לכל תושבי הצפון

I מ י ר ב I

New member
הם מחפשים מקומות רגישים...

רפאל זה מקום אסטרטגי בשבילהם... תגידי לאבא שלך שיגיע לת"א...

הוא במקלט עכשיו...

ואני מקווה שהדיווח שקיבלתי לא נכון, אבל אמרו לי שנפל בכורדני שזה בסיס צבאי. מתחת לבית שלנו...

אוייש ..זה פשוט מזעזע

אני מקווה שיהיה טוב מאמי .. דברי איתי,שמרי איתו על קשר טלפוני כל הזמן, ושלא ייצא מהבית . בעע, הלך עלינו אם נופל על בנין, אין ..חס וחליללללללללה .

ותשמרו על עצמכם ..

ותאמינו ותקוו שיהיו בסופו של דבר טוב בעז"ה .. תהיו חזקים,סומכים עליכם :\

razpg

New member
מזעזע מה שקורה במדינה הזאת!

אחרי כל המלחמה המטורפת הזאת ראשי המדינה יצטרכו לתת דין וחשבון על כך שכשליש מהמדינה לא היה בטוח והיה תחת סיכון חיים! אני מקווה שמשפחות הנרצחים יחזיקו מעמד.. אני אוהב אותכם ומחזיק לכם אצבעות, לכם ולכל תושבי הצפון. ממני רז

Rachel47

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

אתמול בערב הייתה מסיבת גיוס לחברה שלי (חצי מהשכבה שלי מתגייסת ביום שני
) היינו בחוף מציצים אז ישבנתי על הספות של וזה ואז עבר מסוק צבאי בשמיים לא כזה היסטרי אז לא שמנו כל כך
רק הסתכלנו עליו אחרי חצי שעה בערך עברו עוד 3 מסוקים והם טסו נמוך ועשו המון רעש..רעש של מלחמה..וכשהם עברו מעלינו כולם הזדקפו כזה והסתכלנו אחד על השני בשקט..בחרדה והיום אני קמה ופותחת רדיו ושומעת שיש מטר קטיושות קטלני (זו המילה שהשתמשו בה בחדשות) על מקומות רגישים בחיפה..וול זה לא יכול להיות טוב
ואז מתברר שיש גם 9 הרוגים ויותר מ-20 פצועים

אנחנו בפאניקהה כל שניה בומים וצפירו

צפירותתת תארו לעצמכם עמדתי לקנות את הדיסק של קרן ממש לפני כמה שעות ופתאוםם אני שומע בוםםם וחוזר חזרה..... אולי ניסע לירושלים...או תל אביב...

dabnir15

New member
תהיו חזקים. שרק יגמר כבר כל המצב:(

איזה פתיחה נוראית לשבוע החדש:( יהי זכר ההרוגים ברוך. תהיו חזקים.

../images/Emo202.gifאמרו לתושבי חיפה עד ת"א../images/Emo125.gif

להיות בהיכון... הם יכולים להגיע לת"א...
מי היה מאמין... אצלנו אין בכלל מקלטים... לא שאני רואה את עצמי יורדת למקלט אבל עדיין.. אי אפשר לדעת מה יהיה... כולם תחזיקו מעמד ותהיו חזקים. רובכם פה חווים מלחמה בפעם הראשונה, אנחנו שעברנו את מלחמת המפרץ ב-91 קצת יותר "רגילים" אם אפשר לקרוא לזה ככה, כי גם אז נפלו לנו ליד הבית טילים (פטריוט ישראליים שהיו אמורים להגין עלינו). מודה שאני לא חיה בפחד, לא יודעת אם זה קשור למלחמת המפרץ, אבל מי שכן מפחד.. תהיו חזקים, באמת, זה חשוב!!! אני יודעת שקל להגיד, אבל לפחות תנסו.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן שמעתי בחדשות../images/Emo15.gif

שעכשיו גם ת"א בהיכון..הם היו נורא ברורים בקטע הזה..כל משפט אמרו לפחות 3 פעמים את המילה "תל אביב"
אני..מפחדת..

מאמי אל תפחדי ../images/Emo24.gif

הסיכוי הוא מאוד קלוש שהם אכן יגיעו לאזור וגם אם כן. סיכוי עוד יותר קלוש הוא באמת לפגוע באנשים. הכל יהיה בסדר, אם יגידו תרדו למקלטים, מעולם לא נפגעו בארץ אנשים בזמן שהם היו במקלטים או במרחב מוגן אחר. כך שבאמת שאין לך מה לדאוג, אני יודעת שזה מפחיד ומלחיץ והטירוף בטלויזיה לא מוסיף, אבל צריך להאמין שמערכת הביטחון והנהגת המדינה יודעים מה לעשות ושהכל יגמר בקרוב. נשיקות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאיזה מותקק../images/Emo15.gif

מאמי
כן הלחץ בטלוויזיה וברדיו לא עוזר ואת צריכה לראות את אמא שלי עכשיו כמה שאני מודאגת ברמה האנושית תכפילי ב47 בערך זה משו כמו חמישית מהמצב של אמא שלי פולניה אחת
אבל בסדר..אני הולכת לעבודה ב3 ואני די בטוחה שבקניון יש מקלט..וזה דווקא יכול להיות נורא מצחיק לרדת למקלט עם עוד איזה 300 איש.. ניקח את הדיסק של קרן..זה יעביר את הזמן
היי
האופטימיות שלי חזרה וו הוו הכל בסדר עכשיו

אני שמחה. כמו שצריך

אני עוד בהיי של לנדמרק, אז אולי בגלל זה אני לא ממש מחוברת למה שקורה במדינה כרגע.. אולי זה יגיע

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo24.gifעזבי..שלא../images/Emo15.gif

יגיע חוצמזה..רינת אמרה שהם על סף שבירה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהחיזבאללה../images/Emo15.gif

לא יודעת.. תשאלי את אחותך
ו...בדיוק העברתי לגלגל"צ...ומה התחיל
כן.."אם אלה החיים"
איזה יופי
(דפדפתי בתחנות והייתה לי תקווה קטנה למצוא את השיר הזה..ו..הנה..ועוד בגלגל"צ
)

Rachel47

New member