אהה לא ראיתי קודם כתבת בהתחלה שאת לא יודעת מה היא תשיר אז הוספתי
I is258 love shiri New member 9/8/06 #38 אהה לא ראיתי קודם../images/Emo67.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כתבת בהתחלה שאת לא יודעת מה היא תשיר אז הוספתי
אהה לא ראיתי קודם../images/Emo67.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כתבת בהתחלה שאת לא יודעת מה היא תשיר אז הוספתי
L love billy zane 2004 New member 9/8/06 #33 אני רוצה ללכת.. אבל לא בטוחה עוד אם אני יכולה, כי אם אחי עובד בערב אין לי אם מי ללכת, עד מתי את צריכה לדעת כמה באים?
אני רוצה ללכת.. אבל לא בטוחה עוד אם אני יכולה, כי אם אחי עובד בערב אין לי אם מי ללכת, עד מתי את צריכה לדעת כמה באים?
ט טל ליהיא New member 9/8/06 #34 אני צריכה כמה שיותר מהר בכל מקרה אני מניחה שבחמישי אני עוד יוכל להוסיף לה אנשים... בשישי כבר לא, כי אני לא אהיה זמינה בכלל..
אני צריכה כמה שיותר מהר בכל מקרה אני מניחה שבחמישי אני עוד יוכל להוסיף לה אנשים... בשישי כבר לא, כי אני לא אהיה זמינה בכלל..
L love billy zane 2004 New member 9/8/06 #35 בחמישי כבר תהיה לי תשובה אם אוכל לבוא או לא, תודה אני אודיע לך אם כן או לא
L Liquid Dreams New member 9/8/06 #39 באסה שאני בת 12../images/Emo10.gif מאיה רוטמן שליטה! [אני? אמרתי משהו? מפתאום ]
ט טל ליהיא New member 9/8/06 #40 לא בודקים ת.ז את יודעת..חח אם את לא נראית בת 10.. אז נראה לי שאת יכולה לבוא
L Liquid Dreams New member 10/8/06 #44 אמרו לי כבר שאני נראית בת 14 אבל בכל זאת, לא נראלי שאני אבוא כיאני במצב רוח נוראי שישתלט עלי לכמה ימים הבאים, ואפילו זה לא יוציא אותי מהבאסה..
אמרו לי כבר שאני נראית בת 14 אבל בכל זאת, לא נראלי שאני אבוא כיאני במצב רוח נוראי שישתלט עלי לכמה ימים הבאים, ואפילו זה לא יוציא אותי מהבאסה..