Danger Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo61.gifDanger Weekend../images/Emo61.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדיגושמטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ סתם שאלה, רק לי חסר הסיידליפ של פראנקי? \:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif

שיר השבוע של MCR? כל דיינג'ר דייז
למרות שרק היום שמעתי אותו פעם ראשונה [ותודה לתאומתי שהביאה לי את השירים
], הוא כזה 33333333333333333333333333333>
שיר השבוע בכללי? ביוטיפול של ביסט *-* ועוד מלא~
אמן/אלבום השבוע? אין לי כוח לחפור. ;;
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 1. סרט לא משהו
ספר- קול למתים
תוכנית- גלי והאוס~ וידיאו- שמתי את זה גם שבוע שעבר אבל לא אכפת לי, זה פשוט הקליפ הכי מתוק שלהם. ;; אני אוהבת אותם כלכך ;_; קיקוואנג כזה 333333333333333333333333333333> Beautiful- B2ST http://www.youtube.com/watch?v=Ur7mtOA1ST4&playnext=1&list=PL1584E9EB44D01F6C&index=30
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סיפוחים בבסיס החדש... אין לי כוח לחפור.
ציטוטי השבוע? לול הטוויט של פראנק. וכל מני שטויות של אלכסנדר מיוקיס כי הוא כזה דפוק~ [קווין הולך להתנשק פעם ראשונה עם מישהי במחזמר שהוא משתתף בו אז הוא (קווין) כתב על זה בטוויטר ואז סאנדר כתב על זה גם לול וקיצר הם כאלה
ביחד~]
תכנונים לשבוע הבא? לא למות?XD
תמונת השבוע? הנרי 333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333> הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה בייבי../images/Emo23.gif

גם לי היה ממש כיף~ D: וסורי על החפירות על הדיסקים, את פשוט הראשונה שרואה אותם

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif כמה זמן לא סכמש"תייי.

שיר השבוע של MCR? נהנהנה,אירלי סאנסטס,סינג כי שמעתי אותו פעמים בMTV השבוע.
שיר השבוע בכללי? HIM ! ומנסון בעיקר. ועודכמה.
אמן/אלבום השבוע? למעלה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט:
ספר: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה,עוד ספר ששכחתי את שמו. תוכנית: דקסטר,סאות'פארק. וידאו: הקליפ של נהנהנה וסינג.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
93 בשלח.
יותר מ100 כניסות לבלוג ביום אחד!
הזמנתי את דיגיטל לעינת.
סתם הכל מעפן.
ציטוטי השבוע? ~בשיחה עם עינת~ אני: למה כל הזמן נגמרים לי הזיתים?! עינת: מהמה?למה כל הזמן נקרעים לי הרהיטים?
תכנונים לשבוע הבא?
ביתספר.
תמונת השבוע? יפהאחד
הודגש וקומבן באמצעות השיער האדום היפה של ג'רארד

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL הוא התאים בין השיער לג'קט שלו.

......................... כן, זה הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את התמונה הזאתXD

Ayush Cohen

New member
אם תכר אומרת את זה...

פעם ראשונה שראית את זה שוא ומייקי צבעו את השיער שלהם ואת הרובים/אקדחם שלהם אז חשבתי שם עשו את זה בכוונה הפוך חח אבל אחר כך חשבתי על זה וזה נשמע טיפשי.. חחחחחחחח

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב על הציון!

וזה אחלה ספר
הבנתי שיש לזה גם גרסה למבוגרים, אבל לא הבנתי מה זה אומר XD

NoAmItA ChAn

New member
עונה!

שיר השבוע של MCR? Cemetery Drive, Give 'Em Hell Kid, House Of Wolves, Prison, Fashion Statement, Headfirst to Halos, The Jetset Lives, Hang 'Em High, SING, Na Na Na, DESTROYA ובמיוחד Save Yourself
שיר השבוע בכללי? The Catalyst, When They Come For Me - Linkin Park Vox Populi, Echelon - 30STM Dream On - Aerosmith So Far Away - A7X Keep The Faith, It's My Life, Livin' On A Prayer - Bon Jovi More Than A Feeling, Peace Of Mind - Boston Don't Cry, Civil War - Guns 'N Roses Who Wants To Live Forever - Queen אפשר לומר שזה היה שבוע מכ"רי + שבוע שירים ישנים XP אמן/אלבום השבוע? מכ"ר BIG TIME!! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "הארי פוטר" החדש ם: ספר - "ספר משפחתי". תוכנית - האוסססססס!!! #@<%!#<?%#@<! סדרה מושלמתתת
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
עבדתי הרבה.
נמאס לי מהעבודה הזאת T_T
יום הולדת לחברה שלי ומשחק ביליארד איתה ועם עוד חברות :)
חברה שלי באה ושיחקנו גיטר הירו והיה ממש כיף!
אח שלי חזר הביתה עצבני, צרח ובכה, והיה סיפור.. אבל זה עבר.
ארוחת ערב עם המשפחה כזה D: ומרתון האוס ם:
באתי לתאומתי היקרה, עטרוש!
מסיבת אוזניות מגניבה D; ציטוטי השבוע? "את תיקחי סנדוויץ' ואני אארגן לך סווצ'רט" תכנונים לשבוע הבא? עבודהעבודהעבודה, קונצרט עם סבתא, להיפגש עם ידיד שלי, שיעור נהיגה, קייט סרפינג (אני מקווה) וזהו :)

NoAmItA ChAn

New member
וטוב שכך!

והאמת שההארי פוטר, כצפוי, לא משתווה לספר ברמת האיכות <: אבל הוא יחסית דיי קרוב לספר, אז זה טוב XP

QueenCryBaby

New member
../images/Emo215.gif

שיר השבוע של MCR? אמ אמ סינג. שיר השבוע בכללי? כל מיני של אפרת גוש, שהתאהבתי בה באופן מוחלט.
אמן/אלבום השבוע? אפשרת גוש?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ראיון עם ערפד! אומיגאד בראד וטום ואע ~
דבר טוב/רע שקרה השבוע? חולה
, מסתובבת מאז יום שלישי אצל רופאים ובתי חולים ובידקות ואיכ. ציטוטי השבוע? אני: "מה אבל הוא כוסון על." חברה שלי: "זה מצחיק שאומרים על בנים כוסונים, ואין להם בכלל כוס!
" אני: "אשכרה. 'פייייייי אחי, ראית את הבולבולית שעברה פה עכשיו?'"
- חברה שלי: "אני רוצה נרגליה." אני: "די לעשן. אין לך נרגילות פה." חברה שלי: "לא נורא, אני אסע לדן." אני: "אבל את שונאת את דן." היא: "מה לא עושים בשביל נרגילה?" אני: "את דן?"
תכנונים לשבוע הבא? להשלים חומר מכל השבוע, להיפטר מהמחלה המעצבנת הזאת שעדיין לא יודעים מה היא, חופש חנוכה.
תמונת השבוע? טח אין לי כח.

No one wants to die, wanna try? ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? Na na na The only hope for me is you Sing Bulletproof heart Save yourself
שיר השבוע בכללי? Bullet for my valentine - Bittersweet Memories Linkin Park - Waiting for the end Wretches and kings
אמן/אלבום השבוע? MCR
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - שוב בן 17 [בפעם ה5 אולי
], צ'רלי סט.קלאוד [זאק אפרון
] , תוכנית גיבוי. תוכנית -הפיג'מות, שני גברים וחצי, שמש.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אמנם פחות חם, אבל עדיין אין גשם
לא הייתי כל השבוע במכון
ואכלתי 2 סופגניות! המצב קשה;;
ציטוטי השבוע? "אף פעם אל תיתן למישהו להיות הכל בשבילך, כי כשהוא יילך לא יישאר לך כלום".
תכנונים לשבוע הבא? ספינינג, מסיבת חנוכה בגן!!!, השתלמות, סנד-אפ של אלי ומריאנו:) , נר ראשון של חנוכה
תמונת השבוע? חתולי חמודי שצילמתי בגן
עשיתי לו בוק. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה