היום הופעה בנוגה

veredmp

New member
../images/Emo62.gif היום הופעה בנוגה ../images/Emo62.gif

אני חושבת שזו פעם ראשונה שמירי מופיעה בימי שישי. אתם חושבים שהיא תעשה קבלת שבת על הבמה?
כל מי שהולך להופעה, תהנו המון, תצלמו, תשירו, תצחקו וכשאתם חוזרים הביתה בואו לספר לנו איך היה! נתראה

tomgirl21

New member
יאיייי..... :)

אני באה!! והפעם אני באה עם חברה.. :) ולשם שינוי אנחנו בשורות הראשונות הקרובות לבמה ... (שורה ב' נראה לי או ג') רשום לי... הקיצר מתרגשתתתתת!!!!!! :)

אז קבלת שבת היא לא עשתה

אבל הופעה מדהימה כן הייתה. סוף כל סוף שמעתי את הביצוע לחדשות טובות - מהממם
. לי אישית היה מאד חסר נטלי ואהובי. מירי בהדרן החליפה לשמלה כמו השחורה אבל בצבע אדום- מהממם
. מיקי לאחר שסיימה לשיר שאל את מירי אם החליפה שמלה כי לא היה בטוח, אולי התאורה.
מירי שהציגה את הנגנים שלה שכחה דווקא מכולם את מיקי להציג- שמיקי הזכיר לה היא התכופפה במעין השתחוות למלך
מירי בשיר לשירה - ילדה קטנה וחמודה שאאל"ט הייתה כבר בהופעה ישבה לצידה בבמה . הילדה גם הביאה לה תמונה של שתיהן ביחד - מירי ענתה לה: רואים שאת מעריצה שלי, יצאתי מכוערת בתמונות
. מירי כאשר שרה את "הוכחה" - לפי דעתי ירדו לה דמעות. מרגש. כאשר מירי היתה במעין המתנה לאחר שסיימה לספר קישור ועוד לא החלה לשיר- מיקי אמר פתאום: רוצה שאני אשיר? שיר שלי?(אני אמרתי כן אבל מי שומע לי?) מירי היה קטע שרצתה לשיר שיר מסויים (לא גילתה לקהל מהו), פנתה לאורי להתייעץ בשקט והוא כנראה גרם לה שלא תשיר אותו.אורי בתגובה: חבל שבבית זה לא כזה קל"
היה גם קטע שבו מירי אמרה לאורי שהיא מבינה שהוא רומז לה להתחיל לשיר כי הוא ניגן- אז הוא הגיב לה : לא, אני רק דמיינתי שאני עם הכובע בארה"ב (בהקשר של הסיפור שבארה "ב רצתה לשיר וכו', מי שלא מכיר- לכו להופעה) . היתה הופעה מעולה.נהניתי. תמונות בהמשך

למעלה