Danger Weekend

ronali001

New member
NA NA NA NA NA!!!

שיר השבוע של MCR? כל האלבוםם!!!!אין אני בקושי שמעתי משהו אחר חוץ מזה!!!זה פשוט מהמם!השתנו או לא השתנו-אני אהבתי!XD שיר השבוע בכללי? Animals-Nickelback אמן/אלבום השבוע? Nickelback סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? היפה והחנון 2! דיי זה פשוט קורע מה שהולך שם! "לא בוכים על...?אממ גבר שהלך....כןכן לא בוכים על גבר שהלך!נשמע לי הכי הגיוני.." חחחחחחחחחח דבר טוב/רע שקרה השבוע? למרות המבחן הכושל במתמטיקה נשארתי הקבצה א'!
MCR הוציאו אלבום חדש!והוא מדהים!
אחד השבועות המצחיקים שהיו ליי!XD ציטוטי השבוע? לקוח מהפורום בדיחות על MCR: ~ג'רארד הולך לחיסון שגרתי~ "לאא,תרחיק מיד את הפאקינג מחט מהפאקינג יד שליי!!!!!פראנק יא חתיכת מאדרפאקר תחזיק לי את היד!! חחחחחחחחחחחXD תכנונים לשבוע הבא? לתכנן את חופשת חנוכה! לסיים לסדר את כל האלבומים במחשב. תמונת השבוע? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני שעה רק נקרעת מהתמונה הזאת!! יווו כאלה חמודיםם הרגו לי על הבריאות!!XD יפייםםשליי

ronali001

New member
אהה כן ושכחתי..

בהחלט שבוע MCR!!הייתי עסוקה בזה ממש כל השבוע:) אוושר♥ שבוע טווב לכםם ואמסיאריXD

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDD תמונה הורסת!!

וגם הציטוט XP וכל הכבוד על שנשארת הקבצה! בהצלחה בהמשך! :)

ronali001

New member
נזכרתי בעוד ציטוט!!!!!!

חחח אני זוכרת שרק הצטרפתי לפורום ואז עשיתם שרשור על מה כל אחד חושב על הטריילר של האלבום החדש-ומישהי פה אמרה : "דבר ראשון-תודה לישו שג'רארד כבר בלי בלונד.תודה." חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה לי על הבריאותת!!!!!XD אם אני לא טועה זאת Another Grave
מי שאמרה אתזה מוזמנת לתת לעצמה קרדיט,אם טעיתי..(;

NotPerfect4

New member
Sing it for the world!

שיר השבוע של MCR? כלל האלבום החדש, חרשתי עליו בטירוףף ועוד כמה שירים מרבנג' ודה בלק פרייד D: שיר השבוע בכללי? Linkin Park - Waiting for the end Adam Lambert - Whataya Want From Me אמן/אלבום השבוע? MCR!! די אני מאוהבתת
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית: איך פגשתי את אמא וידיאו: כל מיני דברים שראיתי ביוטיוב XD דבר טוב/רע שקרה השבוע?
האלבום החדש :p
היה שבוע די משעמם
עבודת גמר ציטוטי השבוע? לא זוכרת
תכנונים לשבוע הבא? שעור נהיגה, הצגה בבצפר, מבחן במת' >< חנוכה!! תמונת השבוע? חחחחחחחחחחחחחחחח

Ayush Cohen

New member
יאייי!!!! אייזה מתוקיים ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

חח הם ניראים כל כך מתלהבים כמו יללדיים קטנייים

ronali001

New member
כ'כ ג'רארדדד!!!!XD

איזה חמוווווווווד יאאאא
אבל ת'כלס כולם שם חמוודים D:

STEMINEM

New member
שיהיה שבוע מלא באהבה

שיר השבוע של MCR? סינג שיר השבוע בכללי? תגידי שטוב אמן/אלבום השבוע? MCR סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? RED פורסט גאמפ.. ענק דבר טוב/רע שקרה השבוע? הרצליה היה שבוע נהדר נקווה שגם הבא :) ציטוטי השבוע? יש מלא.. שבוע הבא תכנונים לשבוע הבא? לכתוב ציטוטים להיות מפוקס תמונת השבוע? אין לי.. אנלא לא בבית

Hadar way

New member
איך כבר כמעט חנוכה?! ../images/Emo2.gif

שיר השבוע של MCR? נהנהנה שיר השבוע בכללי? כל מיני רגילים וMessage in a bottle- police אמן/אלבום השבוע? זפלין ופוליס סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר- אני עדיין בקדוש הגולש והמנכל וידיאו- משום מה היוטיוב לא עובד אז אני אעלה אחרכך דבר טוב/רע שקרה השבוע? אני כבר לא זוכרת, אני רק זוכרת שהיו במחנים שעברו בסדר... ציטוטי השבוע? וונאבי ערס בכתה ז': "חברה של הפריקית, גם את פריקית?" והיה עוד משהו ואני לא זוכרת.. בגלל הגיל וזה הזכרון נשחק. תכנונים לשבוע הבא? בצפר בצפר בצפר חופש! שבת בערב הופעה של הקרקס של דולי תמונת השבוע? צוייר די מזמן בפוטושופ ^^" הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה