שאלון

The Fantasy

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo89.gifשאלון ../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif../images/Emo90.gif

קצת לגבש את הפורום, ולהכיר אחד את השני יותר טוב
>>מדגישומטיק<< שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

inbal287

New member
יש../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים צבע עיניים: חום צבע שער: לא מוגדר... אבל איפשהו בין חום-אדום-שחור גובה: 1.65 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אבא כורדי, אמא שוויצרית איזה נעליים לבשת היום? לא יצאתי מהבית היום
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? קמתי רק לפני שעה, אז לא ממש חשבתי על שומדבר חוץ מעל הקפה שלי
מה עשה לך את היום? הקפה[?] מי הרס לך את היום? עדיין לא הרסו לי את היום ואני מקווה שזה ישאר ככה החולשות שלך: לא מגלה לכם
הפחדים שלך: חושך, גבהים, חרקים [כשהם בתוך החדר שלי ואני לבד בבית
!!] הפיצה המושלמת שלך: זיתים
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: עבודה!!! סעמק. אם לא היה כ"כ קשה למצוא בעיר המחורבנת הזאת עבודה. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: קפה. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מאיפה לי? אני אוהבת את השיער שלי ואת השפתיים שלי... ומסתבר שגם הרבה אנשים אחרים אוהבים אותם
מתי אתה הולך לישון? מתישהו אחרי שתיים בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ליודעת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: תרצה פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: בשר זה פאקינג רצח
דייט לבד או בקבוצות: לבד. מה זה השטויות האלה. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: שוקולד
קפוצ'ינו או קפה: קפה
מעשן: לא מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? ישמצב היית רוצה להתחתן? אממ כן
אתה מאמין בעצמך? יאפ אתה מקבל הפרעות נפשיות? ממי אני מקבלת? כאילו באימייל? שניה אני אבדוק אם שלחו לי. אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? הם מגניבים
אתה מנגן על משהו? כבר לא, אבל ניגנתי על חליל צד וגיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? כן, ואני מודה בזה הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? זמרת איזו ארץ תרצה לבקר? פינלנד
, סין, יפן, אוסטרליה, אפגניסטן [שקט, יש שם נופים מדהימים. הייתי מתה לצלם שם] צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? לא כזה משנה ארוך או קצר? תלוי למי גובה? ? משקל? ? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול התנשקת? שלשום התאהבת? לפני שנה וחצי
נשבר לך הלב? לפני שנתיים צחקת? היום בכית? וואו... מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? שלשום עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? שישי לבשת חצאית?
... בתחילת השנה קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? המ, אף פעם שיפרו לך את המצברוח? יום ראשון מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא יותר מדי, אבל הוא תמיד בסביבתי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אממ הרבה... לא יודעת ממש כי זה היה אצל אבא ואני כבר לא גרה אצל אבא מזמן. אה, ובגלל זה לא היה לי אכפת שהחשבון יצא כ"כ הרבה. במילא אישתו הכלבה משלמת את זה, אז שתהנה
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "איפה את?" מאמא ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאיתי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? סלט
למה אתם אוהבים את הבית? כי זה בית
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית ממש גדול. כאילו בית ממש גדול עם הרבה קירות ומסדרונות וכאלה... אם זה בית גדול אבל בלי קירות שהחלל הוא גדול ולא קטוע, אז בסדר כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? הרבה. מעל 10 פעמים. ולאן לא. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? כרית האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שלוש שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? חורשת על תפוז, שומעת מוזיקה ומתפנקת לאמא אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש, כפית דבש ביום ולבלוע מהר [זה עוזר], קמומיל על העיניים כדי לעזור לכאבי ראש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא וחתולה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין לי יותר ש.ב
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אף אחת, אמא לא מבקשת ממני לעשות אף אחת מהן. אבל אני עושה כלים כמעט כל יום ומסדרת את הבית וגם מקפלת כביסה שצריך. אה, ושמה לחתולה אוכל ומים ומנקה לה את החול. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן... אבל אני לא אוהבת את הדירה עצמה

The Fantasy

New member
../images/Emo6.gif

"אתה מקבל הפרעות נפשיות? ממי אני מקבלת? כאילו באימייל? שניה אני אבדוק אם שלחו לי."
!!

The Fantasy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: דנה תאריך לידה:26.3.89 מקום מגורים:קרית אתא צבע עיניים: חום נוטה לשחור צבע שער: כנ"ל גובה: 1.67 או משהו כזה ימני או שמאלי? ימנית :) המוצא שלך: חצי עירקית-חצי רומניה איזה נעליים לבשת היום?עוד לא *נעלתי* נעליים היום
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?על הכאבי בטן והסחרחורות שלי
מה עשה לך את היום?כדור אדוויל
מי הרס לך את היום?הגוף הדביל שלי
החולשות שלך:יש המון
הפחדים שלך:פחד גבהים, ליצנים, ולאבד אנשים שאני אוהבת. הפיצה המושלמת שלך:עם זית
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:יש יותר מדי
אבל ייחוד להיות מאושרת. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:וואו אני רעבה.
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הא?
מתי אתה הולך לישון?תלוי עד כמה אני עייפה..אבל בדר"כ קשה לי נורא להרדם בלילה..אז זה שעות מאוחרות הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:טיול שנתי לאילת, נשף, וכל כיתה י"ב בכללי
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:הו יש המון אנשים
פפסי או קולה:קולה! מקדונלדס או ברגר קינק:פיכס
דייט לבד או בקבוצות:.. ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי נראה לי. רק השבוע פעם ראשונה שטעמתי את זה בחיי
שוקולד או וניל:שוקולד. אבל וניל בגלידה זה טעים
קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:
מקלל:
שר:
מתקלח כל יום?
התאהבת פעם?
אתה מאוהב עכשיו?
רוצה ללמוד במכללה?לא ידוע היית רוצה להתחתן?ממ כן ולא. אתה מאמין בעצמך?לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות?חח מה זאת אומרת? של אחרים? אתה פריק של בריאות?not really אתה מסתדר עם ההורים?אמ בדר"כ כן אתה אוהב ברקים?כן
אתה מנגן על משהו?לא
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?המ כן עישנת?לא!!!! סמים?בטח..אני מסוממת כרגע.. יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא ממש רחיצה בעירום?חחח בטח, כל יום בבריכה הביתית שלי יחד עם ג'ארד לטו
מה נראה לכם?
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?פעם? כן. פעם אחת. בערך. קראו לך טיזר?לא חושבת הרביצו לך פעם?כן
גנבת מחנות פעם?לא שאני זוכרת
רצית למות?ממ כן נפגעת ממישהו?ברור מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מאושרת. אה וכמקצוע שחקנית+זמרת. איזו ארץ תרצה לבקר?פינלנד
אירלנד
סקוטלנד
צבע עיניים אהוב?תכלת וירוק
צבע שיער אהוב?לא משנה לי ממש
ארוך או קצר?ארוך! גובה?מה אכפת לי חח משקל?אנערף מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?כרגע אני בכלל 43564353 ק"מ מהבית שלי, אבל מהבית של בת דודה שלי יצאתי לפני יומיים. אכלת?לפני שעתיים אולי? התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב?אף פעם. צחקת?בבוקר. בכית?אתמול בלילה, יותר ייללתי מבכיתי חחחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום או אתמול לפשושון הקטן שלי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול
חברות
חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?לעולם לא. שתית משקה אלכוהולי?לפני שבועיים בערך? משהו כזה. השתכרת?לפני כמה חודשים שכבת עם מישהו/י?הרגע חזרתי מסקס סוער. היית במועדון?לא זוכרת
אולי חצי שנה
לבשת חצאית?בפורים נראה לי הייתה הפעם האחרונה, אבל לא בטוחה בזה קנית בגד?המ שאלה טובה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול :) הקדישו לך שיר?לא יודעת
שיפרו לך את המצברוח?אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?אכן כן
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא יודעת מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?מה שבינתיים יש לי בחשבון, שזה 240 או משהו כזה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?בעלי כמובן. סתם נו חח ההורים שלי, אבל החודש אני משלמת כי לא נעים לי מהם =/ כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?המ בוא נראה. נוקיה מקרר, אחד אדום מוזר כזה, אחד לבן שנשברה לו הפומית, אחד SK שמכבה ומדליק את עצמו והזה החדש, אז זה הפלאפון ה5 שלי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?אני לא ארשום אותה כאן כמובן, והיא ממרי :]] ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?קשת
ולא עניתי לה פעמיים
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות, הודעות, טלוויזיה, אנערף מה עוד. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?כל דבר שאמא מכינה זה טוב
למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שילי
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בבניין של 2 קומות, דירה ראשונה עם כניסה פרטית. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?המ לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעם אחת גרנו בארה"ב לחצי שנה [הייתי בת שנתיים] אבל תמיד גרנו באותו בית בקרית אתא חח אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הדיסקים שלי
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא נראה לי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?משנולדתי
כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?משתעממת אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא אבא אח ואח. כלומר, עוד 4 אנשים חוץ ממני :] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מ..מה?
לא שמעתי על ש.ב. משהייתי ביסודי אולי
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כמעט הכל
אחים שלי פדלאות ולא עושים כלום
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?אהא

my reflection

New member
עונה../images/Emo3.gif..

חתיכת שאלון
.. שם: סתיו תאריך לידה:2.9.93 מקום מגורים:חולון
צבע עיניים: שחורות צבע שער: שחור גובה: לא יודעת
ימני או שמאלי? ימינית המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום?כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?אף אחד? מה עשה לך את היום?אף אחד
מי הרס לך את היום?הרופאXD החולשות שלך:אני מאוד פחדנית.. הפחדים שלך:כול סוגי החרקים שקיימים. הפיצה המושלמת שלך:דקה עם הרבה גבינה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להשיג ציונים טובים>< המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:למה קמתי
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?לא הבנתי
מתי אתה הולך לישון?מתי שאני עייפה...לפעמים ב-2 לפעמים ב-3 ולפעמים בסביבות 5
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:שטסתי להולנד לפני שנתיים,בא לי שוב:( ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אף אחד פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לא יודעת... ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:לא זה ולא זהP: מעשן:לא מקלל:שמעצבנים אותי
שר:לא=| מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?לא יודעת היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא
אתה פריק של בריאות?כן
אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?לאא אתה מנגן על משהו?גיטרה.. בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?אה?
גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעתתת איזו ארץ תרצה לבקר?הולנד
צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?בינוני
גובה?שלי?>< משקל?כנ"ל
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני שעתיים או שעה אכלת?לפני חצי שעה התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?בבוקר>< בכית?לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן,בבוקר לכלבה שלי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?הכלבה שלי
? חיבקת מישהו/י?בבוקר..את אמא שלי עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית?לפניי חודש?! קנית בגד?לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?עכשיו כן,שיש לי פלאפון חדש
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?ההורים
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מסלקום:| ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?אמא... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?פילפל ממולא
למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?בית פרטיXD? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?2, שהייתי קטנה גרנו בירושלים ואז עברנו לפה... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מקרר
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?12 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?יושנת ורואה טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמאבא אחותי אחי ואני
מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מתי שבא ליP: אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לזרוק את הזבל ולסדר את הסלון..ולקפל כביסה
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן

SCRATCHER

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אינה תאריך לידה:28/12/1988 מקום מגורים:נשר צבע עיניים: ירוק צבע שער: שטני (פעם זה היה בלונד
) גובה: 158 ימני או שמאלי?ימאנית המוצא שלך: אשכנזייה איזה נעליים לבשת היום?לא לבשתי(בעצם זה נעלתי לא?) על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?בת דודה שלי מה עשה לך את היום?דודה שלי מי הרס לך את היום?אף אחד החולשות שלך:מתעצבנת מהההההההההר הפחדים שלך:שאנשים שאני אוהבת יקרה להם משהו (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה) הפיצה המושלמת שלך:עם הרבה גבינה נמסה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:פסיכומטרי גבוה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:לחזור לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?עד לפני שנה היה גוף....ואז השמנתי. עכשיו נראה לי זה העיניים. והשיער. מתי אתה הולך לישון?משתנה...בין 12 בלילה למתישהו בבוקר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:שיעורי תיאטרון, הופעות על הבמה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אמא פפסי או קולה:מים מקדונלדס או ברגר קינק:צמחונית. דייט לבד או בקבוצות:קבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי:מים שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:לא מקלל:לפעמים... שר:אוהבת לשיר, אנשים לא אוהבים לשמוע מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?אוניברסיטה היית רוצה להתחתן?לא במובן המקובל. אתה מאמין בעצמך?בטח. אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות?און &אוף אתה מסתדר עם ההורים?לא אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?ניגנתי על פסנתר, רוצה ללמוד על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?כן סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?ג'ארד נחשב? רחיצה בעירום?לאאאא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?ממממ קרה שהייתי קצת מסוחררת ולא יציבה...לא יותר. קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן(בי"ב נזכרתי להפוך לילדה מוכה חחח) גנבת מחנות פעם?כן (בטעות. המוכרת שכחה לרשום ואני לא זכרתי להזכיר לה שיש לי משהו נוסף ביד) רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?וטרינרית איזו ארץ תרצה לבקר?אין, לי, ארץ אחרת...סתם חח ברזיל. מתה לבקר שם. צבע עיניים אהוב?ירוק וכחול. צבע שיער אהוב?שחור וכחול ארוך או קצר?ארוך גובה?למה זה מתייחס
טוב נניח שלבן זוג:גבוה גבוה
משקל?רזה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?לפני 20 דקות התנשקת?
התאהבת?אויי ממזמן.... נשבר לך הלב?לא זכור לי...אבל בטח קרה. צחקת?היום בכית?לא זוכרת, מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לוזוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לוזוכרת. חיבקת מישהו/י?אתמול. עישנת?מתישהו בחודש האחרון לא זוכרת. שתית משקה אלכוהולי?מזממממן השתכרת?אף פעם. שכבת עם מישהו/י?NEVER היית במועדון?לפני חודש לבשת חצאית?יום שבת קנית בגד?לוזכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא זוכרת הקדישו לך שיר?לא נראה לי שקרה מתישהו חחח שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?ממש לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?המון מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?מאה שקל האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אמא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מחברה, שהיא אוהבת אותי ושיהיה חופש נחמד או משו כזה. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מספר מוזר שאני לא מכירה
0727 משהו כזה... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)משחקים ודיבור. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?ספגטי וסיני. למה אתם אוהבים את הבית?כי החיות שם. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?אין לי מושג איך להגדיר....בית גדול כזה, שתי קומות, עם שכנים ליד ומעל. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?כל עוד זה רק שלי מזה לא איכפת לי... כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמים. פעם ראשונה ממולדובה לארץ לחיפה, פעם שניה מחיפה לנשר(לא יודעת למה) פעם שלישית לבית חדש בנשר(כי רצינו בית גדול יותר) אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?את הכלבות שלי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כי בבית שלי אני מרגישה הכי בנוח כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?מכיתה ז' שזה.....6 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?יושנים, טלוויזיה, אינטרנט, ספר. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?עלי ערבה מורתחים להצטננות. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא, אח, אני, שתי כלבות, חתולה, והרבה הרבה תוכים. כבר הפסקתי לספור הם כל הזמן מתרבים. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מכיתה ט' בערך לא עשיתי שיעורים בשום מקצוע חוץ ממתמטיקה... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לנקות בעיקר לשטוף כלים ולתלות כביסה. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?אמממ אפשר להגיד שכן. פייי איזה שאלון ארוך. התעייפתי.

Im shit

New member
עושה =]

שם: יערה תאריך לידה: 29.1.1992 מקום מגורים: באר שבע צבע עיניים: כחול-ירוק צבע שער: בלונדיני גובה: 1.58 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: ממ..חסוי
איזה נעליים לבשת היום? ממ..נשארתי בבית אז לא נעלתי נעלים . על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אף אחד .. מה עשה לך את היום? פאנפיקים בפורום MCR מי הרס לך את היום? כלומדבר החולשות שלך: חולשה לגיטרות . הפחדים שלך: אין . הפיצה המושלמת שלך: עם אנשובי
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור את הבגרויות . המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני צריכה מוזיקה . מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממ..לא יודעת.. מתי אתה הולך לישון? מתי שהוא בלילה . הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לרגע שקיבלתי 500 שקל ליומולדת 15 ובשיא טימטומי לא קניתי איתן ואנס . ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאחותי D: פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג הכי אחי! דייט לבד או בקבוצות: בקבוצות ,הכי צחוקים ליפטון אייס תיי או נאסטי: כלומדבר . שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כן שר: אני שרה יפה ,אני סתם צריכה לעשות פיתוח קול ואני אהיה איימי לי הבאה D: מתקלח כל יום? יאפ. התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? בנתיים לא אתה מאמין בעצמך? יש רגעים שלא אבל זה עובר מהר אתה מקבל הפרעות נפשיות? ממ.כן[?!] אתה פריק של בריאות? ממש לא אתה מסתדר עם ההורים? כן.. אתה אוהב ברקים? אף פעם לא השקעתי בזה זמן מחשבה . אתה מנגן על משהו? לא ,אבל אני מתחילה על גיטרה עוד מעט . בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לאאא יצאת לדייט? נופ נדלקת על מישהו? חח לא רחיצה בעירום? אע? גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? מזה?.. הרביצו לך פעם? לא.. גנבת מחנות פעם? לאא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? קצת.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחול וירוק צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? אע? משקל? .... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום התנשקת? ממ..לא זוכרת.. התאהבת? לפני שנה ככה . נשבר לך הלב? לא נשבא וטוב שכך . צחקת? היום בכית? מזמןן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? בום ראשון עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? בחתונה של בת דודה שלי השתכרת? ...-_- שכבת עם מישהו/י? נופ היית במועדון? לא זכור לי . לבשת חצאית? בחתונה של בת דודה שלי קנית בגד? ממ..לא זוכרת חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? יום ראשון הקדישו לך שיר? חח אף פעם . שיפרו לך את המצברוח? יום ראשון מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כןן! חח אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? ממ..אתם לא רוצים לדעת חח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? ארבע . קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "יערה ,את יכולה להתחבר לאייסי שניה ,זאת ורד " ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מייקל [אח שלי] מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? בפגטי למה אתם אוהבים את הבית? ככה O.0 באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? פנטהאוז באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מהענקיים האלה הארוכים . כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? שלוש פעמים ,מרשל"צ אל באר טביה ומשם אל באר שבע . אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אמ פי 3 וסוללות האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? קרוב לעשר שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב וטלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שומדבר חח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 נפשות ,אח שלי ,אני וההוים שלי ,אחותי באה לפעמים מחולון אז אנחנו 5 . מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אנאערף מתישהו בבית חחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? אין מטלות בייתיות P: ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן..

../images/Emo3.gif

שם: רונקע תאריך לידה: 9.9.1993 מקום מגורים: ת"א צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור גובה: לאדעת נו. ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: בלאט~ איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי D: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אחותי~ מה עשה לך את היום? וידואים מפגרים של 30STM מי הרס לך את היום? אחותי~ החולשות שלך: אההה.... אני שונאת דיגדוגים~ נחשב? P: הפחדים שלך: ש30STM יתפרקו/מאט יעזוב לתמיד/אה..משהו בקשר למשפחה...אה כע, שמישהו מהם חס וחלילה ימות. הפיצה המושלמת שלך: גבינה בולגרית יאמי~ מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לעבור אותה בכיף~ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני צריכה לצחצח שיניים D: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ידיים XD מתי אתה הולך לישון? דיי מאוחר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: שהייתי קטנה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאחי^^ פפסי או קולה: קולה!@#!@ אבל פפסי זו חלופה לא פחות טובה P: מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלנס~!!@!# ברגר זה סתם חיקוי~ דייט לבד או בקבוצות: קבוצה~ יש לי פחד מאחד על אחד S: ליפטון אייס תיי או נאסטי: אהמ,אני מכירה רק את נאסטי P: שוקולד או וניל: וניל#W$#%^# קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו~~@!@~~!!! מעשן: פיכ. מקלל: דאמ וכאלה נחשבים לקללות? O: מתקלח כל יום? ברור נו~ התאהבת פעם? לא תודה. אתה מאוהב עכשיו? לאלאלאלא~ רוצה ללמוד במכללה? יש לי ברירה? היית רוצה להתחתן? לא בעשר השנים הקרובות~ אתה מאמין בעצמך? לא ממש אתה מקבל הפרעות נפשיות? יאפ D: אתה פריק של בריאות? לאממש~ אתה מסתדר עם ההורים? הא..בערך אתה אוהב ברקים? כן,זה עושה לי אקסטזה XDDDD אתה מנגן על משהו? שולחן,נחשב? D: בחודש האחרון: נייט שתית אלכוהול? כע~ עישנת? פיכ לא סמים? פיכ נייט יצאת לדייט? משהו כזה נדלקת על מישהו? כע~ רחיצה בעירום? אז רחיצה עם בגדים? XD גנבת משהו? כשהייתי קטנעה,גנבתי מסטיק O: (עד היום אני מתייסרת בגלל זה XD) היתשכרת פעם? בערך~ קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? בגן אולי D: גנבת מחנות פעם? כע רצית למות? יאפ נפגעת ממישהו? יאפ מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו בטניס~ איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב,אנגליה,איטליה.. צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב? חום~ ארוך או קצר? קצר~ גובה? 1.88 משקל? ## מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שבועות LOL אכלת? לפני שעתיים@ התנשקת? !! התאהבת? && נשבר לך הלב? $% צחקת? היום? בכית? אתמול~ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול@@ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול~~ חיבקת מישהו/י? אתמול נו## עישנת?אפעם שתית משקה אלכוהולי? לפני המון זמן~ השתכרת? % שכבת עם מישהו/י? XDDD היית במועדון? ^^ לבשת חצאית? >< קנית בגד? לאזוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול? הקדישו לך שיר? אפעם? שיפרו לך את המצברוח? היום~ מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כעכע מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא יודעת,לא בודקת D: האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / על? ההורים! כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4-5 >< קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? נסטי שאלה אם אני רואה בוסטן ליגל~ ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? - מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות~ איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל דבר שלא קשור בירקות~ למה אתם אוהבים את הבית? מי אמר? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה משעממת~ באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? צריף? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים-שלוש אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב D: האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כע,דודים שלי יש שם יותר מה לעשות~ כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כמה שנים;; כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב וטלוויזיה? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף והחלב. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ההורים ואחותי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בערב~ ולפעמים לא יוצא לי לעשות>< אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? פחים,להרים את הבית לשטיפה,כיור=מדיח וכביסה לתלייה~ ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לא ממש~ יאי,סיימתי! :)

FFTL

New member
אני שונאת שאלונים ארוכים../images/Emo10.gif

שם: ליעד
תאריך לידה:2.11 - זה התאריך של תומאס מהמורדים!#%^! אמג!#$$^ מקום מגורים:שרון צפוןD: צבע עיניים: חום.
צבע שער: חום.
גובה: לא מדברים עלזה
ימני או שמאלי? ימני בכתיבה, שמאלי בחשיבה!
המוצא שלך:
איזה נעליים לבשת היום?עדיין לא לבשתי. מוקדם O: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?האישה. מה עשה לך את היום?
מי הרס לך את היום?
החולשות שלך:
הפחדים שלך:לא מדברים עלזה פה. הפיצה המושלמת שלך:בלי תוספות!#
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להתאבד? :ם המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מי זוכר. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?אפשר לכתוב דברים כחולים? D: מתי אתה הולך לישון?בזמן האחרון 4-3.
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:גם עלזה לא מדברים
פפסי או קולה:פאנטה.
מקדונלדס או ברגר קינק:מק.
דייט לבד או בקבוצות:מה..
ליפטון אייס תיי או נאסטי:אייסתי. נאסטי זה מ-ג-ע-י-ל!
שוקולד או וניל:וניל.
קפוצ'ינו או קפה:
מעשן:כבר לא!@# D: מקלל:כן.
שר:לא.
מתקלח כל יום?אם יש זמן.
התאהבת פעם?כן.. אתה מאוהב עכשיו?כן.. רוצה ללמוד במכללה?כשיבוא הזמן אחשוב עלזה. היית רוצה להתחתן?המ. לא. אתה מאמין בעצמך?לא. אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא..>< אתה פריק של בריאות?ממש לא.. אתה מסתדר עם ההורים?לפעמים. אתה אוהב ברקים?כן. אתה מנגן על משהו?יאפ.
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?נופ.
עישנת?רגע שאני אעשה חישוב..ישמצב שכן.
סמים?חלילה. יצאת לדייט?לא. >< נדלקת על מישהו?כן
רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא.. קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?כן
גנבת מחנות פעם?כן
רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?
איזו ארץ תרצה לבקר?פינלנד, תאילנד\ אוסטרליה@#%@$& צבע עיניים אהוב?כחול.
צבע שיער אהוב?אדום
ארוך או קצר?תלוי למי D: גובה?תלוי למי.
משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?אתמול התנשקת?מיזוכר התאהבת?כיתה ח':] נשבר לך הלב? צחקת?אתמול.. בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י?המ. שלשום עישנת?ב20 חודש שעבר:] שתית משקה אלכוהולי?ב..המ..לא זוכרת..חודש שעבר. השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?
לבשת חצאית?גן? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?אתמול בניצנים
שיפרו לך את המצברוח?
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?כן..
האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?200.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?כלום D: קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?האישה, לא מפרטים.
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?נועמ. D: מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?המ. שניצל..
למה אתם אוהבים את הבית?מישו אמר שאוהבים? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה שוממת
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?אפעם. :] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אייפוד. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כן..ככה! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?15 שנים
כשאתם חולים ולא באים לבצפר, מה אתם עושים בבית?מחשב\אוכל\טיוי! :] אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אבאמא ו4 אחים כולל אותי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?יום לפני..באותו יום[בבצפר]. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הודגש באמצעות מדגישומטיק

FFTL

New member
בא לי להתלהבבבבב D:

עהא
סתם כי היום תפרו לי וזה
אעהא!#% וזה 3 אחים..לא 4. X_X כמה אפשר לסבול? -.-

MyTearsDontFall

New member
ייאלה ^^"

שם: עדי תאריך לידה:15.10 מקום מגורים:מודיעין צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.60 ימני או שמאלי?ימינית המוצא שלך: נמ. חצי בולגרייה, רבע מצריה, רבע איטלקיה. :// מסובך. איזה נעליים לבשת היום?לא לבשתי אני יחפפפפפה P: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?ממ על היום בערב, מסיבה. D: מה עשה לך את היום?עדיין אף אחד. מי הרס לך את היום?גמאף אחד. החולשות שלך:ממ.יש הרבה הפחדים שלך:גבהים, מקומות סגורים וחרקים. הפיצה המושלמת שלך: פטריות ובצל חחחחחח מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:חבר למשך יותר מחודש#@@! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:צריך לחזור לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?: ?! חיוך או הצחוק לאדעת משהו בפה. מתי אתה הולך לישון?משתנה כל יום, בעיקרון ב1 וחצי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:ממ..אין לי מושג ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: מממ פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:בורגר ראנץ! דייט לבד או בקבוצות:עדיף דאבל ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:אייסקפה!11 מעשן:לא מקלל: חחחח המון שר: גם מתקלח כל יום?משתדלת חחחחח התאהבת פעם?כע אתה מאוהב עכשיו?לא בטוח רוצה ללמוד במכללה?לאדעת היית רוצה להתחתן?כע אתה מאמין בעצמך?ממ כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?חחחחחחח יותר מדי XD אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לפעמים אתה אוהב ברקים?כעכע ^^ אתה מנגן על משהו?גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?ממ לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?נאא נדלקת על מישהו?חח כע רחיצה בעירום?כן!במקלחחחחחת D: גנבת משהו?מ לא היתשכרת פעם?כע קראו לך טיזר? ?! הרביצו לך פעם?מ כן גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?חח לא, אולי רק בצחוק נפגעת ממישהו?הרבה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? סופרמןןן! איזו ארץ תרצה לבקר?טיול מסביב לעולם! צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?לא משנה ארוך או קצר?ארוך גובה?לאכפת לי משקל?חח לאדעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?ממש לפנ כמה דקות התנשקת?ממ לפני חודש התאהבת?לפני...כמה חודשים נשבר לך הלב?לפני כמה חודשים צחקת?אתמול בכית?לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא קרה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? קרה, לפני די הרבה זמן חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?בחיים לא שתית משקה אלכוהולי?ואו. לפני כמה חודשים השתכרת?כמה חודשים שכבת עם מישהו/י?---- היית במועדון?לפני שבועיים וחצי לבשת חצאית?ממש היום חחח קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא אמרתי הקדישו לך שיר?חחח...לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח?כל יום D: מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דיי.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?חחחחחחחחחח לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?250 שקל חחח הרגו אותי!#!@ האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?מידיד שלי שיש היום מסיבה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?נועה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)מצלמה (((:) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?חח משהו בולגרי למה אתם אוהבים את הבית?ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דירה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?פעמיים כל עוד אני חייה. ומדוע זה.....אישי אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?Ipod שאין לי :// ואם כבר, פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא :// כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?כבר 9 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?ישנים כי אני חולה!או רואה טלוויזיה(ערוץ הילדיםP:) אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?ממ שיש לי פצעים בחניכיים אני שמה מלח מגרגרת ויורקת. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אני אבאמא ושתיי אחיותיי. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?להוציא ולהכניס כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כע

Pieces Mended

New member
-כי אין משהו יותר טוב לעשות עכשיו-../images/Emo55.gif

שם: הדר תאריך לידה: 15.1.92 מקום מגורים: המ ליד נהריה כזה... צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: אממ נראה לי 1.68 משהו כזה ימני או שמאלי? ימיני המוצא שלך: הוו כל מיני איזה נעליים לבשת היום? הלכתי יחפה. חשה קיבוצניקית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? הופעה של מיי כמ'. מה עשה לך את היום? שניצל תירס מי הרס לך את היום? הממ החולשות שלך: >< הפחדים שלך: ים! [נו החיות של הים וזה..
] הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם פטריות ההה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לנסות ה-ר-ב-ה דברים חדשים
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: 'אז התחילו למכור כרטיסים למיי כמ היום?' מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? חחחח אין לי שמץ מתי אתה הולך לישון? כל פעם בשעה אחרת. מתי שאני עיפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אממ ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חברה שלא ראיתי המון זמן כי היא גרה רחוק ;; פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: כמה שפחות משניהם דייט לבד או בקבוצות: כמה שיותר יותר טוב ליפטון אייס תיי או נאסטי: מיץ ענבים שוקולד או וניל: וניל
קפוצ'ינו או קפה: קפוצינו :]] מעשן: איכ מקלל: שמעצבנים אותי שר: שאף אחד לא שומע מתקלח כל יום? חובה לענות? התאהבת פעם? כן
אתה מאוהב עכשיו? לא
רוצה ללמוד במכללה? לא הכי היית רוצה להתחתן? נכון לעכשיו כן אתה מאמין בעצמך? בד"כ... אתה מקבל הפרעות נפשיות? XD אתה פריק של בריאות? אממ לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? רוב הזמן כן אתה אוהב ברקים? חחחחחחחחחח אתה מנגן על משהו? קצת גיטרה, לא משהו רציני בחודש האחרון: שתית אלכוהול? נייט עישנת? איכ סמים? לא יצאת לדייט? אפשר לומר נדלקת על מישהו? כן אבל עבר מהר רחיצה בעירום? בטטטטח, כל יום גנבת משהו? ששש היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? אעה הרביצו לך פעם? זה יותר אני מרביצה... ילדה אלימה! גנבת מחנות פעם? לאא רצית למות? לאלא נפגעת ממישהו? כן, הרבה פעמים|: מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו מגניב איזו ארץ תרצה לבקר? כל מקום שהוא לא ישראל |שפםגדול| צבע עיניים אהוב? ירוק! צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? הא? משקל? מה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה אכלת? עכשיו התנשקת? הוו התאהבת? הוווו נשבר לך הלב? הוהוהו צחקת? כל הזמן בכית? שילשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שבוע |: חיבקת מישהו/י? היום עישנת? די עם זה ><" שתית משקה אלכוהולי? שוב? השתכרת? לא נו שכבת עם מישהו/י? המ היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? לא זוכרת...לא מתה על חצאיות קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן הקדישו לך שיר? XD לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? שילשום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? בערך... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן! מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 נראה לי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כפרעליהם כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אתמול, מחברה ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? היום מחברה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) אסמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פנקייק. של אבא ! למה אתם אוהבים את הבית? כי יש לי חדר גדול לעצמי מה שלא היה לי בבית הקודם D: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? הממ וילה נראהלי|: נגיד ש... באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית של סבתא שלי ז"ל. עצוב מידי... כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? עברתי 3 פעמים... ואין לי כוח לחפור אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אמפי האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לאלא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מחשב, מוזיקה וזה... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? דבש עם לימון שיש כאב גרון מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא, אני, אחות, כלבה ודג חתיך מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? שיש אז אחר"צ אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לקפל כביסה וזה... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן הוא סבבה

ארוך...../images/Emo178.gif../images/Emo54.gif

שם: תמר תאריך לידה: 8.8.92 היום
מקום מגורים: גן יבנה צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: מטר שישים ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי פולניה וחצי מעורבת מאוד. איזה נעליים לבשת היום? הייתי יחפה כל היום. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על יום ההולדת שלי והרבה נוסטלגיה. מה עשה לך את היום? ברכות מחברים ומפורום דיבוב וקריינות שזכרו ואני אוהבת אותם!!
תודה מאיה!! מי הרס לך את היום? זה היום שלי! לא הורסים לי אותו! החולשות שלך: אני מעדיפה לא לחשוב עליהן היום... הפחדים שלך: לא מספרת. הפיצה המושלמת שלך: זיתים. אהה... וגם בולגרית זה טעים.
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לגבוה XD ולחזור לכושר. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "חייבת לשנות את הצלצול של השעון המעורר בפלאפון
" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אהה... אני לא שעירה? מתי אתה הולך לישון? כשאני עייפה אני הולכת לישון. זה יוצא בערך ב-12 בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אני די מאושרת היום ולא מתגעגעת יותר מדי!
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: -____- פפסי או קולה: מאז שראיתי פרסומת סמויה לפפסי קולה בסרט - אני שונאת את זה! אז קוקה קולה!
מקדונלדס או ברגר קינק: איכס! גושי ג'יפה מוגדלים בשקל עם צעצועים מצייצים! בעעע...
דייט לבד או בקבוצות: כן אתם ממש שואלים את הבנאדם הנכון...
ליפטון אייס תיי או נאסטי: כן. זהו.
שוקולד או וניל: שוקולד
קפוצ'ינו או קפה: אייס קפה!
טעים.. מעשן: לא מקלל: אני לא מקללת. אני משווה לאנשים מכוערים ומגעילים שאני שונאת.
שר: כן כשאני מנגנת בגיטרה אז אני גם שרה
מתקלח כל יום? כן! קיץ! איך לא?? התאהבת פעם? בג'ארד! אתה מאוהב עכשיו? כן! בג'ארד, אני פשוט מסתירה את זה מכם כי אתם תסכלו אותי בעון "פאנגירליות של ה"חתיך" בפורום של להקה שבה כל החברים מוצלחים וראויים להערצה".
רוצה ללמוד במכללה? כן. לא? היית רוצה להתחתן? כן. לא? אתה מאמין בעצמך? רוב הפעמים. אתה מקבל הפרעות נפשיות? אני מקבלת מחזור
אתה פריק של בריאות? לפעמים
אתה מסתדר עם ההורים? רוב הזמן. אנחנו חיים בשלום זה עם זה.
אתה אוהב ברקים? כן. הם הממים! רעמים לא! אתה מנגן על משהו? כן. על גיטרה
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן. נדלקתי עליו. רחיצה בעירום? באמבטיה גנבת משהו? גנבתי לאחותי חולצה. היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא. למה שיעשו את זה? הרביצו לך פעם? אחותי. והרבצתי לה חזרה. (אנחנו שתי ילדות בוגרות ומחונכות) גנבת מחנות פעם? פעם! קפיץ כזה עם פרצוף מחייך
רצית למות? לא נפגעת ממישהו? יכול להיות, לא זוכרת... מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? להיות שמחה! איזו ארץ תרצה לבקר? ניו זילנד, יוון, ארה"ב, אוסטרליה, תאילנד, ובאחד מהאיים האקזוטיים היפים האלה ששכחתי איך קוראים להם...
צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? כל עוד השיער לא שרוף ומפן כזה- הכל הולך! ארוך או קצר? על פנים יפות- הכל יפה! (ציטוט של סבתא שלי) גובה? -___- משקל? רזה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה
התנשקת? לא התאהבת? בג'ארד? נשבר לך הלב? לא... צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לחברות שלי שבירכו אותי ליומולדת, וגם לפורום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? החברות שלי לכבוד יום ההולדת...
חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? שלוק מבירה, לפני שנה...
השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא!! חבר'ה, מדברים כאן עליי. כבשים יותר קשוחות ממני!
(אין אייקון של כבשה) היית במועדון? לא... לבשת חצאית? קיץ שעבר אולי? קנית בגד? לפני שבוע בשוק...
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? בבת מצווה... חחחיייחההההה!!! שיפרו לך את המצברוח? היום!!! מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? רק לפני שבוע קיבלתי את הפלאפון הראשון שלי|נייד
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? אי פעם? לא. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? עוד לא קיבלתי בכלל! האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?אבא
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? ---------- קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחברה טובה שלי ששלחה לי מזל טוב ענקי וחמוד!! ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאבא. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, כל הסמסים נכשלים
איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? חביתת ירק
למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא מגן עליי מפני רוע הלב שבחוץ. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג'. בעצם אנחנו גרים בדו. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אוהל כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מת"א לירושלים, ואז לקיבוץ רמת רחל ואז לבית שמש
ואז לגן יבנה, ואז שוב דירה בגן יבנה... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אוכל...
האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? -__- כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנתיים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? שוכבים במיטה וממשיכים להיות חולים.
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? סבתא שלי מודרנית ואני אוהבת אותה! אני אוהבת אותך סבתא!! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? שני ההורים שלי שת אחיותי ואני (סה"כ 5) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? די לחופש להיות חופשי!
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את הסלון ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? לא כלכך, ואני עוברת דירה לאנשהו שנה הבאה כך שזה לא משנה..

עונה..........

שם: מרווה תאריך לידה: 08/07/90 מקום מגורים: מודיעין צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 150 ימני או שמאלי? ימיני המוצא שלך: רומני- גרמני איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר שחורות! על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על אף אחד מסוים מה עשה לך את היום? שקבלתי משהו מי הרס לך את היום? כאב ראש החולשות שלך: אני מתעצבנת מהר הפחדים שלך: מוות הפיצה המושלמת שלך: עם בצל מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: שיהיה לי חבר.... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אין לי כוחחחחחחח" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? העיניים מתי אתה הולך לישון? 11, 12 בלילה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לכיתה ו' ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לכלבה שלי, מאפי! פפסי או קולה: פפסי מקס מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: קצת.. שר: קצת מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? כן.. היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? בערך אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זאת אומרת "מקבל"?! אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן.. אתה אוהב ברקים? לא.. אתה מנגן על משהו? כן.. על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן, קצת.. עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן... קצת נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית איזו ארץ תרצה לבקר? שוייץ צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצר גובה? 170 משקל? 70 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר... אכלת? לפני שעה התנשקת? אף פעם לא נשיקה אמיתית התאהבת? אף פעם נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? לפני חצי שעה בערך בכית? היום בבוקר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? לפני שעתיים עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? לפני שבוע קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? אף פעם מה דעתך על מכת הסלולרי? סבבה האם את דבוקה לפלאפון? כן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא... בטעות מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? נראה לי 200 ומשהו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאבא שלי.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאבא שלי.. חחח מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל! למה אתם אוהבים את הבית? מה למה?! באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בצריף.... חחח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? בערך 4 פעמים... ולא זוכרת הייתי קטנה.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הMP4 שלי... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? מאז שנולדתי..... כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? רואים טלוויזיה או על המחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף... מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 כולל אני ואמא אבא ואחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושים.. חח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לעזור בניקיון הכללי ולסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן... הוא חביב אחחחחחחח זה היה ארוך!! הלכה לי הידדדדדדד :)

למעלה