יש לי רעיון למשחק משעשע

gabrielle

New member
../images/Emo8.gif

גבי : " יש פה פולשים- תכסי אותה!! " זינה : " את בטוחה?? איפה הם?? אני לא רואה!! " איב: " אמא- הם רואים לי!!! תסתירי לי " !

gabrielle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זינה+ גבי: " ייאלה למי בא לימבו?! "

gabrielle

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

גבי: " ארגו דיי!!! זינה!!! הסוסה שלך משתינה עלי!!! ש-ו-ב! "

gabrielle

New member
אני מבקשת לציין, שאני חולה-

נא לא להתייחס לדברים המוזרים שנרשמים בכל ההודעות שלי... תודה. גבי: " * צחקוק זדוני * את רואה ארגו, אמרתי לך לא להתעסק איתי.. "

shanyz

New member
פפחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

חהההה משתינה עליה! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =) יפה..! תמשיכי!! שימי עוד! את מזה מצחיקה!! חההההההההההההההההההההההההההההההההההה

gabrielle

New member
../images/Emo98.gif

ולאסקה : " זה ש-ל-י! הגומי הכתום הזה הוא <b> רק </b> שלי ומי שרוצה שישיג לו אחד משלו- כל אחד והממתק שלו! "

shanyz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif|נשיקה

shanyz

New member
ארס:" ז...ז...ז...זינה..." =)

פחחח!! איזה חמוד:) תראו איזה מבט יש לו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
זינה: "ארס, תעשה לי סולם גנבים..

אני לא מצליחה לטפס על העץ..." =)

shanyz

New member
ארס: דיגי דיגי דיגי =)

* מקווה שנאי לא צריכה להסביר..* חיחי

shanyz

New member
אגב התמונה הזאת...

זאת לוסי או שזאת כפילה!?! ו... היא באמת חשופת חזה או שיש איזה פיסת נייר מודבקת שם שאנחנו לא רואים? =)

ברודי

New member
אני לא יודעת בוודאות

אבל עם הטכניקה של היום, סביר להניח שהיא לא באמת התפשטה שמה... בטח יש לה חולצה בצבע גוף שאת זה בדר"כ נוטים לעשות בסדרות טלויזיה וסרטים אני משערת שכפילה לסצנה כזאת זה מיותר... מה שגם ראיתי את הבלופר של העונה ה-6 וגבריאל וזינה שמה באגם מתרחצות להם בחופשיות נטולות בגדים (זה מה שכביכול רואים) אבל אני לא יודעת איך זה הולך אצלהם שמה בגלל שכל הצוות שמצלם נמצא רחוק מהאגם שככה הם לא רואים אותם. אבל גם בקטעים כאלה בטח יש להם בגדים חומים....

shanyz

New member
אההה

אפילו אם הצלמים רחוקים זה לא משנה כי יש במצלמה קלוז אפ... לא נרהא לי שהן הצטלמו ערומות.. בטח עם הצטלמו עם סטרפלס בצבע תואם לצבא גוף שלהן, ושהוא קצת שקוף פרק למקומות הנכונים להסתיר..:) איזה פספוסים אלה? באיזה אגם?

נראה לי...

שלוסי ורנה אמרו פעם שלא אכפת להן שיראו את זינה וגבריאל בעירום, אבל הן לא מוכנות להצטלם בעירום בשום פנים ואופן.

shanyz

New member
אההה

אממ כאילו אם הן לא מצטלמות בערום אז למה שיפריע להן שהכפילות יהיו ערומות? בעצם, הדבר היחיד שיכול להפריע זה שאנשים לא יידעו שזה כפילות ויחשבו שלוסי ורנה מוכנות להצטלם בערום (לא שאני אומרת שזה לא בסדר, אם הן רוצות שיהיה להן לבריאות) וגם יכול להיות שהגוף של הכפילות יהיה שונה לגמרי מהגוף של לוסי ורנה ואז זה יכול לעשות רושם שככה הן נראות כשהן לא באמת נראות ככה... לא שזה אכפת למישהו, חחהה=) לי בכל אופן זה אל אכפת איך הן נראותב לי בגדים:) חהההההה

למעלה