כדאי לקרוא בבלוגיה 1-3/11/07

../images/Emo26.gif המדריך לבלוגר בצרה ../images/Emo36.gif

אסון, השעה חצות מתקרבת ואין לך עדיין רעיון לפוסט. כבר סיפרת כל מה שאפשר על עצמך, כבר כתבת ביקורת על כל מה שנמצא ברדיוס של 250 ק"מ ממך, מה עושים ? 10 רעיונות לפוסט מהיר : כאן

Gs17

New member
../images/Emo41.gifהתאבדות על סטי"ל../images/Emo41.gif

"הערב שודרה בתוכנית "עובדה", כתבה על מקרה התאבדות שהתחרש בסט"יל של חיל הים בשנת 2006. במקביל לסיפור המקרה, הכתבה גם עוסקת ביחס בין המפקדים לחיילים, כאשר גם בין החיילים ישנם מעמדות ובסופן, המעמד ה"נחות" שהוא האחראי על העבודות השחורות ו"טחינת הצעירות". סיפור הכתבה הוא לא רק סיפורו של ולאדיסלב קרסנופולסקי, החייל שהתאבד, אלא סיפורם של קורבנות המערכת בצה"ל. במאמר שכתבתי לפני כשנה וחצי, "התאבדויות בני נוער - מישהו שוכח אותם!", ציינתי עובדה מדהימה, שכ-350 בני אדם מתאבדים מידי שנה בישראל, מתוכם כ-70 בני נוער. מה שלא ציינתי, הוא שבתוך 350 המקרים, כ-35 מקרים מידי שנה הם של חיילים כמו ולאדיסלב, שהם בעצם הקורבנות של המערכת. הבעיה היא, כמו אצל בני הנוער, שאף אחד לא מספר את סיפורם של הקורבנות, ובמקום לטפל בבעיה תמיד ישנה העדפה להשתיק את הסיפור ולכסות..." התאבדות על סטי"ל

../images/Emo41.gifדברים טובים קורים לאנשים טובים../images/Emo41.gif

לאנשים שטובים רוב הזמן קורים דברים טובים פעם בכמה זמן. בבלוג שלי.

zek

New member
אנריקו ראבה, האמן ששם את איטליה על מפת הג'אז

מדובר באמן הג'אז האיטלקי החשוב ביותר. ניתן לראות את הסקירה שלי כאן

shirleyrozental

New member
../images/Emo23.gifבוא/י להקדיש קליפ רומנטי לחצי ה-2 שלך../images/Emo23.gif

פינה חדשה בבלוג "מאוהבים באהבה" - הקדשת קליפים רומנטיים: לכל מי שרוצה להקדיש קליפ רומנטי לאהוב/ה, שישלח אליי מסר עם שם האומן והשיר וכמובן - ההקדשה ואני מבטיחה לפרסם בפינה. מקווה לעשות את הפינה אחת לשבוע, ביום שישי בשעות הלילה המאוחרות. לינק לפינה: http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?passok=yes&Catid=22158&blogId=14519 שיהיה לכם סופ"ש מלא באהבה
שירלי

למעלה