שרשור פרק 79 - התחרות, חלק א'

8דושנקה8

New member
רעיון מעניין, אבל לדעתי התוכנית לא תעבוד ../images/Emo4.gif

אני חושבת שצפוי שבהתחלה זה יראה כאילו ג'יני וצ'יף מאוד מתקרבים ואז בסופו של דבר או שהם יגלו את התוכנית של הילדים או שהם יריבו על שטות זו או אחרת ורק יתרחקו יותר ממקודם... היה צפוי שאנה תעשה לסול דווקא, אני לא יודעת אם הוא סתם עיוור\אידיוט כרגיל או שפשוט נמאס לו ממנה ומהשטויות שלה..... חח... אני מקווה רק שבסוף לא יצא שבטעות אנה תגנוב לאחותה את החבר....
למרות שלא נראה לי שהם מתאימים, היא אף פעם לא ממש התחברה לטומיו אבל מי יודע אולי לדילן היא תתחבר? טוב, נחכה לפרק הבא. ומסכנה זואי למרות שג'י אומנם רמאי אבל נחמד...
לפחות למייקי יצא משהו מהתוכנית הזאת
אמה של 1909 הרבה יותר תחרותית ובררנית מאמה של 1910 או שזה רק נדמה לי? וצ'יף מעצבן וממורמר כרגיל, נלי מעצבנת, ריק מעצבן, ג'יני ודילן בסדר כזה אבל עדיין מוזר לי שהם לא חלק מהחבורה... ולחבורה חסרה מישהי שתאזן אותם... אהממ... ליבי למשל?

zivnew

New member
זה בטח לא יצליח והם יגלו שמשהו מהעבר אחראי

לזה. הם יצטרכו למנוע משהו שקרה ביניהם בעבר שגרם להם לשנוא אחד את השני אולי.

Double U

New member
פרק מצחיק../images/Emo6.gif

לא ממש קידם את העלילה אבל היה מצחיק ובעיקר התגובות של זואי

Shai11101

New member
יש רק עוד 21 פרקים!!!!

וקיבלנו רק מעט תשובות לכל השאלות שנובעות מהעונה הזאת! רק אני חושבת ש50 פרקים לסדרה זה ממש מעט? בשמינייה היה 100 ומשהו פרקים בכל עונה... והיו 3 עונה

שירטע

New member
100 ומשהו פרקים בכל עונה? איפה אתה חי?

בעונה הראשונה היו 60 פרקים בשנייה 55 ובשלישית 50. ביחד 165

שירטע

New member
למה נראלי שהולך לקרות משהו בין אנה לדילן?

הם אף פעם לא היו עם מישהו אחר... ודילן נראה קצת מוזר כזה כשהוא דיבר עם אנה...

Superboi

New member
מישהו אולי הבין../images/Emo59.gif

איך החבורה הגיעה לזה שהם צריכים לשדך בין ג'יני לצ'יף בשביל להציל את ליבי?? ואולי זה רק אני, אבל הדרך שבה הזוגות נרשמו לתחרות הייתה ממש מאולצת. למה לסול להסכים להיות מאבטח אם הוא נרשם עם אנה? צ'יף עד כדי כך צפוי שמספיק להגיד לו "אתה מפחד להפסיד" והוא רץ להירשם דווקא עם ג'יני? כנ"ל גם עם ג'יני-אמה-מייקי.

למעלה