"יום שלישי לא נגמר..."

Cindy Campbell

New member
פיסיקה../images/Emo4.gif

היה לי מבחן בפיסיקה, היה סביר... נקווה לטוב
. אני תכף אלך ללמוד למבחן בהסטוריה וזהו, בעיקרון
. יום טוב
.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo160.gifטסה מחר בבוקר../images/Emo160.gif

הטיסה נדמה לי בשעה 4:00.. מה שאומר שאנחנו יוצאים מהבית בערך ב00:30...
ייייייייייייייייאייייייייייייייייייי!
!

Lital1989

New member
../images/Emo2.gif ביץ'!../images/Emo39.gif

איך אני מתה לטוס לשם פעם!!! יש שם אוכל חבל על הזמן
חחח ספרי חוויות כשתחזרי :)

../images/Emo15.gifהוממ, לא היה לי אינטרנט מלאמלא זמן

ועכשיו חזרתי. מישו זוכר?D: והיום לא עשיתי משו מיוחד, היה דיי משעמם.

Black Jane

New member
הוא עדיין לא נגמר../images/Emo7.gif אני עפה לחרוש לאזרחות,

אני אשתדל בערב לקפוץ לסדר קצת את הפורום. אוהבת.

רוני48

New member
אני בדיכאון

אני לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי. אני כל היום בוכה ומבואסת ונמאס לי מזה. היום הלכתי לבצפר עד 1, כל ההפסקות הייתי לבד וזה פשוט נמאס לי כבר. חזרתי מהבצפר וראיתי טלוויזיה ואז הלכתי לקחת שכנה שלי מהגן. אתם קולטים? אני צריכה להיות עם ילדה בת שנה כי אין לי חברות. אחר כך רציתי לישון אצל מישהי. אחת המציאה תירוצים אחת אמרה שהיא לא יכולה אחת אמרה שאחת ישנה אצלה והן רוצות להיות לבד. בכיתי. אחר כך היא התקשרה שאני יכולה לבוא בעצם. תיכף יש לי פעולה ואז אני אלך לחברה שמרחמת עלי. נמאס לי. תעודדו אותי. אני גם במחזור נוסף לכל.

גם אני במחזור ורע לי באופן מיוחד.../images/Emo94.gif

הכל יהיה בסדר
הייתה לי תקופה כזו דומה לשלך רק שלי לא הייתה ילדה בת שנה להיות איתה הכל התברר בסוף כאמת ושהן לא ממציאות תרוצים תתני לזה קצת זמן הכל יהיה בסדר

O0NoNi0O

New member
היה לי יום ממש כיפי../images/Emo9.gif

כשהגעתי לבצפר ראיתי חברות שלא ראיתי הרבה זמן אז היה צחוקים ואז חברה שלי החליטה שאנחנו חייבות ללכת לקניון אז עברנו בבית שלי והלכנו לקניון חח היה מצחיקXD היא קנתה בגדים ואני קניתי כובע [חח אני מתה על כובעים] שאני מחפשת מליוני שנים! ואני אוהבת אותו
ואז הלכנו אליה והיה מצחיקXD הכלב שלה אנס אותי. ואז ממנה הלכנו לפעולה ואני גאה בעצמי שלבשתי חאקי
והיה ממש כיף אבל מבאס טיפה כי המדריכה שלי [אחת מתוך שלושXD] עוזבת לארה"ב..מבאס=\ אבל היה כיף, עשינו על האש. ואז הלכתי הבייתה ונרדמתיXD; כי אני עמהXDD וזהו...חחח חפרתי טילים. אבל היה לי ממש כיף היום! ואני מקווה שתמשך השביתה ואז ביום חמישי אני בתל אביב, מי בא? חח סתם. עכשיו אני הולכת לראות פטיטו [גידו
] לכו גם! חבל לפספס יש היי סקול מיוזיקלXDDD חח לילה טוב

ShirLewis

New member
יום שלישי רק התחיל ../images/Emo6.gif

בעצם הוא באמצע .. אבל לא משנה
קמתי בצהריים, ראיתי עם אחותי סרט, ארזתי חלק מהדברים, ראינו עוד סרט, ועכשיו אני במחשב
בלילה אני טסה
*אני כלכך שמחה יאאאו* חח התרגשות יתר, אל תתייחסו.

למעלה