יש לי רעיון למשחק משעשע

../images/Emo62.gifיש לי רעיון למשחק משעשע../images/Emo13.gif

זה רעיון שנתקלתי בו בפורומים לועזיים, ואני מקווה שזה יצליח פה כי זה יכול להיות מאוד משעשע
לוקחים תמונה כלשהיא מהסדרה, ופשוט מצמידים לה שורות משלכם... אני אתחיל בשביל הדוגמה... זינה, "יש לי משהו בעין?!"

עוד אחת...

זינה: "גבריאל! מה זה האיפור הזה?!" זה יכול להיות יותר מצחיק...פשוט אין לי כל כך רעיונות כרגע...

עוד אחת...

זינה: "גבריאל! מה זה האיפור הזה?!" זה יכול להיות יותר מצחיק...פשוט אין לי כל כך רעיונות כרגע...

shanyz

New member
פחחחח קרעת אותי עכשיו!!!

זה לא ציטוט אבל זה גם משהו *למקומות, היכון רוץ!!*

ברודי

New member
אוי רעיון חמוד!!!

גבריאל: אחת שתיים שלוש דג מלוח. (גוד אני אצטרך להסביר את זה?)

ברודי

New member
:)

זינה- גבריאל כמה פעמים אמרתי לך שירוק וחום לא הולכים ביחד!!!

ברודי

New member
באשכרה קוראים לזה מיצי? ../images/Emo108.gif

גבריאל: "מיאווו, חתולה"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
חהה רעיון ממש טוב!

אני לא חושבת שאני אצחיק:) חהה אבל הנה משהו שאותי קצת מצחיק.. =) חהה זינה: "אוף..איזה שיעמום..." חחה=)

shanyz

New member
שכחתי את התמונה!!!

אגב התמונה, איזה פאדיחה! אמא שלי נכנסה לחדר וראתה אותה.. :) פחחח פאדיחחחההה

shanyz

New member
=)

קליסטו: גבריאל, בואי! יש פה הרבה בוץ! חהההההההההההההההה =)

shanyz

New member
פחחח

גבריאל: "מצאתי עוד בוץ לשחק בו!!!" פח עזבו אותי, נאי נכנסתי עמוק לקטע עם הבוץ..=) חחההה

למעלה