לכל תושבי הצפון

../images/Emo62.gifלכל תושבי הצפון../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

לכל תושבי הצפון. אני רוצה להגיד לכם שאנחנו כולנו כאן אתכם ברגעים האלה. כל מה שאתם רוצים לכתוב, הרגשות, הפחדים. הכל אתם מוזמנים לכתוב פה. כרגע דווח על לפחות 9 הרוגים
.. אז כל מה שאתם רוצים להגיד, אנחנו פה בשבילכם. שיגמר כמה שיותר מהר, עם כמה שפחות נפגעים

I מ י ר ב I

New member
אני דווקא הייתי מקיימת אותו...

מוסיקה תמיד נותנת הרגשה טובה...והיתה מעסיקה קצת את האנשים שבמקלטים. אבל כמובן זו החלטה שלהם...

razpg

New member
דווקא אני חושב שטוב שדחו..

מוסיקה בנוסף לכל זה גם דבר שמשמח, בנוסף לכל תושבי הצפון שבמקלטים יש כל כך הרבה קורבנות היום שצריך להשתתף איתם היום באבלם ובצערם..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifפליייייז פלייייז../images/Emo15.gif

תקראי לי לראות את זה קורה

hilali1

New member
הצ'ט בתפוז יתקיים כמתוכנן../images/Emo35.gif

או שעוד מוקדם לדעת

I מ י ר ב I

New member
רוקדים עם כוכבים מחר נדחתה...

מחר לא תשודר התוכנית עקב המצב הביטחוני...

anianat

New member
האם הכוונה היא שמשיקולים בטחוניים

נדחתה התוכנית? (כמובן שבציניות) במקום לחזק את החיים..מחזקים את האבל... מה רע ברוקדים עם כוכבים? רגע..לספר בדיחה זה חוקי היום?..ולזמזם לעצמי שיר שמח, זה טוב?...כבר לא סומכים על חופש הבחירה של פרט? מי מירצה יראה ומי שלא אז לא. כמעט דוחפים לנו את הראש לאדמה בכוח...

razpg

New member
מצטער שאני חולק, אבל...

אם ערוץ 3 היה משדר את התוכנית (או כל ערוץ אחר בHOT או בYES) אז הייתי מקבל את הטענה שהם של "חופש הפרט". אבל ערוצים 1, 2 ו- 10 הם ערוצים ממלכתיים והם צריכים להיות כפופים למה שקורה במדינה! אנשים נרצחים כל יום ובזמן ההלוויות שלהם הערוץ שמייצג את כלל העם ישדר תוכנית ריקודים זה נראה לכם הגיוני? יש לי דוג' קצת קיצונית... אם חס וחלילה היה פיגוע עם עשרות הרוגים וכבר הטלוויזיה דשה בנושא וכבר אין לה מה לסקר בנושא, אתם חושבים שמתאים לשדר באותו יום תוכנית כמו "קצרים"? אנשים, זו מוסריות מינמלית! בדרך כלל אני לא מצדיק את ראשות השידור, אבל במקרה הזה אני ממש מצדיק! סליחה על החפירה...

anianat

New member
רז

ערוצים 2 ו- 10 הם ערוצים פרטיים לכל דבר וענין.ההחלטה שלהם אינה הנחתה ממלכתית ועם זאת הוחלט לדחות את התוכנית. אני מתנגדת להחלטה (לא שזה עוזר לי..)- ואין זה אומר שאני אדישה להתרחשויות וכן אין זה מצביע על זילות בחיי אדם. ללוח השידורים אין השפעה על כאבי. לדוגמה אספר לך שבתקופה הארוכה שקדמה ללחימה נפגעו עשרות רבות של אזרחים מירי קסאמים ולא הצליחו לנהל חיים תקינים מבלי ששונה לוח המשדרים וזה לא השפיע כהוא זה על הכאב ועל הכעס. אני חושבת שהיכולת לנהל חיים בריאים ולתפקד גם ברגעי משבר יקרה מפז. אוירת נכאים לעומת זאת עשויה להזיק. אגב, כל הערוצים מראים שיפור לדעתי בכל הקשור לזמן המוקצה לשידורים מהשטח ועדכונים והפחיתו משמעותית את הברברת בה אנשי תקשורת מראיינים אחד את השני עד בלי די. ועל כך כל הכבוד. ענת

הם בת"א מיום חמישי, אבל אבא שלי שם

עדיין. כל שאר המשפחה, אחים שלי ואמא ודודה והמשפחה.. כבר פה.. עכשיו צריך לראות אם אבא שלי יבוא היום.. למרות שעכשיו אי אפשר לצאת מהבית.. נפלו עוד.. קדיש לוז.. בהלם.. זה רחוב ממש ליד.. וזה גם רחוב שגרתי בו.. מפחיד שאי אפשר לתפוס כמעט אף אחד בעיקר ש"רפאל" זה ליד הבית של ההורים ואם נופל שם.. חבל לכולנו באמת חבל.. שלא לדבר שבמוצקין הרחובות ליד זה בניינים של 12-20 קומות.. אם נופל שם.. בקיצור, נשאר רק להחזיק אצבעות

למעלה