ספרי ספרי... לאן הלכו 10 קילו,ואיך?
מ מישמש1 New member 10/6/04 #17 לא תמיד אפשרי מה עושה מישהי שלא אוכלת הרבה לחם או בצקים, לא מטוגן, לא חטיפים ושוקלדים (לא שלא בכלל, אלא לעיתים רחוקות), לא שותה משקאות קלים והולכת להתעמלות?
לא תמיד אפשרי מה עושה מישהי שלא אוכלת הרבה לחם או בצקים, לא מטוגן, לא חטיפים ושוקלדים (לא שלא בכלל, אלא לעיתים רחוקות), לא שותה משקאות קלים והולכת להתעמלות?
א אמיקה New member 10/6/04 #22 לא עושה (דיאטה) ../images/Emo13.gif סתם סתם אני איתך - הבעיה שלנו (תרשי לי לנחש שאני ואת באותה סירה) נעוצה באכילה מאוד לא מסודרת.
לא עושה (דיאטה) ../images/Emo13.gif סתם סתם אני איתך - הבעיה שלנו (תרשי לי לנחש שאני ואת באותה סירה) נעוצה באכילה מאוד לא מסודרת.
מ מישמש1 New member 10/6/04 #25 אני מרשה ../images/Emo13.gif אבל רק הפעם ורק בגלל שאת עו"ד קשוחה אני דווקא אוכלת די מסודר (3 ארוחות), לא מנשנשת בין לבין כמעט. זה מה שמתסכל אותי, אני נס רפואי!
אני מרשה ../images/Emo13.gif אבל רק הפעם ורק בגלל שאת עו"ד קשוחה אני דווקא אוכלת די מסודר (3 ארוחות), לא מנשנשת בין לבין כמעט. זה מה שמתסכל אותי, אני נס רפואי!
P p a s h p u s h a New member 10/6/04 #26 שני דברים... כמה קלוריות את צורכת ביום במומצע ביחס למשקל גופך-זה דבר שצריך לבדוק ואם זה בסדר, אז- האם עשית בדיקה לתפקוד בלוטת התריס?
שני דברים... כמה קלוריות את צורכת ביום במומצע ביחס למשקל גופך-זה דבר שצריך לבדוק ואם זה בסדר, אז- האם עשית בדיקה לתפקוד בלוטת התריס?