היום ב-
אנשים

chrisu

New member
:\

למה אתה מדבר ככה, עידני? למה אתה לא יכול לפרגן לבחורה שהתאמצה ככ בחיפושים אחרי מישהי שהיא ככ אהבה ממבט ראשון? אני בחרתי לגלות תרגשות שלי בפומבי וזה לא קל, אל תהיה כזה!

פרקשון

New member
../images/Emo2.gif

היא מכירה גם אותי!!! נופר בורחים ביחד מהארץ כשחושבים על זה, האלמונית המפחידה הזאת בעצם עוזרת לי לממש את תכנית חיי! איטלה זה טוב?

chrisu

New member
עידןןןן

אל תהיה כזה!! אתמול כשבאת לבקר אותי באשדוד וישבנו יחד שעתיים[!!!] עודדת אותי לרשום לה את בפורום. תמכת בי, ולא חשבתי שהיום תתהפך, ותגיב בצורה כזו. מעליב :\

פרקשון

New member
שמעי בובה

אני יש לי בחורות מחכות בכל פינה אני לא שומר על קשר מחייב אלא אם כן אני מאוד רוצה ואני לא מכיר אותך בכלל! למה שאני אגיע לאשדוד? יש שם אנשים מפחידים כאלה... מזכירים לי אותך האמת המקסימום שהייתי נותן לך זה נרתיק לפלאפון של אורנג' שקיבלתי בחינם

chrisu

New member
איי איי

לא מכיר אותי, בחורות מחכות. תעביר ערוץ, הסרט שלך נגמר מזמן! אתמול באת לפה לבקר את נופר, ואחכ ישבת איתי. ודי, כל זה כבר נהיה משפיל מדי עבורי. חבל שהקשבתי לך עידן, אתה בנאדם ככ שפל!

איזה פסיכיות יש באשדוד..

בן..אם אתה לא יודע מי זו, אז זו המטורפת שהתפרעה בהופעות של אביב ועברי וב"רוק העצמאות" שאמרתי לך שהיא שיכורה. [ד.א היא לא באמת הייתה שיכורה. סתם התביישתי בה] בקיצור. היא מטורפת על כל הראש..תחסום אותה מהר..

chrisu

New member
חחחחחחחחחחח

טוב, הבדיחה הסתיימה! מי שלא צחק חבל, אני צחקתי! אני לא מאוהבת בנופר, היא חרא של בנאדם! ואני מטורפת עליה!! עם עידן לא הייתי אתמול, אבל אני בהחלט מכירה אותו! [לא תתחמק מזה] וגם תמנהל שלכם אני מכירה, [ובטח הוא נורא מתבייש בעובדה שהוא מכיר אותי!] חחחחחח מצטערת שאני הורסת לך תפורום, זה היה בשביל הצחוק! משעמם לי. נופפפפפררררררר את בנאדם חולה!! אני מאוהבת בך!!!! :]

למעלה