריה לא גרמה להם להיות ביחד, אז אם זה לא קורה לבד צריכים לעשות מעשים כדי שזה יקרה...

Yarinv

New member
פרק טוב../images/Emo45.gif

היה צפוי שבסוף האגו של צ'יף לא יניח לו והוא בסוף יירשם עם ג'יני
שיר סיום מצויין
השילוב של ג'יי וזואי גדול! הולך להיות בראשון פרק אדיר!

למעלה