שאלון

OOORRRRR

New member
וואוו ../images/Emo122.gif

שם: אור תאריך לידה:7.10 מקום מגורים:חולון צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה:1.50 ימני או שמאלי? ימינית המוצא שלך: ערקית ותוריכה איזה נעליים לבשת היום?כלוםם^^ על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על אחותי :S מה עשה לך את היום?שגיליתי שהוא נישאר שנה הבאה מי הרס לך את היום?אף אחד החולשות שלך: אה? הפחדים שלך:שאני יאבד מישהו שחשוב לי הפיצה המושלמת שלך: תירססססס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להוריד 5 קילו :S המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מה? מתי אתה הולך לישון? אתמול הלכתי לישון החמש הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: חחח אני די מתגעגעת לפדיחות שהיו לי ליפני שנתיים והיו לי הרבה מאוד פדיחות לא יודעת למה אבל אני רוצה לחזור לשם. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:אליו הרבה מאוד זמן לא ראיתי אותו :S פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: קבוצות-הכי צחוקים ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה: לא זה ולא זה מעשן:לא מקלל:חחחח מי שמכיר אותי יודע את התשובה שר:לא מתקלח כל יום? לא תמיד התאהבת פעם?יאפ אתה מאוהב עכשיו?יאפ רוצה ללמוד במכללה? מה?! אני בלחץ לומדת עכשיו היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? צריך אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחח יש לי הרבה כאלה אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לא תמיד אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?בקרוב גיטרהה בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן עישנת?לא סמים? בטחחח יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? ברוררררר גנבת משהו? חח כן היתשכרת פעם? פעם אחת קראו לך טיזר? אה?! הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת.. איזו ארץ תרצה לבקר? אמריקה- קליפורניה,ברזיל,תאילנד, ניו יור, ניו ג'רזי לאס וגאס ויש עוד הרהבה צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?שחור ארוך או קצר?ארוך גובה?שיהיה יותר גבוה ממני טוב זאת לא בעיה. משקל? אמ שיתאים לגובה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת?ליפני שעתיים התנשקת?לפני שבוע התאהבת? חצי שנה וזה נימשך עד עכשיו :\ נשבר לך הלב?בנתיים לא טפו טפו טפו צחקת? כל הזמן בכית?שילשום אני חושבת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חחחח אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת? חודש חודשיים שתית משקה אלכוהולי?יום שישי השתכרת?שלושה חודשים שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?לא לבשת חצאית? יום ראשון קנית בגד?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? אחותי ליפני איזה חודש :S שיפרו לך את המצברוח? וואי ליפני שבוע בערך ועד עכשיו החיוך לא יורד מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אחלה וכן למרות שהוא חרא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?400 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?4 ובקרוב זה יהיה חמש קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? עדן ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? רעות(אחותי) מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? של סבתא טבית :) למה אתם אוהבים את הבית? חחח כי... אין לי משוג באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?קוטג' זה קטן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?2 ומבת ים לחולון אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את כולו^^ האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?כןןןןןןןן לחברים של ההורים שלי יש וילה בצפון תל אביב כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?יושנים הרבה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אממ פאק זה מוזר עזבו מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אח אחות ו2 תוכים ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מה זה? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לנקות אבק ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?יאפפ פאקק אני לא מאמינה שעשיתי את זה ובטח שמישהו אחר יקרא את זה אני משעממת!!

o DaNiEl o

New member
עונה../images/Emo67.gif

שם: דניאל. תאריך לידה: 28.1.93 מקום מגורים: ר"ג. צבע עיניים: חום- ירוק
. צבע שער: חום גובה: לא יודעת
. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: המ, תימנייה,טריפולתאית[איך שלא רושמים ><], אפגנית ועיראקית
. איזה נעליים לבשת היום? *נעלת
. ועוד לא נעלתי
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על אוכל XD מה עשה לך את היום? אף אחד
. מי הרס לך את היום? הוא לא נהרס
החולשות שלך: המ, לא יודעת >< הפחדים שלך: מוות נדמה לי ~.~ הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים
. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לא עולה לי אחת לראש כרגע
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "אני עייפה" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? פיזי? המ.לא יודעת
. מתי אתה הולך לישון? כשיש בי"ס- 12, בחופש- 2\3\4\5 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא יודעת >< ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אף אחד ~,~ פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מעשן: לא. מקלל: כן. שר: לעצמי XD מתקלח כל יום? בד"כ כן. התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? נדמה לי >< היית רוצה להתחתן? אההא. אתה מאמין בעצמך? תלוי במה אתה מקבל הפרעות נפשיות? ממי? XD אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן ^^ אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? מקלחת נחשב?
גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא >< קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת ~.~ איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? אין >< צבע שיער אהוב? כנ"ל ארוך או קצר? המ זה תלוי בכל מיני דברים. גובה? לא יודעת X.X משקל? כבד
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה התנשקת? גילגול קודם נדמה לי~.~ התאהבת? חצי שנה נשבר לך הלב? אף פעם. צחקת? לפני 20 דקות בכית? היום, התעטשתי וירדו לי דמעות
. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם לא זוכרת >< חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? המ, בשבועות השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? לפני שנתיים X_X לבשת חצאית? בפסח קנית בגד? לפני שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת ~.~ הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת >< מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? הוא איתי כל הזמן
. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא שזכור לי
. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא יודעת >< האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "היום" מאבא ^^. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא, שלוש ושש דקות מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? המ, פשטידת תירס נדמה לי >< למה אתם אוהבים את הבית? כי זה בית
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה~.~ באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? פח זבל. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4 פעמים, מר"ג לבת-ים, מבת ים למודיעין, ממודיעין לר"ג, מר"ג לר"ג, ולא זוכרת את הסיבות~.~ אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב ^_____^ האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? המ כן, בגלל הגודל ~.~ כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

o DaNiEl o

New member
שכחתי לענות על כמה שאלות../images/Emo69.gif

כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 4 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה\במחשב\טלויזיה ^.^ אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לאזוכרת XD מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 3- אמא, אחותי ואני
. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בארבע בד"כ >< אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? זה לא משהו קבוע, אבל בד"כ לרדת לזרוק את הזבל\ לשטוף כלים\ללכת לקנות משהו ~.~ ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן
.

PATD

New member
חחח מעניין אם מישהו יקרא

שם: תמררר תאריך לידה:24.9.89
מקום מגורים:מבשרת
צבע עיניים: חום צבע שער: חום-בלונדיני-ורוד-ירוק-צהוב-אדום-כחול
גובה: 175 או יותר
ימני או שמאלי? ימנית D: המוצא שלך: מממ זה ארוך חח איזה נעליים לבשת היום?לא לבשתי
כל היום הייתי בבית חחח על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?מממ על זה שאני נוסעת עוד 9 ימים ללונדון!!!!!1
מה עשה לך את היום?הטלויזיה
מי הרס לך את היום?אפחד החולשות שלך:וואי כ"כ חולשה לאוכל שזה מטורףףף.. מממ ואני מפתחת אובססיות רציניות.. אה! ואני סטוקרית
הפחדים שלך:חח הרבה בעיקר מג'וקים וחרקים מגעילים כאלה
הפיצה המושלמת שלך:של אמא איך שהיא יוצאת מהתנור
ופיצה עגבניה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:ממ להוציא את הכי טוב שאני יכולה מכל דבר
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"מה השעה?!" או "איזה שיר זה?
" חהחהחה
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?ממ וואי לא יודעת
מתי אתה הולך לישון?הכי יכולה שאני יכולה חחח למרות שבדרכ זה דיי מוקדם
הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:הממ לאיך שהיה פעם בעיר ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:לאף אחד מסויים חחח פפסי או קולה:קולה. דה
מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדסס יאמי
אבל הכי טעים בורגרס בר D: דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאאאאסטי שוקולד או וניל:ממ תלוי מתי.. בגלידה בדרכ וניל
קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו
מעשן:איו לא מקלל:דההה שר:אהא DDD: מי לא?! מתקלח כל יום?דהה התאהבת פעם?ממ לא אתה מאוהב עכשיו?נופ רוצה ללמוד במכללה?יאפ! היית רוצה להתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?אהא אתה מקבל הפרעות נפשיות?חחח אתן רובן אתה פריק של בריאות?ממממש לא אתה מסתדר עם ההורים?לרוב כן אתה אוהב ברקים?לא פיתחתי לגביהם שום רגשות
אתה מנגן על משהו?הלוואי..על תופים או גיטרה\ באס בחודש האחרון: שתית אלכוהול?אינדיד
עישנת?נהההה סמים?NEVER יצאת לדייט?נופ
נדלקת על מישהו?ממ לא ממש רחיצה בעירום?חחח לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?בערך קראו לך טיזר?כן הרביצו לך פעם?חחחח בטח גנבת מחנות פעם?יאפ רצית למות?לא משהו רציני חחח נפגעת ממישהו?יאפ מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?מממ גרפיקאית עורכת או משו כזה
איזו ארץ תרצה לבקר?ממ בכמה שיותר חחח צבע עיניים אהוב?לא כזה משנה צבע שיער אהוב?שחור\חום ארוך או קצר?ארוך גובה?גבוהה
משקל?רזה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול
אכלת?לפני חמש דק אכלתי מנגו
התנשקת?וואו מזמן חחח התאהבת?אפעם נשבר לך הלב?אפעם צחקת?היום בכית?ממ לא זוכרת
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?ממ לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנל חיבקת מישהו/י?לפני 10 דק חח עישנת?לא מעשנתתתתתתתתתתתת שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה ימים השתכרת?מזמןןןןןן שכבת עם מישהו/י?אפעם
היית במועדון?וואו מזמן חחח לבשת חצאית?לפני שבוע בערך קנית בגד?לפני כמה ימים :)) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?בטח בימים האחרונים הקדישו לך שיר?טחחח לא יודעת שיפרו לך את המצברוח?ממ לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?ממש לא.. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא שזכור לי
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?טחח ממש לא גבוהה בטח 100 ומשו... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?ממ איזה 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"תמר אנחנו עולים על הכדור המתגלגל והעף אם משהו קורה שוקר מורישה לך את הדיסק של לינקין.."
מעדן חח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?מאבא לפני שעה בערך מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?מממ פיצה וסלט למה אתם אוהבים את הבית?למה לא? חחח באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?מממ חצי מדו
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?שיכון כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?איזה 4 ולא זוכרת חחח אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?אייפוד האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?נופ. כי אני אוהבת את הבית שלי
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?ממ יותר מ-3 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?טלויזיה, מחשב, מוזיקה, אוכל
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?טחח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?5 כולל אותי..הורים, אחות גדולה,אני ואחי הקטן.. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושההההה D: אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?להוריד את הזבל
ולסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?י א פ

FFTL

New member
את גבוהה!#@%@$&*% ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כיף לך. ;;;;;[

its only ma

New member
החלטתי לענות למרות שקשה...=\=]

שם: עדי כהן תאריך לידה: 15.11.93 מקום מגורים: קרית אונו צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור גובה: 1.60 בערך... ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: חצי מרוקאית [!!!] חצי עיראקית... איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על יפית מה עשה לך את היום? יותר נכון מה...הגיטרה שלי...=] מי הרס לך את היום? אפחד החולשות שלך: אמ...הרבה... הפחדים שלך: אמ...מלא... הפיצה המושלמת שלך: פיצה בלי תוספות עם התבלין הזזה...נו, איך קוראים לו...?! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשתפר בלימודים [?] המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני לא כל כך חושבת... כשאני מתעוררת...אני מסטולה
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אמ... הידים בלהקליד?! XD אין... מתי אתה הולך לישון? 12 ו......... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אמ....אין... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ליפית פפסי או קולה: פפסי מקדונלדס או ברגר קינק: אפעם לא אכלתי בברגרקינג...XD=] דייט לבד או בקבוצות: אמ... בקבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי מזה השאלות האלה?!?! שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: כלום... מעשן:לא מקלל: קצת...
שר:כן...כולם יכולים לשיר...השאלה איך...=] מתקלח כל יום? התאהבת פעם? לא... אתה מאוהב עכשיו? מנסה לפענח... רוצה ללמוד במכללה?לא היית רוצה להתחתן? כן! אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחח מה?! אתה פריק של בריאות? נהההההההה... אתה מסתדר עם ההורים? כהה..=] אתה אוהב ברקים?נחמד... אתה מנגן על משהו? גיטרה ופסנטר בחודש האחרון: שתית אלכוהול? וירקתי אותו כי הוא היה מגעיל... עישנת? לא! סמים? לאאא! יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא!!! גנבת משהו? לאאאא! היתשכרת פעם? לא.. קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם? החזירו לי...=] גנבת מחנות פעם? לאא! רצית למות? לא...=] נפגעת ממישהו? כן... מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משו במוזיקה איזו ארץ תרצה לבקר? שוויץ צבע עיניים אהוב? צבע יפה...=] צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי?! משקל? ^ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? היום לפני שעה בערך...אויש אני באמת רעבה... התנשקת? אפעם התאהבת? ?! נשבר לך הלב? אפעם צחקת? לפני כמה דקות בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים...אם אני זוכרת נכון.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ?! חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? שבת שעברה השתכרת? אפעם!!!!! שכבת עם מישהו/י? אפעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 היית במועדון?לפני כמה שנים טובותת בבת מצוה...XD לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? ?! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? פני כמה ימים אם אמרתי שאני אוהבת מישו...[ז"א אם אני זוכרת נכון] הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? ?!?! האם את דבוקה לפלאפון? נהההה... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן... מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לוזוכרת... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים... כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? נמ.... 2 XD קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אחותי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?בת דודה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ויומן... איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אפונה...=] למה אתם אוהבים את הבית? כי אני אוהבת תבית... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בבניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בקראוון כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא עברתי... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? א... מחשב עם אינטרנט ואז הייתי אומרת לאנשים שיבואו לקחת אותי בעזרת המסנג'ר...=] האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא... כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 13 כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?חיחי רואים שמי שכתב את זה היה משועמם...ואני בחופש... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?דבש עם בצל...[אני לא, אחותי כן...] מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני ועוד 2 אחיות אבא ואמא...=] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לפעמים בבצפר ולפעמים...נמ.......... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?אמ... כל מיני......... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן!!!!!!!!!!!!!!
יאי הוכחתי לעצמי שאני יכולה!=] מילאתי את זה! למרות שאפחד לא הולך לקרוא את זה!!!!!!!!XD

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif טוב גמני עונה

שם: ג'ו מילר תאריך לידה: 18.2.90 מקום מגורים: מודיעין
צבע עיניים: חום ירוק צבע שער: חום ממש כהה גובה: 1.67 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי מרוקאית, רבע טריפוליטאית ורבע אלג'יראית איזה נעליים לבשת היום? נעלי בית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חברות שלי שחזרו מפולין מה עשה לך את היום? דיברתי עם חברה שלי מי הרס לך את היום? מישהי שאמרה ש30STM וMCR גרועים הכי מעניין שהיא זאת שגרמה לי לשמוע אותם החולשות שלך: אהמ חליפה ונעליים הפחדים שלך: גבהים וחושך הפיצה המושלמת שלך: דאבל גבינה, בולגרית ועגבניות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אהמ לאדעת אולי רישיון המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שיטנס אני רוצה לישון
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הציפורניים שלי[?!] נו לאדעת אולי השיער שלי הוא ארוך מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אהמ לאדעת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לחברות שחזרו מפולין פפסי או קולה: קוקה קולה לנצח עד הרצח!!! מקדונלדס או ברגר קינק: אהמ לא משנה לי אני שונאת המבורגר דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: אפחד קפוצ'ינו או קפה: שוקו
מעשן: לא יאק
מקלל: הרבההההה שר: לא מתקלח כל יום? לא,רק בראש חודש
סתם סתם בטח כל יום התאהבת פעם? לא אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אהמ כן היית רוצה להתחתן? כה אתה מאמין בעצמך? כה אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה??? אתה פריק של בריאות? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? בערך אתה אוהב ברקים? אוקע... אתה מנגן על משהו? יותר מזייפת על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? קידוש נחשב??? עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? כל יום גנבת משהו?לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם? פעם גנבת מחנות פעם? כה
רצית למות? כה נפגעת ממישהו? כה מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מנתחת פלסטית איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה, סין, מרוקו, צרפת, ארה"ב, קנדה, ברזיל ועוד... צבע עיניים אהוב? ירוק
צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? יותר ממני נגיד 1.70 ומעלה משקל? מה??? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לאדעת, שלשום אכלת? לפני כמה שעות התנשקת? לא זוכרת התאהבת? לאדעת נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? אהמ לא זוכרת בטח היום בכית? אהמ לפני כמה ימים אולי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? לפני כמה ימים עישנת? אף פעם!!! שתית משקה אלכוהולי? יום שישי [קידוש] השתכרת? אף פעם, זה יותר מצחיק לראות אנשים אחרים משתכרים
שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לא זוכרת, שונאת מועדונים לבשת חצאית? אווו מזמן לפני כמה שנים טובות
קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת הקדישו לך שיר? אהמ לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אהמ אני לא מסוגלת להסתדר בלי פלאפון אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא, אני מתה בלעדיו מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכרת 200 ש"ח אולי
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4/5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאורנג'
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אהמ אבא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פסטה מוקרמת ולזניה למה אתם אוהבים את הבית? כי ככה באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה עם גינה יאקנס יותר מידי ג'וקים כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4, מלוד, ללוד, למודיעין, למודיעין ועוד פעם בתוך מודיעין, כי ההורים שלי אוהבים לארוז ולפרוק [קרציות] אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? פלאפון/מחשב/MP4 אחד מאלה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כה, אני רוצה לגור בארמון בקינגהאם
, כי מי לא רוצה לגור שם??? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? אהמ חצי שנה בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר, מה אתם עושים בבית? מתחמקים מטלפונים של אמא שרוצה שאני יעשה דברים בבית אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא, אבא ואחי אנחנו 4 אנשים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? מתי שבא לי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? איזה לא ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כה הוא נחמד

עונה

שם: מור מקום מגורים: נגב צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.71 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא יודעת מה עשה לך את היום? ידיד מי הרס לך את היום? הרופא החולשות שלך: פטיש כאילו ? ראסטות הפחדים שלך: גוקים הפיצה המושלמת שלך: לא מתה על זה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לסיים כמה דברים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אם יש לי זמן לחזור לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? גמישות מתי אתה הולך לישון? תלוי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: המון רגעים ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חברים קרובים פפסי או קולה: כלום מקדונלדס או ברגר קינק: מק דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: כלום מעשן: לפעמים מקלל: מי לא שר: כן מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? כרגע לא היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? כן יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? כן גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית איזו ארץ תרצה לבקר? דרום אמריקה צבע עיניים אהוב? חום צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.71 משקל? 52 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה אכלת? שעתיים התנשקת? המון זמן לא התאהבת? שנה + נשבר לך הלב? שנה צחקת? תמיד בכית? שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? לא זוכרת שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? חודש לבשת חצאית? שבועיים קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1000 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? משנה ? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? משנה ? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל למה אתם אוהבים את הבית? כי אין כמו הבית ? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קומות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? טלויזיה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 8 כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? פרשתי

יאללה נו, כי אין לי חיים ../images/Emo3.gif

שם: שני סופר תאריך לידה:1.5.1990 מקום מגורים: אורנית צבע עיניים: חום
צבע שער: חום
גובה: 1.58 ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: אני בעיקרון מהארץ. אבל.. אהה.. חצי עיראקית חצי פולניה אז תיזהרו ממני, אני אדחוף לכם אוכל לפה בכוח איזה נעליים לבשת היום? נעלי סקט חומות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על זה שאני מאוד רוצה חבר, ועל ההופעה הקרבה- שאני חייבת להכין לי את הסוויטשירט שאני רוצה מה עשה לך את היום?היום? המממ.. היומולדת של חברה שלי והמתנה שקיבלתי באיחור של שלושה חודשים מי הרס לך את היום? אפחד. החולשות שלך: חושך, והמשקל שלי, והמראה שלי בכלל הפחדים שלך: ח-ו-ש-ך. וגם בושות אני מפחדת לעשות לעצמי בושות הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם תירס. יאם
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לרדת את מה שאני רוצה במשקל, לראות את שלושים בהופעה, להשיג מישהו ו..כמובן לעשות עבודה טובה בתערוכת גמר, לסיים את התיכון הכי טוב שאפשר, להתקבל לתפקיד טוב בצבא המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף נו מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? יש לי עיניים גדולות, וציצים גדולים
(מה?! מה?! זה נכון) מתי אתה הולך לישון? המממ.. בחופשים. .אני יכולה גם ללכת לישון ב-5. בדר"כ.. בערך ב11 בלילה. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: רגע? המממ.. לא יודעת הטיסה לאיטליה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אפחד במיוחד פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא יודעת שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: איכ ואיכ מעשן:לא מקלל: כן שר: חח רק לעצמי מתקלח כל יום? אכן התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? הממ.. כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? ככה ככה אתה מקבל הפרעות נפשיות? מזתומרת מקבלת? חחח איזו שאלה מנוסחת רע אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? ככה ככה אתה אוהב ברקים? יאפ אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אכן עישנת? לא איכ, נרגילה כן סמים? איכ לאלאאלאלאלאלא יצאת לדייט? לא
נדלקת על מישהו? הממ.. לא רחיצה בעירום? חח מקלחת נחשב? גנבת משהו? לא חס וחלילה היתשכרת פעם? הווווו כןןן קראו לך טיזר? הממ לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן, אבל בטעות, פלאפל.. פשוט שכחתי לשלם.. רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב, ספרד, יפן בערך כל העולם
צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שחור, סגול? ארוך או קצר? ארוך גובה? לא יודעת משקל? לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? לפני.. חודש.. נשיקה ראשונה.. (אני איטית אני איטית! בגיל 17, אז מה?! ) התאהבת? שנה נשבר לך הלב? שנה צחקת? היום.. יואו כל כך הרבה בכית? לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אוהב אוהב אוהב? לפני חודש, סתם כזה חיבוב? היום חיבקת מישהו/י ? היום! עישנת? בחיים לא. שתית משקה אלכוהולי? לפני.. אההההה... המממ.. שבועיים ככה השתכרת? פווווווווווו.. חודש? שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? שבועיים לבשת חצאית? לפני 5 שנים חחחח קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שנה הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא כל הזמן אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? הרבה. בואו לא נדבר על זה האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? 4.20 מחברתי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, שעון מעורר ומוזיקה איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אמא לא מכינה טוב.. של סבתא.. פלפל ממולא למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בו את החדר שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בבית שלי. אני אוהבת אותו. חבל שאנחנו עוברים באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3, פעמיים בתוך פ"ת ואז לאורנית אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? לא יודעת האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 5 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? טלוויזיה מחשב, ציור.. שטויות כאלה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא, אחותי ואחי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חהחהחה שיעורי בית, לא הביאו לי שיעורי בית כבר שנתיים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר ולהכניס כלים למדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?לא

Broken sound

New member
סתם כיבאלי שאלון

שם: שני תאריך לידה:29.7.1991 מקום מגורים: מודיעין צבע עיניים: חום צבע שער: מתחלף גובה: 1.68 אני חושבת ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: תוניסיי ואשכנזי איזה נעליים לבשת היום? די הייתי כל היום בבית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? חשבתי על הכאבי שיניים המטורפים שלי מה עשה לך את היום? ממכלום מי הרס לך את היום? השיניים החולשות שלך: ממ, יו יש הרבה, פסיפלורה, בנים, שיניים ישרות, מוזיקה טובה ואעע,יש עוד הרבה הפחדים שלך: מוות הפיצה המושלמת שלך: תירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: ממ להרזות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני רוצה לחזור לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עיניים אני חשובת מתי אתה הולך לישון? 3-4-5 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ואו יש הרבה. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: סבתא פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר דייט לבד או בקבוצות: תלוי,גם וגם ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסיי
שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן:כן מקלל:כןכן. שר:בטח מתקלח כל יום?יאפ התאהבת פעם?יאפ אתה מאוהב עכשיו?נופ רוצה ללמוד במכללה?יאפ היית רוצה להתחתן?ממ,יש מצב אתה מאמין בעצמך?אפשר להגיד אתה מקבל הפרעות נפשיות?חח יש מצב כזה אתה פריק של בריאות?נופ אתה מסתדר עם ההורים?יאפ אתה אוהב ברקים?כן>< אתה מנגן על משהו?ממ,לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כע עישנת?כע סמים? יצאת לדייט?נופ נדלקת על מישהו?הוכןD: רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?ממ..>< היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?כן רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מעצבת פנים אני חושבת. או משהו בסיגנון איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב. צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?כל צבע אפשרי ארוך או קצר? תלוי למי גובה?1.68 משקל?- מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 10דקות בערך אכלת?7 התנשקת?לאזוכרת התאהבת?שנה שעברה אני חושבת נשבר לך הלב?כנ"ל צחקת?ממ, אתמול בכית?היום,השיניים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן הזמן>< מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?גם>< חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?היום שתית משקה אלכוהולי?היום השתכרת?ממ,לפני...שבוע/שבועיים משהו כזה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?ואו, ממזמן, לבשת חצאית? קנית בגד?לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר? טל כתב עליי שיר לא מזמן,זה היה נחמד שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?הו כןןן33> אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לצערי מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? ממ לאדעת. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?נופ כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? לפני 10 דקות, מאופיר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?נטע, לפני שעה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)הודעות+שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?פסטה>< למה אתם אוהבים את הבית? אני לא אוהבת את הבית, חח סתם,יש בו מחשב באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לאדעת,משהו ממש מעפן כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?יו מלאאא,המשמעותי ביותר היה לפני שנה, מירושלים למודיעין אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מוזיקה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא,הכי טוב בבית כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?ממ, כמה חודשים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים, טלווזיה, מוזיקה, מחשב, ספר טוב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אממ מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?6, אבא אמא אני גיא סתיו ודניאל, אה וקימי הכלבה מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בלילה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?כלום ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?בטחחח>< ישלי עץ פסיפלורה

In Rehab

New member
נו טוב....../images/Emo221.gif

שם: דניאל תאריך לידה:6.7.91 מקום מגורים:כפר סבא צבע עיניים: שחור צבע שער: שחור גובה: 1.75+ ימני או שמאלי? שמאלי המוצא שלך: תימן[?] איזה נעליים לבשת היום?:וואנס משבצות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?:בתדודה שלי מה עשה לך את היום?:אמא מי הרס לך את היום?:דוד החולשות שלך:בלונדיניות ושוקולד לבן הפחדים שלך:שטושיו מהטינה יחכה לי מתחת לשמיכה
הפיצה המושלמת שלך:פטריות,זיתים ובצק פסטו מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:"אולי אני אשן עוד.." מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?:קוסם אינו מגלה את סודותיו
מתי אתה הולך לישון?:בחופש,3-4 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:יש הרבה... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:מישהי שאני מאוהב בה אבל לא רוצה אותי פפסי או קולה:מים מקדונלדס או ברגר קינק:סושי דייט לבד או בקבוצות:גם וגם ליפטון אייס תיי או נאסטי:נאסטי[חח זה נשמע כמו NASTY ] שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:שוקו מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:אני לא רוצה שיפרצו עוד מלחמות.. מתקלח כל יום?:בקיץ אפילו פעמיים התאהבת פעם?:עכשיו אתה מאוהב עכשיו?:כן רוצה ללמוד במכללה?:אולי.. היית רוצה להתחתן?:בעתיד,כן אתה מאמין בעצמך?:כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?:לא.. אתה פריק של בריאות?:לא.. אתה מסתדר עם ההורים?:לפעמים,כשהם מתנהגים יפה אתה אוהב ברקים?:כן אתה מנגן על משהו?:לא | סדגש|בחודש האחרון: שתית אלכוהול?:כן עישנת?:לא סמים?:לא יצאת לדייט?:לא נדלקת על מישהו?:כן רחיצה בעירום?:לא גנבת משהו?:לא היתשכרת פעם?:לא קראו לך טיזר?:תמיד הרביצו לך פעם?:כן גנבת מחנות פעם?:כן רצית למות?:כן נפגעת ממישהו?:ממש לא מזמן.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?:יש עוד זמן.. איזו ארץ תרצה לבקר?:יפן צבע עיניים אהוב?:כחול צבע שיער אהוב?:בלונד ארוך או קצר?:תלוי בנסיבות חח גובה?:כבר שאלתם לא? משקל?:אין לי שמץ.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?:היום אכלת?:היום התנשקת?:אוהו... התאהבת?:לפני חצי שנה ככה... נשבר לך הלב?:לפני חודש+ צחקת?:שלשום.. בכית?:עוד לא קרה דבר שגרם לי לבכות,באמת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?:לפני חודש+ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?:...... חיבקת מישהו/י?:היום עישנת?:אף פעם שתית משקה אלכוהולי?:היום השתכרת?:אף פעם שכבת עם מישהו/י?:אף פעם היית במועדון?:ממזמן.. לבשת חצאית?:לא. קנית בגד?:לא מזמן... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?:לפני חודש+ הקדישו לך שיר?:ממזמן.. שיפרו לך את המצברוח?:היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם אתה דבוק לפלאפון?:לא... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?:לא.. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?:1000+ האם אתה משלם מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?:הורים.. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?:הו,המוןן קח את הסלולרי, כנס להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?:מאחותי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?:אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?):הכל חח איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?:פסטה ושניצל למה אתם אוהבים את הבית?:כי הוא הבית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?:אממ דירה ממש גדולה עם גינה גדולה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?:דירה שוממת.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?:וואו,הייתה תקופה שעברנו בית כל 4 שנים.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?:אייפוד.. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?:ממש לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?:לא הרבה.. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?:טלוויזיה,כי במחשב אין עם מי לדבר. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?:אצל תימנים יש מרק עוף עם חילבה
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?:אבא,אמא,אחי,אחותי ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?:צהריים.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?:כלום כמעט.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?:כן.

גאד זה ארוך. ../images/Emo6.gif

שם: דנה תאריך לידה: 8/3/93 מקום מגורים: חולון צבע עיניים: חום בהיר צבע שער: חום גובה: מתקרב ל1.70 אם אני לא טועה. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: ממ אז ככה. חצי עירקית, רבע רומניה ורבע פולניה. כן OO" איזה נעליים לבשת היום? ואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לונדון. מה עשה לך את היום? בת דודה שלי [: מי הרס לך את היום? חברה שאני מאוד מאוד אוהבת. החולשות שלך: הגובה שלי, כל הדברים הקטנים שאני אוהבת ואני מניחה שעוד כמה שלא עולים לי כרגע. הפחדים שלך: מוות. הפיצה המושלמת שלך: ללא ספק תירס. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: ליצור קשר עם 30. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: 'למה הערתם אותי גאדמיט למה'. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? גבוהה, אני מניחה. עם שיער מאוד ארוך שהולך להגזם מחר. D: מתי אתה הולך לישון? ככל הנראה 4. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: סיום מחצית א', לפני שנה וחצי. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאותו בנאדם שעשה לי את היום הנל. פפסי או קולה: אני לא שותה מוגז. D: מקדונלדס או ברגר קינק: הייתי עונה מקדונלדס. אבל אכלתי לפני שבוע וזה נתקע לי בגרון כמו לא יודעת מה. אז אני מניחה שברגר קינג. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי. שוקולד או וניל: ללא ספק שוקולד. קפוצ'ינו או קפה: אייסקפה? מעשן: לא מקלל: ממ..
שר: נופ מתקלח כל יום? אכן התאהבת פעם? כנל אתה מאוהב עכשיו? אמורה להיות. >> רוצה ללמוד במכללה? כל דבר בזמנו היית רוצה להתחתן? בעתיד אתה מאמין בעצמך? לא משהו XD. לרוב לא. אתה מקבל הפרעות נפשיות? אע? אתה פריק של בריאות? ממממממש לא. D: אתה מסתדר עם ההורים? לרוב. אתה אוהב ברקים? מטוווווורפת עליהם. אתה מנגן על משהו? גיטרה. ועל הפיוזים של ההורים. ^^ בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא. עישנת? ממש לא. סמים? עוד יותר לא. יצאת לדייט? סוג של. נדלקת על מישהו? ממ. יש חבר וזה. ככה שטכנית לא.
רחיצה בעירום? אע? לא. גנבת משהו? הו לא. היתשכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? ממ לא. הרביצו לך פעם? חח כן XD. הלכתי מכות מכיתה ו'. זה היה כלכך מצחיק. גנבת מחנות פעם? נופ. רצית למות? לא באופן רציני. נפגעת ממישהו? הוו מאוד. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? יש לי עוד זמן להחליט. [: איזו ארץ תרצה לבקר? לונדון ב14. צבע עיניים אהוב? ירוק!$#%@!%@. צבע שיער אהוב? חום בהיר. ארוך או קצר? ארוך. גובה? ממוצע כזה. >< משקל? פחות 20 מהגובה. XD מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים. אכלת? לפני שתי דקות? D: התנשקת? ממ. התאהבת? נקסט. נשבר לך הלב? שנה. צחקת? היום. בכית? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום D::: אוי אני מגוונת. עישנת? אוי איכס. שתית משקה אלכוהולי? ממ לא תודה.
השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? הו הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת. לבשת חצאית? הו בפורים D:: הרגיש כלכך כיף להיות עוד פאקצה עם חצאית.
קנית בגד? בחיי שכבר כמעט שנתיים לא קניתי. אולי החודש אמא הכריחה וקניתי איזו אחת. אני פשוט שונאת קניונים, קניות, בגדים וכל מה שקשור לזה. D: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? המ.. בואו נגיד שעבר זמן טוב. הקדישו לך שיר? חח אמצע שנה בערך. שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע בדיוק. [: בכרמיאל. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? בואו נגיד שכבודו במקומו מונח. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? הו כן. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? מאה ומשהו.
האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הו אני עדיין עם אלפרד יקירי, שאגב חוגג בקרוב שנתיים וחצי. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? הראל, לפני שעתיים. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? ניצן יקירתי, רבע ל11 בערב. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) אסמסים. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הו שניצל ופסטה! D:: למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא פשוט הבית. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קומות. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, בתוך חולון. אותה שכונה גם האמת. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? סירה לחזור? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? ממש לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 3 שנים וחצי. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אם אני מגיעה למצב שאני לא הולכת אז גם אין לי כוח לקום מהמיטה. ככה שטלויזיה לרוב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ממ לא נראה לי שקיימות. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא אחות גדולה וכלבה. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לקראת 3. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? הו ממ. כל מיניי. תלוי במצב. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הו כן.
זה היה מתיש, יקיריי.
.

30STM

New member
גם אני רוצה D::::ף

שם: נועה. תאריך לידה: 21.4.1991 מקום מגורים: רעות. צבע עיניים: חום בהיר. צבע שער: חום. גובה: 1.70 ימני או שמאלי? ימנייה. המוצא שלך: רומנייה ומרוקאית. איזה נעליים לבשת היום? את הSEKTOR שלי [: על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליו
. מה עשה לך את היום? נשיקה ^^ מי הרס לך את היום? חאתם. עיצבן אותי. החולשות שלך: אינלי ביטחון עצמי בשיט. הפחדים שלך: שכולם שונאים אותי. הפיצה המושלמת שלך: WTF?! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: בנתיים השגתי... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לודעת... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ושוב, לודעת... מתי אתה הולך לישון? תלוי מתי אני צריכה לקום בבוקר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אל השעה 22:20 [: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אליו
. פפסי או קולה: אפחד מהם. מקדונלדס או ברגר קינק: אפחד מהם. דייט לבד או בקבוצות: תלוי מה המצברוח. ליפטון אייס תיי או נאסטי: בלעעע, אפחד מהם. שוקולד או וניל: שוניל!!!1 קפוצ'ינו או קפה: קפה. מעשן: לא. מקלל: תלוי מתי. [: שר: פחחחחח, לא. מתקלח כל יום? יאפ. התאהבת פעם? עדיין לא. אתה מאוהב עכשיו? בדרך לשם. רוצה ללמוד במכללה? לודעת... היית רוצה להתחתן? בהחלט. אתה מאמין בעצמך? לא. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא... אתה פריק של בריאות? לא. אתה מסתדר עם ההורים? פחות או יותר. אתה אוהב ברקים? כן, הם קולים!! אתה מנגן על משהו? נופ. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? נופ. עישנת? נופ. סמים? נופ. יצאת לדייט? נופ. נדלקת על מישהו? יאפ. רחיצה בעירום? לא... גנבת משהו? לא. השתכרת פעם? לא. קראו לך טיזר? ממממ... לא. הרביצו לך פעם? יאפ. גנבת מחנות פעם? כן, אבל אח"כ החזרתי כי הרגשתי לא נעים. רצית למות? יאפ. נפגעת ממישהו? יאפ. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אני עדיין לא יודעת. איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב D: או תאילנד וכל אלה.. D: צבע עיניים אהוב? כחול
. צבע שיער אהוב? חום/שחור. ארוך או קצר? תלוי למי. לבנים - קצר. גובה? בינוני. משקל? סביר. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 20 דק'. אכלת? לפני 30 דק'. התנשקת? לפני שעתיים. בערך. התאהבת? עדיין לא. נשבר לך הלב? לפני 10 חודשים. צחקת? לפני שעתיים. בכית? אתמול? שלשום? לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? וואע, לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא שזכור לי. חיבקת מישהו/י? לפני 10 דק'. עישנת? אני לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי? לא שותה אלכוהול. השתכרת? לא משתכרת. שכבת עם מישהו/י? עדיין לא שכבתי עם אפחד. היית במועדון? לא יצא לי עדיין להיות במועדון. לבשת חצאית? לפני חודש. קנית בגד? לפני שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת. הקדישו לך שיר? מממ... לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? היום. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? יחסית. האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן ;[ זה היה אבל. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 150ש"ח. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? נאממממממממ... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? נאממממממממממ... מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעות. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פירה עם אפונה D: למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא ביתי. סתם, לודעת. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? כולם אומרים וילה, אבל אני אומרת בית פרטי. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קראוון. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 3 פעמים. לכל מיני בסיסים. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? וואע, זה קשה. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לודעת. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? ת'אמת, לפני חודש, זה היה 10 שנים בול. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה או רובצת מול הטלוויזיה. או המחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לודעת. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? הורים, אח ואני. בחישוב מהיר 4. [יש לי עוד אח, אבל הוא נטש ועבר דירה ;[ ] מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בערב. כי אני שוכחת מזה. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לשטוף, להוריד ולתלות כביסה, לרוקן ולמלא ת'מדיח... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ.

ייאי שאלונים D::::

שם: מאיה תאריך לידה:31.5.94 מקום מגורים:כפ"סיטי צבע עיניים: ירוק מוזר צבע שער: חום גובה: 1.61 כמעט ימני או שמאלי? בידיים ימין בפוליטיקה שמאל המוצא שלך: קנדית איזה נעליים לבשת היום?האולסטאר השחור עם השרוכי-גולגלות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא ממש חשבתי על דברים (יו זה נשמע מטומטם) מה עשה לך את היום? אמא מי הרס לך את היום? דודה החולשות שלך: לא יודעת. הפחדים שלך: זוחלים/חלק מהמעופפים. הפיצה המושלמת שלך: זיתים ירוקים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להיות מי שאני ולא להיות מושפעת מאחרים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה?? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עיניים/גומות מתי אתה הולך לישון? כשיש לימודים - סביבות 23:00. כשאין - כשאני עייפה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: המחנה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חברה שלי שלא ראיתי כמעט חצי שנה פפסי או קולה: פפסי! (נראה כמה אנשים יגידו את זה גם.) מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג! (כנ"ל) דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: פסיבית כן מקלל: כן שר: גרוע, אבל לפעמים מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא. אוניברסיטה (עדיפות לטכניון) היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לפעמים אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? כן, אבל אין לי מורה אז אני לא. אני בחיפושים אחר מורה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? פסיבית כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? באמבטיה גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? מה זה?? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? בערך נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מורה למת' בפרויקט של אונ' בר אילן איזו ארץ תרצה לבקר? סקוטלנד צבע עיניים אהוב? כל דבר חוץ מחום/שחור צבע שיער אהוב? שחור סיני. בעצם גם שחור רגיל זה מעולה ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.61 כמעט. שאלתם את זה כבר לא?? משקל? ----- מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בצהריים אכלת? לפני חמש שעות התנשקת? 13.5 התאהבת? תחילת השנה נשבר לך הלב? 13.5 צחקת? מזמן. בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממ. לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מזמן חיבקת מישהו/י? את חברה שלי אתמול עישנת?פסיבית כל זמן שאני בחוץ שתית משקה אלכוהולי? לפני שלושה שבועות השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני שנתיים לבשת חצאית? שנה שעברה קנית בגד? לפני שבוע (ג'ינס ממש יפה מפולאנדבר) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת הקדישו לך שיר? לפני שלושה חודשים בערך שיפרו לך את המצברוח? לפני שבוע מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? סביבות ה-100 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? אמאבא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "נתת אתמול אוכל לדג?" מאמא ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות/סמסים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? הכל למה אתם אוהבים את הבית? כי אני מכירה אותו טוב מאוד באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מעברה כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, הבית שלי סבבה כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 13 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף/טוסט/תה מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אמא, אבא. ובסופי שבוע אח שלי ואחותי באים לבקר מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשמשעמם לי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לטאטא, לפנות מדיח, לנקות מדפים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה ^^

שם: אילנה תאריך לידה: 18.11.93 מקום מגורים: קרית גת >< צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: 1.72 >: ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רוסיה איזה נעליים לבשת היום? הממ.. כפכפים? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? ג'ארד *-* מה עשה לך את היום? שהורדתי הרבה אלבומים חדשים :) מי הרס לך את היום? החום, כרגיל. החולשות שלך: אני רגישה מאוד הפחדים שלך: לאבד את האנשים שחשובים לי הפיצה המושלמת שלך: טונה רטובה ורסק עגבניות
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להרזות. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני עייפה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אמ, הציצי?
מתי אתה הולך לישון? בסביבות 4 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כל רגע שהייתי מאושרת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא יודעת פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: חח מי לא? שר: יאפ מתקלח כל יום? אכן התאהבת פעם? אכן אתה מאוהב עכשיו? -לא ברור- רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? תלוי במצב אתה מקבל הפרעות נפשיות? אה? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? בערך אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? טורקיז צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? לא יותר נמוך ממני משקל? לא חשוב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הממ אתמול אכלת? היום התנשקת? חח התאהבת? כמה חודשים נשבר לך הלב? כל יום מחדש צחקת? היום בכית? לפני שבוע בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? ממזמן קנית בגד? לפני שלושה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא שזכור לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דיי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "תבואי שניה למחשב" מחברה שלי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאמא
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, הודעות ושעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? בשר ברוטב סיני למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא כיפי^^ באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קומות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, כשהייתי ממש ממש קטנה אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק עוף, ודבש עם לימון מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 7, אני אמא אבא אחי חברה שלו סבא וסבתא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? בלילה
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להוציא את הזבל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן :)

למעלה