היום הופעה בנוגה

veredmp

New member
נכון! וגם ראיתי אותו לפני ההופעה אאל"ט

איזה קטעים..... טוב נו, ראיתי אותו רק בקליפ, איך אני אמורה לזהות מזה

tomgirl21

New member
איזה שיר מושלם "חדשות טובות"....

היה מדהים! באתי עם חברה שלא היתה באף הופעה של מירי מסיקה (גם לא בסיבובים הקודמים) אבל מאוד אוהבת את השירים הישנים, אתמול השמעתי לה את האלבום לפני שיצאנו להופעה (כן אני הורסת הפתעות)...והיא הכי אהבה את חדשות טובות ויום ראשון,ממש כמוני, לא פלא שאנחנו חברות טובות כל כך:) לרוב האלבום היא גם לא התחברה כ"כ.. הכי אהבתי בהופעה את באה אליכם ואת חדשות טובות, וטוב שחדשות טובות היה בסוף, סיום מדהים!!! שיר מדהיםםם! המילים של השיר הזה מאוד מרגשות אותי. מתי ההופעה הבאה בת"א?? יכול להיות שהסתיימו ההופעות במרכז?:/

veredmp

New member
לא הסתיימו הופעות במרכז, לא להכנס לפאניקה ../images/Emo8.gif

יהיו עוד הופעות במרכז. כרגע הלוח קצת דל, אבל הוא עוד יתמלא ואני בטוחה שיהיה גם בצפון, גם בדרום וגם במרכז

veredmp

New member
תודה ../images/Emo13.gif ואם כבר אני עונה לך

ראיתי את השם שלך כמה פעמים פה בפורום, ואני לא זוכרת שתחקרתי אותך עדיין, ואין זמן טוב יותר מההווה
מה שמך? מאיפה את? היית פעם בהופעה של מירי?

נעהירחק

New member
לא אוהבת חקירות.

בכל אופן, השם חנה, מהמחוז הצפוני, הייתי ב4 הופעות עוד מהסבב הראשון, בשתי ההצגות שמירי שיחקה וגם בהופעת יום עצמאות אחת.

veredmp

New member
מעולה. אז קצת באיחור, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

נעהירחק

New member
טוב מאוחר מאשר אף פעם לא ../images/Emo8.gif

כמובן שראית שנשברתי מהר בחקירה
את חוקרת קשוחה
בכל אופן אשתדל להיכנס יותר, פשוט לפעמים קשה לי לכתוב (כאבים ביד).

BRANGELINA

New member
גם אני הייתי../images/Emo3.gif

היה ממש כיף...גם אני ישבתי ביציע(וזה הזמן לומר תודה רבה לענבל ומירי על הכרטיס
) התאורה פשוט מדהימה!!רואים שהשקיעו שם המון עבודה ומירי...אחח מירי..הכי מהדימה שאפשר...נתנה שואו ממש כמו בברודווי...
חחחח השירים החדשים בהופעה ממש טובים למרות שלא הייתי מתנגדת לשמוע את נטלי... בנוסף לכל הסלבס היתה גם סלב ג'וניור-מירב פלדמן מערוץ הילדים ישבה שורה לפני
אחרי שההופעה הסתימה עובדת אחת מעצבנת נעלה את כל הדלתות והשאירה אותנו שם(עד 7 בבוקר שהיא תחזור לדבריה
)...חחחח מירי היתה כ"כ חמודה אחכ שהיינו איתה...חבל שלא היה יותר זמן אבל בכ"ז היה כיף!

למעלה