היום ב-
אנשים

Amir Noy

New member
שיר יאפה P:

אני צריך עדיין לקנות את הלאבום הראשון שלה P: אממ..כה..היא באמת שונה... בכל ההבעות שלה,בפנים בכלילי... ובשיער שלה בעיקר D:

Amir Noy

New member
מישהו

אמר שחייבים לשמוע מטאל כל החיים? צריכים לגוון P: רוק,פאנק-רוק,אמה שאפלן /מגיע לה סגנון משלה/..

LadySilkworm

New member
אני לא אוהבת פופ

בסדר? ואני כן מגוונת, פשוט פופ זה אחד הז'אנרים שקשה לי מאוד להתחבר איתם ולדביקות שבהם.

Amir Noy

New member
אמממ...אכן..

פופ..זה זאנר מטומטם וחסר משמעות בעולמנו... אבל..זה לא סתם פופ..זה פופ איטלקי... אל תכלילי אותו כ"פופ" סתם ככה... כי לא כל הפופ זה דומה אחד לשני.. לא מצאתי בשירים שלה בתור "נמרחים".. ועובדה..אני לא אוהב פופ בכלל..ומצאתי בה מן פרצת דרך מסויימת, למשהו שהוא קצת שונה מן הרגיל.

../images/Emo45.gif בהחלט

היא גם לא סתם פופ, אני אישית נהנית מהאופרה שלה,היא שרה כ"כ נקי ולי אישית האופרה חודרת לנשמה

LadySilkworm

New member
אבל היא צרפתייה בכלל.

השירים באיטלקית[נקרא לזה ככה] הם די פופ, אבל לא ממש. כי זה משלב קודם כל, טקסטים טובים, שירה מדהימה וגם צירוף של מוזיקה קלאסית. אבל השיר שבקליפ הוא כן פופ, והוא פופ מהסוג שמנסה לחקות את ארה"ב.

Amir Noy

New member
אממ...

יש מטאל באיטלקית? (הכוונה ללהקות גדולות..) אממ...לווא דווקא לחכות את ארה"ב, אממ..השיר די פופי, אבל אני לא יודע אם הוא סוג של חיקוי, אבל פופי הוא די כן.. אבל בכל זאת..שיר נחמד =]

LadySilkworm

New member
אני לא מסכימה איתך בקשר לשיר

ומטאל באיטלקית.. אני מניחה שאתה לא מתכוונן ללהקות כמו לאקונה קויל P: הורדתי להקה ששרה בספרדית או משהו דומה, אני אבדוק מאיפה היא. :}}}

מממ האמת שאין לי מושג...סורי

לי יש רק את Carmine Meo אני לא יודעת איזה אלבום זה בדיוק אבל הוא פלטינה ^^ יש לי אותו ממש ממזמן,מגיל צעיר כ"כ אהבתי לשמוע אותה!
קול מדהים! בואו נציע גם אותה בתור סולנית שיכולה להחליף את טאריה!! האא!!

למעלה